CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Megfázás vagy influenza? Vigyázzunk, nem ugyanaz!

2018.01.27. Megfázás vagy influenza? Vigyázzunk, nem ugyanaz!

Az őszi, téli hónapok gyakori megbetegedései közé tartozik a megfázás és az influenza. A kétféle megbetegedés nem azonos, mégis sokan ugyanarra gondolnak a két diagnózis hallatán. Mindkét megbetegedés elkerülése, a tünetek csökkentése, illetve a betegség lefolyása szempontjából nagyon fontos, hogy már a szezont megelőzően a megfelelő készítményekkel erősítsük immunrendszerünket.

tovább

Cink, feketebodza, D és C-vitamin - Hatékony ellenszerek a nátha és influenza ellen!

2018.01.06. Cink, feketebodza, D és C-vitamin - Hatékony ellenszerek a nátha és influenza ellen!

A téli időszakban, a vírusok terjedésének idején a C-vitaminnak kiemelt szerepe van ellenálló képességünk növelésében. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez. A C-vitamin jelentős része azonban hasznosulás nélkül kiürülhet, mivel szervezetünk nem képes elraktározni. Fontos ezért, hogy lassan felszívódó C-vitaminnal erősítsük immunrendszerünket. mely egyenletes C-vitamin ellátottságot biztosít.

tovább

Itt a tél! Fogyaszd a nagydózisú, nyújtott felszívódású C-vitamint!

2017.12.02.

A C-vitamint az első számú immunrendszert erősítő szerként tarthatjuk nyilván. Nátha és megfázás esetén nélkülözhetetlen, de ne várjunk a fogyasztásával addig, míg megbetegszünk. Különösen az ősztől tavaszig tartó időszakban fontos a C-vitamin rendszeres bevitele, hiszen ebben az időszakban kevesebb friss gyümölcsöt tudunk fogyasztani, sőt még gyümölcsökben lévő C-vitamin tartalom is kevesebb.

tovább

Elkerülhető a csontritkulás?

2017.11.18. Elkerülhető a csontritkulás?

Hazánkban a csontritukulásban szenvedő betegek száma igen jelentős, s különösen az 50 év feletti korosztályt érinti. Csontjaink szilárdságát, sűrűségét a genetikai adottságunkon és életmódunkon túl, elfogyasztott táplálékaink is befolyásolják.
Az 50 év feletti korosztály számára különösen fontos a csontképzéshez szükséges tápanyagok bevitele, hiszen a csontritkulás visszafordíthatatlan megbetegedés.

tovább

Q10 koenzim és szelén- Együtt a szívelégtelenség ellen!

2017.10.23. Q10 koenzim és szelén- Együtt a szívelégtelenség ellen!

A keringési betegségben szenvedők halálozási aránya hazánkban is, de a világ számos pontján vezető pozíciót foglal el. Mint minden megbetegedés esetében: itt is igaz, hogy a megelőzésre kell hangsúlyt fektetni. Ha a családban előfordult már szív-és érrendszeri megbetegedés, ne várjuk meg a tünetek jelentkezését, hanem ügyeljünk a megelőzésre, és gondoskodjunk időben a szív-és érrendszerünk egészségének megőrzéséről.

tovább

Rostokkal az egészségért!

2017.09.23. Rostokkal az egészségért!

A Nopal fügekaktusztként ismertté vált gyógynövény számos kedvező hatást gyakorol egészségünkre. A Nopal fügekaktusz élelmi rostban különösen gazdag. Az emésztésre és a bélműködésre gyakorolt kedvező hatása vitathatatlan. A bélrendszer tisztításában, a székrekedés megszüntetésében aktív szerepet játszik. Ám az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásán kívül a vércukor és koleszterin anyagcserére is rendkívül kedvező hatást fejt ki.

tovább

Ha a máj beszélni tudna!

2017.08.24. Ha a máj beszélni tudna!

Az év különböző időszakaiban sokan fognak méregtelenítő kúrákba, annak érdekében, hogy a salakanyagok kiürüljenek szervezetükből. Fontos azonban tudni, hogy a méregtelenítés feladatát a máj és a vesék látják el. A máj az emberi szervezet legnagyobb mirigye, az anyagcsere központja, hiszen a méreganyagok legfőbb kiválasztó szerve.

tovább

Miért nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek?

2017.07.29. Miért nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek?

Az emberi szervezet kiegyensúlyozott, egészséges működéséhez a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek elengedhetetlenül szükségesek. De tulajdonképpen mik azok a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, s milyen szerepet töltenek be pontosan szervezetünk működésében?

tovább

Alattomos kór a magas koleszterinszint

2017.07.05. Alattomos kór a magas koleszterinszint

Az egész világon a legtöbb halálos áldozatot a szív-és érrendszeri megbetegedések követelik meg. A szív-és érrendszeri betegségek fő kiváltó oka a magas koleszterinszint. A koleszterin egy zsírszerű anyag, mely fontos szerepet játszik sejtjeink működésében, azonban ha a kívánatosnál nagyobb mennyiségben van jelen a szervezetben, az érfalakra lerakódva meszesedést, érelzáródást okozhat. Alattomossága abban rejlik, hogy önmagában nem okoz tüneteket.

tovább

A szelén kulcsfontosságú szerepe az egészségmegőrzésben!

2017.06.17. A szelén kulcsfontosságú szerepe az egészségmegőrzésben!

Az emberi szervezet működéséhez a szelén egy nélkülözhetetlen nyomelem. Magyarország a szelénhiányos országok közé tartozik, ezért hazánk népességének szelénellátottsága alacsony. Nemzetközi kutatások alapján bizonyítást nyert, hogy a szervezet alacsony szelénszintje számos súlyos betegség kialakulásához vezethet.

tovább