CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Ökö tisztítószerek - Természetes megoldás az otthon tisztaságához

2020.03.14. Ökö tisztítószerek  - Természetes megoldás az otthon tisztaságához

Érzékeny vagy a vegyszerekre, gumikesztyűre? Bőrproblémáid vannak? Köhögésre ingerelnek a tisztítószerek? Fáradtabb, bágyadttabb vagy vegyszerhasználat után? Keresed a természetes megoldásokat? Fontosnak tartod a természetes egészségvédelmet és a prevenciót? Vagy csak egyszerűen egészségtudatos vagy és felismerted az egészséges megoldások fontosságát?

tovább

Visszeresség? Komoly szövődménye is lehet!

2020.02.15. Visszeresség? Komoly szövődménye is lehet!

A visszeres panaszokra, mint a seprűvénák megjelenésére, a nehézláb érzésre, a lábdagadásra gyakran elhanyagolható problémaként tekintünk, ám akár súlyos állapot is kialakulhat belőlük. Semmiképpen sem szabad a visszeres panaszokat bagatelizálni.

tovább

Az enzimhiány tünetei

2020.01.11. Az enzimhiány tünetei

A gyógynövényeket már évezredek óta alkalmazza az emberiség, a vitaminok, nyomelemek hatásáról is sokat hallottunk, az enzimek szerepéről azonban kevesebb szó esik. De mik azok az enzimek? Az enzimek a szervezetünkben végbemenő kémiai reakciók nélkülözhetetlen elemei. Tulajdonképpen fehérjék, melyek táplálkozásunkkal jutnak be az emésztőrendszerünkbe.

tovább

Gyógynövénykoncentrátummal a téli megbetegedések ellen!

2020.01.04. Gyógynövénykoncentrátummal a téli megbetegedések ellen!

A kasvirágfajok világszerte széles körben alkalmazott gyógynövények. Elsőként az észak-amerikai indiánok alkalmazták sebek kezelésére, később pedig fertőzéses eredetű betegségek ellenszereként használták fel. Ezt követően hamar elterjedt Európában is, ahol leginkább a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) termesztése honosodott meg. Az echinacea gyökér és hajtásrésze is hivatalos a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben.

tovább

A könnyed mozgásért!

2019.11.02. A könnyed mozgásért!

A fájdalmas mozgás senki számára sem kívánatos, azonban a legegyszerűbb mozgás is nehézséget okozhat, ha nem időben kezdünk gondoskodni a csontokat összekötő, porcokból, szalagokból álló, folyadékkal és izmokkal körülvett izületeink egészségéről. A rendszeres testmozgás elengedhetetlen az izületek rugalmasságának megőrzéséhez, de táplálékaink megválasztásával és az izületeket tápláló anyagok bevitelével is sokat tehetünk egészségükért.

tovább

Halolajjal a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésért!

2019.10.05. Halolajjal a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésért!

A halolajakra, ezen belül az Omega-3 zsírsavakra akkor irányult a figyelem, amikor az 1970-es évek elején két Grönlandon dolgozó dán orvos megállapította, hogy az eszkimók körében ismeretlenek a szív-és érrendszeri megbetegedések. Arra a következtetésre jutottak, hogy az eszkimók életmódjában és különösen a táplálkozási szokásaikban keresendő a különbség oka, hiszen az eszkimók táplálkozásai merőben mások az általunk megszokottól.

tovább

Miért fontos a bélflóra helyreállítása?

2019.09.21. Miért fontos a bélflóra helyreállítása?

Bélrendszerünk nem csupán a táranyagok és vitaminok felszívódásáról gondoskodik, hanem az immunrendszer közel 70%-a is itt található, leginkább a vastagbélben. Bélflóránk nem csak jótékony baktériumokat, hanem káros mikroorganizmusokat is tartalmaz. Fontos azonban, hogy a mindig a jótékony baktériumok legyenek túlsúlyban, így gátat szabhatunk a kórokozók megtelepedésének.

tovább

A kurkuma gyulladáscsökkentő ereje

2019.08.10. A kurkuma gyulladáscsökkentő ereje

Az osteoarthritis, azaz az izületi gyulladás az idős emberek testi fogyatékosságának leggyakoribb oka. A betegség előfordulási gyakorisága a következő évtizedben előrejelzések szerint a felnőtt lakosság 20%-t fogja érinteni, azonban fiataloknál is egyre gyakrabban kerül diagnosztizálásra ez a kórkép. Az izületi gyulladás akár súlyos mértékben is megnehezítheti az érintett beteg életét, de rokkantsághoz is vezethet.

tovább

Miért válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló készüléket?

2019.07.27. Miért válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló készüléket?

Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító-és ionizáló készülék rendszeres használata során?

tovább

A védelmező fokhagyma

2019.07.06. A védelmező fokhagyma

Már 5000 éve rágcsáljuk a nagy hagyományokkal rendelkező gyógyító fűszernövényünket, a fokhagymát. A középkorban varázserőt tulajdonítottak a fokhagymának, melyet az egészség és munkaképesség megőrzéséhez nélkülözhetetlennek tartottak. Sokan imádják, sokan azonban nem kedvelik a fokhagyma illatát, mely a benne lévő kéntartalmú vegyületnek köszönhető.

tovább