CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Tégy az influenza és nátha megelőzéséért!

2015.11.12. Tégy az influenza és nátha megelőzéséért!

A hideg hónapokban könnyen válhatunk hurutossá, náthássá. A náthás megbetegedésekre a legtöbben ügyet sem vetnek, holott szövődményei is kialakulhatnak. Náthás megbetegedés esetén fokozódik az orrnyálkahártya váladéktermelése, a termelődött nyákot kiseperni hivatott csillósejtek részben elpusztulnak, részben pedig lebénulnak. Ennek következtében az orrüregekben felgyülemlik a váladék, mely a baktériumok szaporodásának táptalaja.

tovább

Egészségesen télen is!

2015.11.06. Egészségesen télen is!

A hideg időszakban fokozódik a megbetegedések kockázata, mivel szervezetünkre több veszélyforrás leselkedik. A vírusos eredetű légúti fertőzések gyakorivá válnak, így az ilyen típusú betegségeket viszonylag könnyebb elkapni, ha immunrendszerünk nem egészségesen működik.

tovább

Feketebodzával az influenza ellen!

2015.10.31. Feketebodzával az influenza ellen!

A CaliVita termékei közül a feketebodza valamennyi jótékony hatását magába záró Samburex, hatékony felkészülést nyújt a szervezetnek az őszi, téli hónapokra, csakúgy, mint az influenzaszezon idejére. Fő alkotóelemei a házipatikánk régóta ismert és bevált tagjai. Annak érdekében, hogy az egészségünk megőrzését a leghatékonyabban biztosítsa, az összetevők összeállításánál fontos szemponttá vált a szinergikus hatás biztosítása.

tovább

Méregtelenítés a növények vérével - Liquid Chlorophyllal!

2015.10.27. Méregtelenítés a növények vérével -  Liquid Chlorophyllal!

Kapkodás, rohanás, futtában bekapott falatok.....
Mind a stresszes életmód, mind a gyorséttermi étkezés negatív hatást gyakorolnak szervezetünk sav-bázis egyensúlyára.
Nem is gondolnánk, hogy a sav-bázis egyensúly felbomlása hányféle megbetegedést okozhat. Hatással van például immunrendszerünk működésére.

tovább

Egészségünk őre

2015.09.21. Egészségünk őre

A fokhagyma egyike azon rendkívül egészséges gyógy-és fűszernövényeinknek, melyek gyógyhatásait évszázados tapasztalatok után a modern orvostudomány is megerősíti. Az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy érezték, hogy az megvédi őket a betegségek ellen.

tovább

A szépség és fiatalság forrása a ligetszépeolaj

2015.09.19. A szépség és fiatalság forrása a ligetszépeolaj

Szerte a világon számos kutatást folytattak a ligetszépeolaj áldásos hatásait vizsgálva. Egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai miatt az egyes megbetegedések megelőzésében mára rangos szerepet vívott ki magának.

tovább

A koenzim Q10 szívünk őrangyala!

2015.09.12. A koenzim Q10 szívünk őrangyala!

Szervezetünk motorja, a szívünk egészséges működéséhez a koenzim Q10 nevű fehérje nélkülözhetetlen. Különösen a 40 év felettiek számára komoly kockázatot jelenthet a szervezet alacsony koenzim Q10 szintje. Testünk ugyan maga is képes a koenzim Q10 előállítására, de 30 éves kor után termelése fokozatosan csökken, ezért szervezetünk megfelelő energiaszintjének biztosításához célszerű külső forrásból pótolni.

tovább

A stresszmentes életért!

2015.09.11. A stresszmentes életért!

A stressz felgyorsult életritmusunk által szinte valamennyiünket érinti, ugyanakkor számos betegség okozója. Ősszel fokozottabb ingerlékenységgyel, feszültséggel teli időszakot élünk, s gondjainkon felül a napsütéses órák csökkenése az őszi-téli időszakban sokaknál depressziót vált ki.

tovább

Természetesen az allergia ellen!

2015.09.09. Természetesen az allergia ellen!

Korunk egyik népbetegsége az allergia. Az allergiás betegek száma évről évre nő. Hazánk lakosságának közel 1/4-e küzd a légúti allergia tüneteivel, közülük kiemelkedik a parlagfűre és fűpollenre érzékeny egyének száma. Mind a parlagfüvet, mind a fűpollent agresszív allergénként tarthatjuk számon, s tüneteket az első fagy beálltáig okoz.

tovább

Szív-és érrendszünk testőre: koenzim Q10

2015.09.05. Szív-és érrendszünk testőre: koenzim Q10

A „fiatalság forrása"-ként is emlegetett koenzim-Q10 termelődése szervezetünkben 30 éves korunkat követően mérséklődik, azonban a testi működésben kifejtett sokrétű hatása miatt pótlásáról mindenképpen érdemes gondoskodni.

tovább