CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

A sokoldalú koenzim Q10

2015.07.02. A sokoldalú koenzim Q10

Vizsgálati adatok szerint sokoldalúságával is kitűnt a q10-koenzim. Nem csak szívünk védelmezőjeként és sejtjeink katalizátoraként fejti ki jótékony hatásait, hanem szervezetünk működésének egyéb területein is. Ezek közül a legfontosabbak:

tovább

A lúgosításról

2015.06.26. A lúgosításról

A test elsavasodásának témája manapság reneszánszát éli. Ez sokszor azzal is jár, hogy a nagy mennyiségű információözön révén több téves adat jut el az olvasóközönséghez. Ezért fontos, hogy csak megbízható forrásokból származó információnak adjunk hitelt.

tovább

Acai - a szupergyümölcsök királya

2015.06.12. Acai - a szupergyümölcsök királya

A gyümölcsöket előszeretettel fogyasztjuk, hiszen finomak, zamatosak és nagyon egészségesek. Sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, valamint értékes növényi rostokat tartalmaznak, melyek kedvező hatással vannak az egészségünkre. A gyümölcsök között vannak olyan különleges fajták, melyek sokkal egészségesebbek a többinél, így megilleti őket a „szuper” jelző.

tovább

Hogyan készülj fel az örömteli nyaralásra?

2015.06.06. Hogyan készülj fel az örömteli nyaralásra?

Az utazás és környezetváltozás során fogyasztott - nem megszokott - élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti gyomor-és bélrendszeri problémákat, megkeserítve ezzel a nyaralás nyújtotta örömöket.

tovább

A q10 jótékony hatásai

2015.05.29. A q10 jótékony hatásai

A kutatási eredmények szerint sokak életminősége javulhat a koenzim-Q10 segítségével, mely a következő egészségügyi problémák esetén nyújt segítséget:

tovább

A dél-amerikai indiánok kincse - Organic acai

2015.05.27. A dél-amerikai indiánok kincse - Organic acai

Az utóbbi évek szenzációs felfedezése az acai (ejtsd: aszai), ez az amazóniai esőerdőkben termő bogyós gyümölcs. Miután ismertté vált, hogy a dél-amerikai indiánok számtalan probléma kezelésére használták, a modern tudomány is hadrendbe állította kutatóit, és a tudósok folyamatosan kutatják az acai egészségre gyakorolt pozitív hatásait.

tovább

Néhány tipp a stressz kezeléséhez

2015.05.27. Néhány tipp a stressz kezeléséhez

Remegő kezek? Indokolatlan dühkitörések? Alvászavar? Fejfájás? Hajhullás? Gyomorfájdalom? Türelmetlenség? Memóriaproblémák? Levertség? Ezek a jelek testünk válaszreakciói, jelzései lehetnek a fokozott stresszre*, amelynek kialakulásában elsősorban a negatív ingerek játszanak közre.

tovább

qProtect – Életünk védelmezője

2015.05.27. qProtect – Életünk védelmezője

A qProtect vezető antioxidáns termékünk népszerűsége nem véletlen, hiszen az alapját képező 200 millió évvel ezelőtt kifejlődött Ginkgo biloba az „élet csodája”, mely az őstörténet minden eddigi katasztrófáját túlélte.

tovább

Cukorbetegség - A 21. század népbetegsége

2015.05.27. Cukorbetegség - A 21. század népbetegsége

Tudtad, hogy az előrejelzések szerint 20 éven belül megduplázódik a cukorbetegek száma? Hogy egy felmérés szerint a 12-19 éves fiatalok 23%-a szenvedett 2008-ban prediabéteszben (a cukorbetegséget megelőző állapotban)? Hogy minden tizedik nőt érinti az inzulinrezisztencia problémája, ami meddőséghez és hosszú távon 2-es típusú diabéteszhez vezet?

tovább

Miért egészségtelen a cukrozott üdítők fogyasztása?

2015.05.27. Miért egészségtelen a cukrozott üdítők fogyasztása?

Biztosan ismerősek számodra is azok az élethelyzetek, amikor egész nap rohansz, nincs időd enni-inni, aztán hirtelen rád tör a szomjúság és valami édes ital után sóvárogsz, vagy leültök a barátaiddal és üdítőt rendeltek, sőt gyermekednek tízóraira is sokszor gyümölcslevet csomagolsz merő jó szándékból.

tovább