CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

A zöld arany: Spirulina és Chlorella algák

2019.04.06. A zöld arany: Spirulina és Chlorella algák

A zöldség-és gyümölcstermesztés módszereinek, valamint a kereskedelmi gyakorlat megváltozása miatt manapság a zöldségekben és gyümölcsökben lényegesen kevesebb vitamin-és ásványi anyag található, mint 50 évvel korábban. Ennek hatására szinte mindannyiunkban kimutatható valamely ásványi anyag hiánya. Leggyakrabban ez a hiány a magnézium, kalcium és cink alacsony szintjében mutatkozik meg, ám a mikró-és makró nyomelemek hiányossága is gyakran tapasztalható.

tovább

Természetes hatóanyagokkal a prosztata egészségéért!

2019.03.16. Természetes hatóanyagokkal a prosztata egészségéért!

A kor előrehaladtával sajnos nem magától értetődő a férfiegészség sem. Míg a prosztata teljesen egészséges, észrevétlen is marad, azonban 50 éves életkor körül a férfiaknak általában megnagyobbodik a prosztatája, s bár ez normális, élettani folyamatnak tekinthető, mégis számtalan kellemetlen tünetet okoz ez a húgyhólyag alatt elhelyezkedő mirigy, mely körülöleli a húgycsövet.

tovább

Biorezonanciás készülékkel tested öngyógyító folyamatainak beindításáért!

2019.02.16. Biorezonanciás készülékkel tested öngyógyító folyamatainak beindításáért!

Az egészségmegőrzés kulcsa testünk önregeneráló folyamatainak támogatása.
Rendszeres mozgással, tudatos táplálkozással, vitaminok, étrend-kiegészítők fogyasztásával magunk is sokat tehetünk egészségünk hosszú távú megőrzéséért, azonban ez sok esetben nem elegendő. Testünk működése a benne található több milliárdnyi sejt, valamint az ezekben másodpercenként végbemenő rendkívül sok és bonyolult biokémiai folyamat kölcsönhatásának eredménye.

tovább

Hogyan csökkenthetjük a téli megbetegedések kialakulásának kockázatát?

2019.01.19. Hogyan csökkenthetjük a téli megbetegedések kialakulásának kockázatát?

Mindenki szeretné elkerülni az őszi-téli hónapok gyakori megbetegedéseit, melyek a közösségekben gyorsan terjednek. A gyakori kézmosás, a helyiségek alapos szellőztetése mellett a megbetegedések elkerülése érdekében már a hideg időjárás beköszönte előtt célszerű gondoskodni a vitamin-és ásványianyagraktáraink feltöltéséről, mellyel célzottan erősíthetjük immunrendszerünk működését, s akár el is kerülhetjük a nátha, az influenza kialakulását.

tovább

A magnézium sokrétű szerepe!

2019.01.05. A magnézium sokrétű szerepe!

Manapság már nem kérdés, hogy táplálékaink alacsony magnéziumtartalma miatt szervezetünk napi szintű magnéziumpótlásra szorul, bármilyen kiegyensúlyozott is a táplálkozásunk. Magnéziumhiányunkat pedig tovább fokozza a stresszel teli életünk. Tudtad, hogy a szervezetünk magnéziumszintje összefüggésben állhat a stressztűrő képességünkkel?

tovább

A ginzeng jótékony hatásai

2018.12.01. A ginzeng jótékony hatásai

A stressz jelentős tényező a fáradtság kialakulásában. Amikor a stressz állandósul és frusztrációt okoz, az különböző fizikai és pszichikai eredetű megbetegedések kiváltó oka lehet. A fáradtság tehát nem csupán fizikai, hanem legfőképpen pszichikai állapot. A krónikus fáradtság oka azonban igen összetett lehet. Különböző fertőzések, immunzavar, tartós stressz, alvászavar következményeként is felléphet.

tovább

Szuperétel: Spirulina alga

2018.11.03. Szuperétel: Spirulina alga

A trópusi és szubtrópusi vizekben található spirulina alga hatásait az Egészségügyi Világszervezet is elismeri, sőt az egyik legnagyobb tápértékű élelmiszernek titulálja. Így hát a Spirulina algát méltán nevezhetjük szuperételnek, annál is inkább, mivel nem véletlenül érdemelte ki ezt a megtisztelő címet. Minden megtalálható benne, amire az emberi szervezetnek szüksége van. Szinte páratlanul kiemelkedő tápértékét már aztékok is felfedezték.

tovább

Pörgesd fel magad a koenzim Q10-zel!

2018.10.06. Pörgesd fel magad a koenzim Q10-zel!

A koenzim Q10 egy fontos antioxidáns, mely szervezetünk energianyerő folyamataihoz nélkülözhetetlen. Ezt a nélkülözhetetlen enzimet kb. 30 éves korunkig szervezetünk maga is termeli. Az energiatermelő funkcióján kívül számos egyéb jótékony hatással bír. Szervezetünk a legtöbb koenzim Q10-et a szívizomban tárolja, mely nem is véletlen, hiszen testünk motorjának működéséhez hatalmas energiamennyiségre van szükség.

tovább

Immunerősítő tippek minden életkorrra!

2018.09.08. Immunerősítő tippek minden életkorrra!

Az őszi-téli időjárásban, az iskolába-óvodába járó gyermekek körében gyakoriak a fertőző betegségek, ám ha ehhez még stressz is társul, akkor az immunrendszerünk méginkább legyengül, és hamar megbetegíthetnek a környezetünkben előforduló vírusok, baktériumok. A megbetegedések megelőzése érdekében még idejében érdemes gondokodni az immunrendszerünk edzéséről.

Miként gondoskodhatunk arról, hogy immunrendszerünk erős legyen?

tovább

Hasznos tanácsok visszérbetegeknek

2018.08.11. Hasznos tanácsok visszérbetegeknek

A visszérbetegség elsődleges oka a vénabillentyűk elégtelen működése. Amennyiben a vénás vér szív felé történő visszaáramlása nem kielégítő, pangani kezd a láb erezetében, majd a felületi vénák kitágulnak. Bár a visszérbetegségek kialakulására való hajlam örökölhető, életmódunk is befolyásolja a visszérbetegségek kialakulásának kockázatát.

tovább