CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Februári vitaminakciók!

Akciók 2019. február 1-től 28-ig

Amennyiben egy számlára:

  • 2 db Rhodiolin terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz;
  • 2 db Liquid Chlorophyll terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz.

Amennyiben egy számlán:

  • 1000 BP felett vásárolsz, a Vital termékcsalád ( Vital termékcsaládból (Vital A, AB, B, 0) ) általad kiválasztott termékét kapod ajándékba. 6.890.- Ft értékben.
  • 1600 BP felett vásárolsz, 1 db Curcuma Pro terméket kapsz ajándékba 6.990.- Ft értékben.

Az egyes termékekhez tartozó Bónusz Pontok (BP) a termékleírások végén találhatók.

Az akció időtartama 2019. február 1–28-ig, illetve a készlet erejéig tart! 

Rhodiolin – Nyugalom a rohanó mindennapokban

Stresszel teli világunkban az adaptogén gyógynövények hozzásegíthetnek a kiegyensúlyozottság megőrzéséhez vagy visszanyeréséhez. Ilyen adaptogén gyógynövény például a Rhodiola rosea, mely egy különleges gyógynövény. Hatóanyagai támogatják a szervezet ellenálló képességét, enyhítik a stressz és a feszült életmód okozta tüneteket, erősítik az idegrendszert, valamint általános roboráló hatásúak.

A Rhodiolin stresszoldó, stresszcsökkentő gyógynövény további aktív összetevője a cink, mely hozzájárul az egészséges immunrendszer fenntartásához, továbbá szükséges a normál sejtosztódáshoz, illetve a reproduktív szervek normál működéséhez. Általános közérzetjavító hatásán túl, segít fenntartani a szellemi frissességet, vitalitást kölcsönöz a szervezetnek. Különösen azok számára ajánlott, akik mindennapjaik során fokozott stresszhatásnak, testi és/vagy szellemi megerőltetésnek vannak kitéve. A Rhodiolin szedése során hozzászokás nem alakul ki.

Liquid Chlorophyll – A folyékony lúgosító

A lucernából származó klorofillt évszázadok óta méregtelenítésre, valamint általános élénkítő szerként alkalmazzák szerte a világban. Gazdag fehérjékben, klorofillban, karotinokban, valamint kiváló A-, D-, E-, B6-, K-vitamin- és enzimforrás. Fő hatása a toxinok semlegesítése és eltávolításának elősegítése a szervezetből. A helytelen táplálkozás, a túlzott állati fehérjebevitel és édességfogyasztás, az élvezeti szerek (mint például a kávé), a szénsavas üdítők (kólafélék) fogyasztása során szervezetünkben savak keletkeznek, melyek hosszabb távon felborítják a sav-bázis egyensúlyunkat.

Liquid Chlorophyll rendkívül erősen lúgosítja az emésztőrendszert, így megbízható segítséget jelent szervezetünk elsavasodásával szemben. Szervezetünk toxinterhelésének csökkentése és a pH-egyensúly helyreállítása két kiváló eszköz, amelyekkel hozzájárulhatunk egészségünk hosszú távú megőrzéséhez.

Vital termékcsalád – Vércsoportodnak megfelelő vitalitás

A Vital termékcsalád egyike Európa legkorszerűbb multivitaminjainak. Különlegessége, hogy az egyes vércsoportok szerinti genetikai adottságoknak megfelelő szükségletek alapján összeállított hatóanyagokat tartalmazza.  Figyelembe veszi vércsoportodat, ami sok mindent meghatároz életedben és egészségi állapotod tekintetében is. Ez a kiváló összetételű vitamin- és ásványianyag-készítmény a szokásos összetevők mellett értékes gyógynövényeket is tartalmaz, célirányosan azokat, amelyek a Te vércsoportodnál gyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik.

Curcuma Pro - mozgásba lendít

A Curcuma Pro fő összetevője a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert kurkuma, mely mozgásszervi fájdalmak esetén hatékony támogatást nyújt az izületeknek. Tudtad hogy a kurkuma nehezen szívódik fel a szervezetben? Azáltal, hogy egészen kis részecskeméretűvé mikronizáljuk a kurkumint, több tud felszívódni belőlük a hajszálerekbe, miközben a borskivonatnak köszönhetően tovább is marad aktív. Curcuma Pro készítményünk értékes kivonatok formájában tartalmazza a kurkumát, melynek hatékony felszívódását a MicroActive formula és a hozzáadott BioPerine biztosítja. A Curcuma Pro hozzájárul az ízületek normál működésének és rugalmasságának fenntartásához.