CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Novemberi vitaminakciók

Novemberi vitaminakciók!

Amennyiben egy számlára:

Amennyiben egy számlán:
  • 1000 Bónusz Pont felett vásárolsz 1 db Bee Power méhpempő készítményt adunk ajándékba!
  • 1500 Bónusz Pont felett vásárolsz 1 db Green Care lúgosító terméket adunk ajándékba!
  • 2000 Bónusz Pont felett vásárolsz 1 db Super CoQ10 Plus koenzim komplexet adunk ajándékba!

Az egyes termékekhez tartozó Bónusz Pontok a termékleírások végén találhatók.


A számlaengedmény pénzben nem megváltható! Egy számlához egy számlaengedmény vehető igénybe!

Az akciók időtartama: 2017. november 1-től 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!

Joint ProteX Forte - A mozgás hivatalos támogatója
Bizonyos élethelyzetekben (sportoláskor, túlsúly esetén) ízületeink fokozott védelmet igényelnek.
A Joint ProteX Forte glükózamin nevű összetevője hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához. A kondroitin a glükózaminnal együttműködve segíti az ízületi porc épségének megőrzését és regenerálódását. A hialuronsav természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadék viszkozitását és csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. Az MSM elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A Joint Protex Forte jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz. Komplex ízületvédő és regeneráló készítmény minden életkorban.

Tudtad, hogy ízületi sérülések után nagyobb a veszélye az ízületi kopásnak? Ezért a rehabilitáció során a gyógytorna mellett érdemes porcvédő és -építő készítményt is fogyasztani!


Calcium Magnesium PLUS - Minden ami az egészséges csontozathoz szüókséges!

Talán nem is hinnéd, hogy a szervezet nem képes kalciumot előállítani, ezért csak a táplálékból vagy étrend-kiegészítőkből juthatunk hozzá ezen - a szervezet működéséhez nélkülözhetlen - ásványi anyaghoz.
A csontok egészségéről, a megfelelő csonttömeg eléréséről már gyermek- és serdülőkorban érdemes gondoskodni, hiszen ez az az időszak, amikor a szervezetünkben fokozott a csontépítés folyamata.
Calcium Magnesium PLUS a kalcium és magnézium mellett az egészséges csontképzés érdekében D3 és K2 vitamint  is tartalmaz. Ezen összetevők együttesen hatékonyan támogatják a csontrendszer épségének megőrzését, a normális izomműködést és az idegrendszert.

Green Care - Méregtelenítés kíméletesen
A Green Care alapanyagát adó lucerna magas klorofilltartalma miatt kiválóan méregtelenít és lúgosít. Igazi tápanyagbombának nevezhető, melyben megtalálható több vitamin (C-, D-, E-, K-, B-), béta-karotin, ásványi anyagok (kalcium, vas, kálium, foszfor), valamint esszenciális aminosavak, melyek mind-mind szervezetünk egészséges működését támogatják.

Tudtad, hogy a gyakori orrvérzés K-vitamin-hiányt jelezhet?* A K-vitamin egyik egészséges forrása a lucerna.


Super CoQ10 Plus - Plusz energia a mindennapokhoz
A koenzim-Q10 nélkülözhetetlen a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz, hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, antioxidáns hatása révén pedig elősegíti a sejtek védekezését a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Szervezetünk 35-40 éves korunkban már nem termel koenzim Q10 -et, ezért ebben az életkorban már csak külső bevitellel jut ehhez az enzimhez.  Amennyiben viszont folyamatosan gondoskodunk szervezetünk koenzim Q10 ellátásáról, azt testünk nagyon meghálálja. A legújabb orvosi ajánlások már magasabb Q10-bevitelt javasolnak, így a Super CoQ10-ben lévő 20 mg Q10-mennyiség még nagyobb segítség lehet a mindennapokban. A koenzim-Q10 biztosítja a mindennapok frissességét is energikussá tesz.