CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Miért Aquarion?

Miben különbözik az Aquarion viztisztító más víztisztítótól?

Egészségünk szempontjából nem csupán az a fontos, hogy mennyi folyadékot fogyasztunk naponta, hanem az is, hogy mit és milyen folyadékot. Az emberi szervezet egészséges működéséhez napi folyadékszükséglete 2-3 liter folyadékra van szükségünk. 

Sokan a csapvíz íze, szaga, minősége miatt nem fogyasztanak vizet. A kis mennyiségű folyadék fogyasztása csakúgy, mint a cukros üditőitalok fogyasztása hosszú távon rendkívül egészségtelen, hiszen szervezetünk optimális működéséhez tiszta és káros anyagoktól mentes ívóvízre van szüksége.

Az Aquarion víztisztító esztétikus megjelenésén túl  energiatakarékos működésével  szűrt, ionizált, oxigéndús lúgos vizet képes biztosítani a háztartásokbal.

-         Funkciói:

o       Szűrés: Az Aquarion 0,01 mikronos szűrőjén a szennyeződések, vegyi anyagok, a baktériumok és a vírusok mind-mind fennakadnak. Az ennél kisebb szűrők az ionok kivonásával az élő víz élettani hatásait is csökkentik. Az Aquarion víztisztító kifejlesztése oly módon történt, hogy a szűrőn áthaladó víz klaszterszerkezete is megváltozik. A hagyományos vízben 10-18 molekula alkot egy klasztert, míg az Aquarion által megszűrt vízben már csupán 6 molekula, ezáltal jelentős mértékben fokozódik a víz felszívódó és hidratáló képessége. Az Aquarion komplex szűrőjében az ezüsttel aktivált szénszűrő mellett turmalin is található, mely előionizálja a vizet. Ezen Biostone-filter élettartama alapján átlagosan 4000 liter víz tisztításához elegendő. A készülék folyamatosan kijelzi a filter aktuális élettartamát.

o       Ionizál: Az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék ionizált lúgos és savas víz előállítására alkalmas.

Az ionizált lúgos víz belsőleges használatra alkalmas. Nagy mennyiségű hidroxil (OH¯) ionjai képesek a szabad gyökök közömbösítésére, tehát antioxidáns hatással bír. Az Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés által készített tisztított lúgos víz szerepet játszik szervezetünk sav-bázis egyensúlyának fenntartásában és a méregtelenítés kiváló eszköze lehet.

Az ionizált savas víz csak külsőleg alkalmazható: bőrápolásra, gombás bőrfelületre, orrcseppként; illetve savasabb fokozatban felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

-         Több fokozatú ionizálás: Az Aquarionviztisztító-és ionizáló berendezés 4-4 fokozatban képes az ionizálást savas, illetve alkalikus vizet előállítani, s ezáltal felhasználási köre bővül.

- Amennyiben nem kívánunk ionizált vizet fogyasztani (például gyógyszerek bevételekor, tápszerek elkészítésekor) abban az esetben használhatjuk csupán a Tisztított víz ionizálás nélkül funkciót.

-         Energiatakarékos működése során a készülék készenléti üzemmódban van, csak a tényleges használat esetén vált normál energiafelhasználásra.

-          Az Aquarion víztisztító és ionizáló berendezésben a különleges, ötrétegű, titán-platina elektródarendszer segítségével az ionizált víz optimális ORP (oxido-redukciós potenciál) értéket ér el. Az ionizált víz negatív ORP-je nem oxidálja, hanem „fiatalítja” a szervezetet.

-         Gazdaságos: rendeltetésszerű használat* esetén a készülék várható élettartama 20 év.

-         Egyszerű használat: a készülék egyszerűen beszerelhető és könnyen kezelhető. Az írásos használati útmutató, valamint két DVD segíti a készülékről, valamint az ionizált vízről szóló hasznos információk megismerését.

-         Esztétikus megjelenés: az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék ízléses kivitelezése modern konyhánk esztétikus része lehet.

Az Aquarion ionizáló víztisztító berendezéssel teljesen biztonságos, káros anyagoktól mentes, ionizált vizet állíthatunk elő. Segítségével nem csupán megszabadulhatunk a vízben található klórtól, mikroorganizmusoktól és egyéb vegyi anyagoktól, hanem egyúttal oxigéndús, ionizált vizzel segíthetjük elő magunk és szeretteink hosszú távú egészségét.

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés  év garanciával