CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Ég a gyomrom! - Refluxos vagyok?

2016.08.06. Ég a gyomrom! - Refluxos vagyok?

Refluxról beszélünk abban az esetben, ha a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe, s ott gyomorégés kíséretében marni kezdi annak belső falát. Normál esetben a gyomor felső szakaszát lezáró izomgyűrű (cardia) tökéletes záródása gátolja a gyomor savas tartalmának nyelőcsőbe történő visszaáramlását, s ezáltal a szegycsont mögött kialakuló égő érzést, melyet gyomorégésnek nevezünk.

tovább

Omega-3 a hosszabb életért!

2016.07.23. Omega-3 a hosszabb életért!

Ismert tény, hogy a magas koleszterin-és trigliceridszint fokozza a szív-és érrendszeri problémák kialakulásának esélyét. A szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésében fontos szerepet játszik az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, valamint szükség esetén a testsúlycsökkentés és életmódváltás.

tovább

Tiszta máj, fél egészség!

2016.07.16. Tiszta máj, fél egészség!

Májunk szervezetünk legnagyobb szerve, mely egy óriási porszívóként működik, s akkor képes feladatát hatékonyan ellátni, ha tiszta a porzsákja. Ha ezen feltétel nem teljesül, akkor erőlködéssel, csökkent hatásfokkal működik. Májunk viszonylag nagymértékű károsodás esetén is képes feladatait teljesíteni, ám ilyen esetben nem maradéktalanul tisztítja meg szervezetünket a méreganyagoktól.

tovább

Sok gyomorsav, égő érzés a szegycsont mögött? A reflux sokakat érintő probléma

2016.07.16. Sok gyomorsav, égő érzés a szegycsont mögött? A reflux sokakat érintő probléma

Sokan nem is gondolják, hogy a szívszúráshoz hasonló mellkasi égő érzés oka gyakran nem szív eredetű. A gyomor záróizmának nem megfelelő záródása esetén a gyomor savas tartalma felkúszik a nyelőcsőbe, ahol a nyelőcső savra rendkívül érzékeny hámsejtjeit marni kezdi. Ezt nevezzük reflux betegségnek. A reflux betegséget minden esetben komolyan kell venni, hiszen a nyelőcső felmaródása súlyos szövődményekhez vezethet.

tovább

Útipatika a gondtalan nyaraláshoz!

2016.07.09. Útipatika a gondtalan nyaraláshoz!

Nyaralásunk alatt sok kellemetlenség keserítheti meg a várva várt kikapcsolódásunkat. Egy jól összeállított útipatika azonban gyors segítséget nyújthat a váratlan helyzetekben.
Gondoskodjunk előre mindazon készítményekről, melyek az utazás, vagy éppen a nyaralás alatt hasznosak lehetnek a család valamennyi tagja számára.

tovább

Ápolt fogazat, egészséges fogíny

2016.07.09. Ápolt fogazat, egészséges fogíny

Megfelelő szájhigiéne hiányában a felhalmozódott bakteriális foglepedék ínybetegséget, elsősorban ínygyulladást okozhat. Az ínygyulladás gyakran teljesen tünetszegény, más esetben pedig az íny élénkvörös és duzzadt volta, valamint a fogínyvérzés hívja fel a figyelmet az íny gyulladt állapotára. A kezeletlen, elhanyagolt ínygyulladás a fogágy gyulladásához vezethet, mely már nem csak az ínyre, hanem a fogágy tartószöveteire is káros hatást gyakorol.

tovább

Stresszes életmód, izomgörcs, szapora szívdobogás?

2016.06.06. Stresszes életmód, izomgörcs, szapora szívdobogás?

A magnézium a sejtek energiatermelő folyamatainak katalizátoraként működik szervezetünkben, több mint 300 enzim működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyag. Hiánya számos betegség kialakulásában játszik szerepet.

tovább

Máriatövissel a máj egészségéért!

2016.05.27. Máriatövissel a máj egészségéért!

A máj a legfontosabb méregtelenítő szervünk, ezért egészségünk érdekében kiemelt fontosságú májunk hibátlan működése. A szilimarin nevű antioxidánskomplex régóta elismert hatóanyag a májbetegségek gyógyításában. A máriatövis termése tartalmazza ezen, a májbetegségek gyógyításában elismert hatóanyagot. A máriatövist évszázadok óta használják a máj védelmére, erősítésére és regenerálására, káros mellékhatásoktól mentesen.

tovább

Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

2016.05.18. Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

Az izületi fájdalmak hátterében leggyakrabban porckopás (arthrosis) áll. A porcszövet megsérül, ezáltal a mozgás fájdalmassá válik. Pihenést követően, nyugalmi állapotban általában mérséklődnek a panaszok, de mozgás hatására - különösen az első mozdulatok - fokozott fájdalommal járnak, melyek azonban "bejáratást" követően enyhülnek. Súlyosabb esetben az izületek merevvé válnak, ropognak, egyre kevésbé terhelhetők.

tovább

C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

2016.05.07. C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, melyre szervezetünknek szüksége van. A C-vitamin - számos jótékony hatásának köszönhetően - fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében, ám mivel az emberi szervezet nem képes a C-vitamin előállítására, ezért azt külső forrásból szükséges pótolni.

tovább