CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Hasznos tanácsok visszérbetegeknek

2018.08.11. Hasznos tanácsok visszérbetegeknek

A visszérbetegség elsődleges oka a vénabillentyűk elégtelen működése. Amennyiben a vénás vér szív felé történő visszaáramlása nem kielégítő, pangani kezd a láb erezetében, majd a felületi vénák kitágulnak. Bár a visszérbetegségek kialakulására való hajlam örökölhető, életmódunk is befolyásolja a visszérbetegségek kialakulásának kockázatát.

tovább

Amikor az egyensúly felborul - AC Zymes Plus a komplex megoldás

2018.07.07. Amikor az egyensúly felborul - AC Zymes Plus a komplex megoldás

Folyamatosan mocorog a hasad és puffadsz? Hol hasmenéssel, hol székrekedéssel küzdesz? Netán tartósabban hasmenésed van? Ráadásul állandóan fáradt és ingerlékeny vagy? Ezek a tünetek a bélflóra egyensúlyának felborulását is jelezhetik. Ez az állapot nem csupán kellemetlen, hanem az immunrendszer működésére is hatással lehet, gyengíthetik a működését, ugyanakkor táptalajt biztosíthatnak a gyulladásos folyamatok kialakulásának.

tovább

Kakaóbab - szuperétel, igazi antioxidáns bomba!

2018.06.16. Kakaóbab - szuperétel, igazi antioxidáns bomba!

A kakaóbab különlegességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy annak idején Amerika őslakosai fizetőeszközeként is használták. Miért? Mert a kakaóbab valóban kincset ér a szervezetünk számára, ezért érdemelte ki a szuperétel címet. Nem véletlenül, hiszen egyetlen kakaóbabszemben rendkívüli mennyiségű értékes tápanyag található. Kedvező élettani hatásait bizonyítja, hogy a történelem során orvosságként is használták.

tovább

Elektroszmog? Veszélyes, de elkerülhető!

2018.06.02. Elektroszmog? Veszélyes, de elkerülhető!

Korunkban mindannyiunkat érnek elektromágneses sugárzások, mégpedig sokféle forrásból. Minden elektromágneses forrás saját elektromágneses mezővel rendelkezik, amely azonban a tőle megtett távolság nagyságával fordítottan arányos. Tehát, minél távolabb vagyunk egy-egy elektromágneses forrástól, annál gyengébb a sugárzása.

tovább

A stressz megbetegít?

2018.05.12. A stressz megbetegít?

A gyakori, tartós stressz rendkívül káros hatással van egészségünkre, a kisebb megbetegedésektől kezdve a krónikus betegségekig számos komoly következménye lehet. Stressz hatására gyorsul a szívverés, emelkedik a vérnyomás és a vércukorszint. Összeszorul a gyomrunk, vagy torkunkban dobog a szívünk. Ezen tünetek az immunrendszert folyamatosan gyengítik.

tovább

Együttes erővel az izületi gyulladás ellen!

2018.04.28. Együttes erővel az izületi gyulladás ellen!

Az izületi gyulladás sokak életét keseríti meg, hiszen mozgásukban korlátozva vannak. Fájdalommal jár ilyenkor a hajlongás, térdelés, könyöklés, sőt még a gyaloglás is. Az izületi gyulladás az izületek erőteljes gyulladását jelenti. Ilyen esetekben a porc vastagsága a csontvégeken fokozatosan csökken, míg végül az izületek mozgása esetén a súrlódás már nem a porcon, hanem a csontokon történik, ami fájdalommal és egyéb kóros következményekkel jár.

tovább

A mobiltelefonok veszélyei! - Kerüld el az elektroszmogot!

2018.04.14. A mobiltelefonok veszélyei! - Kerüld el az elektroszmogot!

A mobiltelefonok használata világszerte drámai mértékben növekedett, azonban egészségkárosító hatásukkal még kevesen számolnak.
A mobiltelefonok kisteljesítményű rádiófrekvenciás adókészülékek, melyek a 450-2700 MHz-es frekvenciatartományban működnek, és csúcsteljesítményük 0,1-2 Watt közé esik. A készülék csak bekapcsolt állapotban ad le teljesítményt.

tovább

A stabil vércukorszint a sikeres fogyókúra kulcsa

2018.04.02. A stabil vércukorszint a sikeres fogyókúra kulcsa

Gyakran leküzdhetetlen mértékben jelentkezik az édesség iránti vágyunk, mely gyakori esetben az ingadozó vércukorszintünk következményeként tör ránk. Éhesnek érezzük magunkat akár röviddel az étkezést követően is, ellenállhatatlan vágyat érzünk a csokoládé vagy sütemény iránt. Éppen a nassolás az egyik oka annak, hogy sok esetben nem sikerül testsúlyunkat csökkenteni. Az ingadozó vércukorszint miatt számos esetben a fogyókúrák is kudarcot vallanak.

tovább

Króm - a vércukorszint szabályozója

2018.03.17. Króm - a vércukorszint szabályozója

Tudtad, hogy a kiegyensúlyozott vércukorszint jelentősen hozzájárul az édesség iránti vágy csökkenéséhez? Az édesség iránti ellenállhatatlan sóvárgás sokunk életében jelen van. Azonban az édességek rendszeres fogyasztása testsúlynövekedéshez vezet. Mit tehetünk vércukorszintünknek az egészséges tartományban tartásáért? Ebben segít a króm. A króm részt vesz az egészséges vércukorszint fenntartásában, sőt a testsúlyunkat is kontroll alatt tartja.

tovább

Nopal fügekaktusz nem csak az emésztőrendszer egészségéért!

2018.03.10. Nopal fügekaktusz nem csak az emésztőrendszer egészségéért!

Az élelmi rostok között megkülönböztethetünk oldható és oldhatatlan rostokat. Az oldható rostok az egészséges koleszterinszint és a normál vércukor anyagcsere kialakulásában és megőrzésében nyújthatnak segítséget. Az oldhatatlan rostok jótékony hatást fejthetnek ki az emésztésre, elősegíthetik a táplálék továbbhaladását az emésztőcsatornában, a széklet lágyításával és mennyiségének növelésével segíthetik a székrekedés elkerülését.

tovább