CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Októberi vitaminakciók!

Vitaminakciók 2017. október 1-től 31-ig


Amennyiben egy számlára:

  • 2 db Liver Aid terméket vásárolsz, a termékek árából 10% kedvezményt kapsz;
  • 3 db tetszőleges terméket vásárolsz a Vital vércsoportos multivitaminok termékcsaládból (Vital A, Vital B, Vital AB, Vital 0), megajándékozunk egy további, általad kiválasztható Vital vércsoportos multivitamin termékkel.
Amennyiben egy számlán:
  • 1000 BP felett vásárolsz, egy egyszeri, 3 890 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Garlic Caps készítményre tudod beváltani.
  • 1600 BP felett vásárolsz, egy egyszeri, 4 990 Ft-os számlaengedményre leszel jogosult, melynek értékét 1 db Liquid C termékre tudod beváltani.

BP = Bónusz Pont. Az egyes termékekhez tartozó BP-k a termékleírások végén találhatók.

A számlaengedmény pénzben nem megváltható! Egy számlához egy számlaengedmény vehető igénybe!

Az akciók időtartama: 2017. október 1-től 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes! 

Liver Aid – Támogasd a méregtelenítést
A máj szervezetünk legnagyobb szerve, egyúttal az anyagcsere központi szerve. Mivel a máj gondoskodik szervezetünk méregtelenítéséről, ezért kiemelt szerepet tölt be testünk működésében, és fontos szerepe miatt érdemes gondoskodni májunk egészségéről. A máj a fehérjeszintézisbn is szerepet tölt be, valamint az epesavak, az A-vitamin és egyes véralvadási faktorok előállításában is feladatot lát el.
A gyógyszerek és egyéb kemikáliák okozta méreganyagok szervezetünkbe történő bejutása miatt a májat számtalan károsító tényező éri. Fontos, hogy időben és folyamatosan gondoskodjnk a támogatásáról és védelméről.
A Liver Aid-ben lévő kéntartalmú aminosavaknak, a krómnak, a szelénnek és a máriatövis-kivonatnak köszönhetően a készítmény elősegíti a máj egészséges és hatékony működését, támogatja a méregtelenítő funkcióját.

Ha a máj beszélni tudna: >>>

Vital termékcsalád – Vércsoportodnak megfelelő vitalitás
A Vital termékcsalád egyike Európa legkorszerűbb multivitaminjainak. Különlegessége, hogy nem ugyanazt az összetételt ajánlja mindenkinek. Figyelembe veszi vércsoportodat, ami sok mindent meghatároz életedben és egészségi állapotod tekintetében is. Ez a kiváló összetételű vitamin- és ásványianyag-készítmény a szokásos összetevők mellett értékes gyógynövényeket is tartalmaz, célirányosan azokat, amelyek a Te vércsoportodnál gyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik.

Garlic Caps – Egészség a konyhakertből
Napjaink egyik legismertebb fűszernövénye, mégis kevesen tudják, hogy jellegzetes íze mellett még számos más jótékony hatást is rejt, pl. kedvezően hathat a vérzsírszintekre. A Garlic Caps a népi gyógyászatban több száz éve eredményesen alkalmazott fokhagyma és petrezselyem hatóanyagait tartalmazza.
A fokhagyma jellegzetes szagát adó, értékes kéntartalmú vegyületeinek köszönheti baktérium- és gombaölő tulajdonságát, valamint a szív- és érrendszerre kifejtett jótékony hatását. E növény több mint 200 féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet - tartalmaz.

Liquid C+ Bioflavonoids with Rose Hips – A folyékony egészség!
A magyarok joggal büszkék arra, hogy a C-vitamin Szent-Györgyi Albert  munkásságának köszönhető. Először neki sikerült kivonni a paprikából, s ezért a nagyszerű felfedezéséért Nobel-díjat kapott.

A zöldségfélék, gyümölcsök is vtartalmaznak C-vitamint, de szinte sosem fogyasztunk belőlük annyit, mint amennyit az egészségünk megkívánna. Az igazán jó minőségű C-vitamint citrusfélékből vonják ki, mert abban együtt található meg az aszkorbinsav a hatását erősítő bioflavonoidokkal.
Az alapvitaminnak tekinthető C-vitamin jótékony hatásait egy folyékony, természetes alapú antioxidáns készítményben egyesítettük. A C-vitaminok új generációját képviselő termék összetevőinek köszönhetően – csipkebogyó, citrus bioflavonoidok, acerola, rutin és heszperidin – fontos szerepet tölthet be a szervezet védekezőképességének támogatásában. A folyékony forma azok számára lehet ideális, akik nem kedvelik a tablettás és kapszulás készítményeket.
Kellemes íze miatt ihatod magában, vagy beleteheted egy hűsítő limonádéba is!