CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Rostokkal az egészségért!

2017.09.23. Rostokkal az egészségért!

A Nopal fügekaktusztként ismertté vált gyógynövény számos kedvező hatást gyakorol egészségünkre. A Nopal fügekaktusz élelmi rostban különösen gazdag. Az emésztésre és a bélműködésre gyakorolt kedvező hatása vitathatatlan. A bélrendszer tisztításában, a székrekedés megszüntetésében aktív szerepet játszik. Ám az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásán kívül a vércukor és koleszterin anyagcserére is rendkívül kedvező hatást fejt ki.

tovább

Ha a máj beszélni tudna!

2017.08.24. Ha a máj beszélni tudna!

Az év különböző időszakaiban sokan fognak méregtelenítő kúrákba, annak érdekében, hogy a salakanyagok kiürüljenek szervezetükből. Fontos azonban tudni, hogy a méregtelenítés feladatát a máj és a vesék látják el. A máj az emberi szervezet legnagyobb mirigye, az anyagcsere központja, hiszen a méreganyagok legfőbb kiválasztó szerve.

tovább

Miért nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek?

2017.07.29. Miért nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek?

Az emberi szervezet kiegyensúlyozott, egészséges működéséhez a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek elengedhetetlenül szükségesek. De tulajdonképpen mik azok a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, s milyen szerepet töltenek be pontosan szervezetünk működésében?

tovább

Alattomos kór a magas koleszterinszint

2017.07.05. Alattomos kór a magas koleszterinszint

Az egész világon a legtöbb halálos áldozatot a szív-és érrendszeri megbetegedések követelik meg. A szív-és érrendszeri betegségek fő kiváltó oka a magas koleszterinszint. A koleszterin egy zsírszerű anyag, mely fontos szerepet játszik sejtjeink működésében, azonban ha a kívánatosnál nagyobb mennyiségben van jelen a szervezetben, az érfalakra lerakódva meszesedést, érelzáródást okozhat. Alattomossága abban rejlik, hogy önmagában nem okoz tüneteket.

tovább

A szelén kulcsfontosságú szerepe az egészségmegőrzésben!

2017.06.17. A szelén kulcsfontosságú szerepe az egészségmegőrzésben!

Az emberi szervezet működéséhez a szelén egy nélkülözhetetlen nyomelem. Magyarország a szelénhiányos országok közé tartozik, ezért hazánk népességének szelénellátottsága alacsony. Nemzetközi kutatások alapján bizonyítást nyert, hogy a szervezet alacsony szelénszintje számos súlyos betegség kialakulásához vezethet.

tovább

Miért éppen az Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés?

2017.05.20. Miért éppen az Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés?

Egészségünk szempontjából nem csupán az a fontos, hogy mennyi folyadékot fogyasztunk naponta, hanem az is, hogy mit és milyen folyadékot. Az emberi szervezet egészséges működéséhez napi 2-3 liter folyadékra van szükségünk.

Sokan a csapvíz íze, szaga, minősége miatt nem fogyasztanak vizet. A kis mennyiségű folyadék fogyasztása csakúgy, mint a cukros üditő italoké hosszú távon rendkívül egészségtelen.

tovább

Miért fontos a szervezet megfelelő oxigénellátottsága?

2017.04.29. Miért fontos a szervezet megfelelő oxigénellátottsága?

Oxigén nélkül nincs élet. Az oxigén sejtjeink elektrokémiai folyamatainak katalizátora. Oxigénhiányos környezetben megváltozik a sejtek működése. A hypoxia, azaz oxigénhiányos állapot számos betegség okozója lehet. A kisebb mértékű krónikus hypoxia következtében különböző testi panaszok alakulhatnak ki, mint a csökkent teljesítőképesség, a krónikus fáradtság, alvászavarok, szív-és érrendszeri panaszok és egyéb szervi tünetek.

tovább

Omega-3 a szív-és érrendszer védelméért!

2017.04.22. Omega-3 a szív-és érrendszer védelméért!

Számos kutatás alapján bizonyítást nyert, hogy az omega-3 zsírsavak bevitele számos kedvező változást idéz elő szervezetünkben. Ezek közül kiemelendő, hogy az omega-3 zsírsavak vegetatív idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása révén csökken a szívfrekvencia, valamint a szív kóros ingerelhetősége. Mindezek által csökkenthető a szívritmuszavar kialakulásának kockázata, s javítható a szív-és érrendszeri betegségben szenvedők életminősége.

tovább

Q10 a szív energiapótlásához!

2017.04.20. Q10 a szív energiapótlásához!

A koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag, melyre a szervezet valamennyi sejtjének szüksége van az energiatermeléshez. A szívnek különösen létfontosságú a koenzim Q10, hiszen a ritmikus összehúzódásához rengeteg energiára van szüksége. A koenzim Q10 rendszeres fogyasztása esetén maga a szívizom is energiaforráshoz jut. A koenzim Q10 rendszeres bevitele valamennyi testfunkcióban javulást eredményez, mely a megnövekedett energiaszintnek köszönhető.

tovább

Q10 koenzim a létfontosságú enzim!

2017.02.18. Q10 koenzim a létfontosságú enzim!

Az oxidatív stressz többlépcsős folyamatként fejti ki károsító hatását a szervezetben. A testünkben megtalálható nem kívánatos szabad gyökök az antioxidánsok és szabadgyökök egyensúlyának megbomlását idézik elő. Ezen egyensúly megbillenését követően a szabadgyökök kerülnek túlsúlyba. A szabadgyökök a sejtek károsításával az immunrendszer gyengülését idézik elő, mely a súlyos betegségek kialakulásának első lépcsőfoka.

tovább