CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Q10 a migrén ellen

2015.05.27. Q10 a migrén ellen

Volt már migréned? Ha nem, örülj a szerencsédnek! Minden tízedik ember átéli ezt a kínzó fejfájást, mely kiszámíthatatlanul és rendszeresen visszatér.

tovább

A Q10 felhasználásának területei

2015.05.27. A Q10 felhasználásának területei

A Q10 koenzim annak idején igazi csodaszerként vonult be a köztudatba. Eleinte még szívgyógyszerként vetették be, később már étrend kiegészítőként szolgálta és szolgálja ma is emberek millióinak egészségét.

tovább

A Q10 koenzim hatása a szív-és érrendszerre

2015.05.27. A Q10 koenzim hatása a szív-és érrendszerre

A Q10 kiváló antioxidáns, és mint ilyen segíti a szív- és érrendszer működését is. Javítja az energiatermelést a sejtekben (különös tekintettel a szívizomra), és segít a vérrögképződés megelőzésében.

tovább

Cinkkel a cukorbetegség ellen

2015.05.26. Cinkkel a cukorbetegség ellen

Gondoltad volna, hogy a szénhidrát anyagcserezavarán alapuló diabétesz kezelésében szerephez juthat egy ásványi anyag? Pedig a kutatások szerint a cinknek kifejezetten jótékony hatása lehet a cukorbetegség terápiájában. Az alábbiakban egy összefoglalóból szemezgetünk, amely több kutatás eredményét tekinti át:

tovább

Élj legalább 100 évig! - De nyugodtan!

2015.05.26. Élj legalább 100 évig! - De nyugodtan!

A természet számos gyógynövényt kínál számunkra, melyekkel idegrendszerünket megnyugtathatjuk vagy felfrissíthetjük. A Rhodiola rosea L. az egyike a legnépszerűbb, stressz kezelésére használt adaptogén növényeknek (lásd dőlt betűs írásunkat).

tovább

Tartós és könnyű fogyás? De hogyan?

2015.05.26. Tartós és könnyű fogyás?  De hogyan?

Az elhízás már most több embert öl meg évente, mint az éhezés. Az viszont köztudott tény, hogy minden leadott kiló csökkenti az elhízás okozta betegségek kockázatát. A fogyás nem könnyű, de létezik néhány természetes módszer és termék, ami hatékonyan segítheti a célok minél előbbi elérését.

tovább

Antioxidánsokkal az egészségünkért!

2015.05.26. Antioxidánsokkal az egészségünkért!

Antioxidánsok, szabad gyökök – gyakran „dobálózunk” ezekkel a szavakkal, de vajon tudjuk-e, hogy pontosan mit is takarnak ezek a kifejezések? Miközben egyre bővítjük antioxidáns termékeink palettáját, úgy gondoltuk, éppen ideje lenne tisztába tenni a fenti fogalmakat.

tovább

Stressz elleni megoldás

2015.05.26. Stressz elleni megoldás

Az előző részekből megtudhattuk (Stressz veszélyei, Mit szoktunk tenni stressz ellen), hogy felgyorsult világunkban sokszor kerülünk stresszhelyzetbe, melyeknek súlyos következményei lehetnek amennyiben nem védekezünk megfelelően. Megismerhettük az általános és az alternatív védekezési lehetőségeket, valamint egy különleges gyógynövényt, mely képes hatékonyan enyhíteni a feszült életmód okozta tüneteket.

tovább

Mit szoktunk tenni stressz ellen?

2015.05.26. Mit szoktunk tenni stressz ellen?

Amennyiben egy stresszhelyzet után fennmarad a stressz hatás, illetve újabb stressz ingerek érik a szervezetet, akkor megpróbálunk védekezni, illetve alkalmazkodni.

tovább

A stressz veszélyei

2015.05.26. A stressz veszélyei

Felgyorsult világunkban a pénz előteremtése központi szerepet kap. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb értékké vált az idő. Annak érdekében, hogy minél többet takaríthassunk meg belőle, rengeteg mindent igyekszünk rövid időn belül elvégezni

tovább