CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita akciók!

CaliVita termékek novemberi akciói!


Amennyiben egy számlára:

Amennyiben egy számlán:

  • 1000 BP (Bónusz Pont) felett vásárolsz, egy egyszeri, 4 990 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Liquid C+ Bioflavonoids termékre tudod beváltani.
  • 1600 BP ( Bónusz Pont) felett vásárolsz, egy egyszeri, 7 190 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Nopalin termékre tudod beváltani.
Az egyes termékekhez tartozó Bónusz Pontok a termékleírások végén találhatók.

A számlaengedmény pénzben nem megváltható! Egy számlához egy számlaengedmény vehető igénybe! Az akciók időtartama: 2018. november 1-től 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!

 

Joint ProteX Forte – a mozgás szabadsága

Az ízületi porcok állapotát a porcsejtek által termelt sejt közötti állomány minősége és mennyisége, azon belül is a víztartalma határozza meg. A  szükséges víz megkötéséről a glükózamin és a kondroitin gondoskodik. Amennyiben a glükozamin és a kondroitin mennyisége kevesebb a szükségesnél, a porc veszít víztartalmából, így rugalmatlanabbá, sérülékenyebbé válik, s könnyebben keletkezhetnek porcsérülések.

A porc nem bírja a terhelést, ezért az áttevődik az alatta lévő csontra, ami viszont jelentős fájdalommal párosul.
 A Joint ProteX FORTE az egészséges izülethez szükséges valamennyi összetevőt tartalmazza, így komplex izületi védelmet biztosít. Hatóanyagai az izületeket támogató legkiválóbb összetevőkből kerültek összeállításra, így tehát a porcvédő anyagok mellett ízületi gyulladást csökkentő gyógynövénykivonatokat (kurkuma, réti legyezőfű) is tartalmaz.

Low Deuterium Oxy Crystal® - Minden cseppje ajándék

A stabilizált oxigén energiával látja el a szervezetet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását és hasznosulását, hozzájárul a vér és a sejtek oxigénellátásának növeléséhez, ezáltal kellemesebb közérzet, az erőnlét fokozódása és koncentráló képesség javulása várható.  A mágnesesen strukturált víz pedig hatékony segítséget nyújthat a kórokozók elleni harcban, és erősítheti az immunrendszert.
A Low Deuterium Oxy Crystal® csökkentett deutériumtartalmú, stabilizált oxigénnel dúsított vízkoncentrátum, mellyel egyszerűen, könnyen adagolható formában  biztosítható a szervezet oxigénellátásának növelése.

Liquid C+ Bioflavonoids – Folyékony C-vitamin csipkebogyóval

A C-vitamin egy olyan alap vitaminkészítmény, melynek fogyasztása mindenki számára ajánlott. A folyékony készítmények kedvelőinek a Liquid C+ Bioflavonoids mesterséges színezéktől mentes, hozzáadott cukor nélkül készült C-vitamin a legideálisabb. A bioflavonoidokat és csipkebogyót tartalmazó, bio-agávénektárral édesített készítmény ideális mindazoknak, akik nem csupán komplex antioxidáns védelemre vágynak, de a könnyű lenyelhetőség is fontos szempont, például az idősek, várandósok, gyermekek és a nyelési problémával küzdők számára.

Nopalin – A szükséges rost

A nopal fügekaktuszból előállított Nopalin gazdag rostforrásként támogathatja a méregtelenítést, jótékony hatást gyakorolhat a bélműködésre, miközben vitaminokkal (B1-, B2-, niacin) és ásványi anyagokkal látja el szervezetünket. A Nopalin gátolja a zsírok felszívódását, ugyanakkor fokozza a lebontásukat és kiválasztásukat. A fügekaktusz rostjai az emésztés során megduzzadnak, ezáltal a jóllakottság érzését keltik, így ideális fogyókúrázók számára, továbbá magas rosttartalmának köszönhetően a székrekedéssel küzdők számára is kedvező hatást fejthet ki.