CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

2019 januári akciók

CaliVita termékek 2019 januári akciója!


2019. január 1–31. akciók

Amennyiben egy számlára:

  • 2 db Super CoQ10 Plus terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz;
  • 3 db C 1000 Plus terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz.

Amennyiben egy számlán:

  • 1000 BP felett vásárolsz, egy egyszeri, 4 650 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Pure Yucca termékre tudod beváltani.
  • 1600 BP felett vásárolsz, egy egyszeri, 6 990 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Sugar Free Gummies termékre tudod beváltani.
Az egyes termékekhez tartozó Bónusz Pontok (BP) a termékleírások végén találhatók.

A számlaengedmény pénzben nem megváltható! Egy számlához egy számlaengedmény vehető igénybe! Az akciók időtartama: 2019. január 1-től 31-ig, illetve a készlet erejéig tart.


Super CoQ10 – a nélkülözhetetlen Q10

A koenzim-Q10-et a szervezetünk csupán 30-35 éves korunkig képes önmaga előállítani, ezután a szintje folyamatosan csökkenni kezd, s ilyenkor már külső forrásból szükséges gondoskodnunk a pótlásáról. A káros szenvedélyek (pl. dohányzás), vagy egyes gyógyszerek szedése  gátolják a termelődését. A koenzim Q10 hatása sokrétű, nélkülözhetetlen a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, antioxidáns hatása révén pedig elősegíti a sejtek védekezését a szabad gyökök káros hatásaival szemben, de szerepet játszik a fogak és a fogíny egészségének megőrzésében is.

A Super CoQ10 Plus megfelelően biztosítja a szervezet koenzim Q10-igényét, mely a béta-karotin, az E-vitamin és a szelén jól ismert és egymással szinergikusan együttműködő antioxidáns hármasával került kiegészítésre.

C 1000 PLUS – Segítség a kórokozók elleni harcban

A csipkebogyó C-vitamin-tartalma 10-szer nagyobb a citroménál. A C-vitamin különösen a hideg téli, influenzás időszakban nélkülözhetetlen minden ember számára. A CaliVita termékpalettáján számos C-vitaminkészítmény megtalálható, amelyből mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A C 1000 Plus megadózisú, elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó, biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van.

Pure Yucca – Testünk takarítója

Gyakran fáj a fejed érzed magad fáradtnak, netán puffadás keseríti meg a mindennapjaidat? Méregtelenítsd a szervezetedet! Testünk egészséges működéséhez hozzátartozik ugyanis a nap, mint nap felhalmozott káros anyagok kiürítése. A táplálékaink elfogyasztásával bevitt színezőanyagok, tartosítószerek, a káros szenvedélyek, valamint a stressz hatására felgyülemlő méreganyagokat szervezetünk nem képes maradéktalanul eltávolítani.

A Pure Yucca-ban lévő jucca növény, természetes szteroidszerű hatóanyagai közt megtalálhatók a szaponinok is, melyek kiváló antioxidáns és vízhajtó hatással rendelkeznek. A belőle készült kivonat számos enzimet, klorofillt, antioxidánst és más hatóanyagot tartalmaz. A Pure Yucca fokozza a salakanyagok lebontását, miáltal természetes béltisztító hatást fejt ki.

Sugar Free Gummies – a gyerekek kedvence

A tél jó része még hátravan, ezért gondoskodjunk a sérülékenyebb gyermekek immunrendszerének felvértezéséről is, hogy szervezetük erős és ellenálló legyen az influenzajárvány idején is. A gyermekek immunrendszerének erősítésére az egyik legfinomabb megoldás a Sugar Free Gummies multivitamin. A készítmény olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítik a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődését és ellenállóképességük kialakulását. Finom ízüket a természetes narancs, ananász, és eper ízének összhatása adja. A gumivitaminok cukormentesek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket, sem ízfokozót, azok színét és ízét természetes módon értük el.