CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Márciusi akciók

CaliVita termékek akciói március 31-ig

Amennyiben egy számlára:

  • 2 db Liver Aid terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz,
  • 2 db AC Zymes terméket vásárolsz, a termékek árából 10% árengedményt kapsz.

Amennyiben egy számlán:

Az akciók időtartama: 2020. március1 - 31-ig, illetve a készlet erejéig tart!

Az egyes termékekhez tartozó Bónusz pontok (BP-k) a termékleírások végén találhatók.

Liver Aid – A májvédő készítmény

Testünk legnagyobb és egyik legaktívabb szerve a máj: lebontja a szervezetben lévő káros anyagokat és méregtelenít, így védelme kiemelten fontos mindannyiunk számára. Az ókori görögök és rómaiak már évezredekkel ezelőtt felfedezték maguknak a máriatövis gyógyhatásait és előszeretettel használták a különböző betegségek gyógyítására. A modern kor pedig már több mint 300 kutatást végzett a gyógynövény különböző előnyeinek - főként májvédő hatásának - igazolására. A máriatövis fő hatóanyaga a silymarin, mely meggátolhatja a mérgek bejutását a sejtekbe, elősegítheti a toxikus anyagok szervezetből történő eltávolítását. A kéntartalmú aminosavak, mint a metionin és cisztein, fokozzák a máj öngyógyító képességét. A króm a szénhidrát-anyagcsere támogatásával tehermentesíti a májat.

AC Zymes – Probiotikum az egészséges bélflóra működéséért

Magas Lactobacillus acidophilus tartalmú probiotikum. Kutatások igazolják, hogy a probiotikumok fogyasztása pozitív hatást gyakorol az immunrendszerre. A Lactobacillus acidophilus egy különösen ellenálló, hasznos baktérium, mely támogatja az egészséges bélrendszert, pótolja a naponta ürülő probiotikus sejteket és részt vesz az immunrendszer egészséges működésében. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját.

Az AC Zymes probiotikus készíményt érdemes fogyasztani antibiotikum-kúra alatt és után, valamint egyéb tartósan szedett gyógyszerek bélflóra károsító hatásának helyreállítására, mélygombás fertőzések kezelésének kiegészítésére, stressz eredetű emésztési problémák,  gyomorrontás, hasmenés kiegészítő kezelésére, az alkohol és a dohányzás bélflóra–károsító hatásának kiküszöbölésére.

E-Protect Sticker – Elektroszmog elleni védelem

Mai felgyorsult világunkban kikerülhetetlenül ki vagyunk téve az elektromos sugárzásoknak, hiszen körülvesznek minket az elektronikus eszközök.  Állandó és egyre növekvő elektromos sugárzásnak vagyunk kitéve. Ez a sugárzás ugyan láthatatlan, de hatása potenciálisan káros az egészségre.

Az E-Protect termékcsalád célja, hogy védelmet nyújtson az elektromágneses sugárzás ellen. Az E-Protect Stickert közvetlenül az elektromos eszközre szükséges felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára, ahol az elektromos sugárzások harmonizálása révén fejti ki hatását.

CaliGreen termékcsalád – Környezetbarát tisztítószerek

A CaliGreen termékcsalád tagjai minősített biotermékek, igazoltan nem okoznak bőrirritációt. Mentesek a mesterséges színező – és illatanyagoktól, kőolajszármazékoktól, génmanipulált alapanyagoktól, optikai fehérítőtől, dioxintól és foszfátottól.

A CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító alkoholból, tej – és citromsavból álló biorendszere nehézség nélkül feloldja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszoklerakodásokat és eltávolítja a vízkövet és a foltokat.
A CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum univerzális tisztítószer a háztartásban előforduló tisztítási feladatok megoldására. Az alkohol, a tejsav, a citromsav és a szóda erejével környezetbarát módon lesz segítségünkre a takarítás során.
A CaliGreen WC Gel aktív WC-tisztító gél segít tisztán tartani a vécékagylót. A friss, borsmentaillatú gél könnyedén feloldja a vízkőlerakódásokat és az egyéb szennyeződéseket.
A CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak – és üvegtisztító hosszantartó antisztatikus hatást fejt ki az üvegfelületeken és műanyagbútorokon, így segít elkerülni az ujjlenyomatok, a por és a szennyeződések megtapadását.