CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Feketebodzával az influenza ellen!

2015.10.31.

Feketebodzával az influenza ellen!

A CaliVita termékei közül a feketebodza valamennyi jótékony hatását magába záró Samburex, hatékony felkészülést nyújt a szervezetnek az őszi, téli hónapokra, csakúgy, mint az influenzaszezon idejére. Fő alkotóelemei a házipatikánk régóta ismert és bevált tagjai. Annak érdekében, hogy az egészségünk megőrzését a leghatékonyabban biztosítsa, az összetevők összeállításánál fontos szemponttá vált a szinergikus hatás biztosítása.

A folyékony étrend-kiegészítő a legkisebbektől a legidősebbekig, a család valamennyi tagjának hatékony támogatást nyújt. Alkoholos kivonatoktól mentes, így a legapróbbak szervezetét is erősíthetjük általa. Fő összetevője, a feketebodza révén kellemes, természetesen édes ízű, így a gyermekek kedvencévé vált.  Hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőszert, tartósítószert nem tartalmaz.

Fő alkotóelemét, a feketebodzát (Sambucus nigra), koncentrált formában (5000 mg/adag), kivonatként tartalmazza, így már napi egy teáskanálnyi mennyiség is jótékony erősítő hatást fejt ki immunrendszerünkre. A feketebodzát már nagyszüleink is előszeretettel használták meghűléses állapotok kezelésére, a torokgyulladás kínzó tüneteinek enyhítésére. Házipatikánkban elfoglalt méltán rangos helyét magas C-vitamin tartalma, valamint enyhe víz- és hashajtó hatása méginkább fokozza. Kutatási eremények alapján bizonyított jótékony hatásait mára már a modern orvostudomány is elismerte. Antioxidáns hatású vegyületeivel a szabad gyökök elleni küzdelemben aktív szerepet vállal.

Bár a feketebodza önmagában is rendkívül jótékony hatású gyógynövény, a Samburex azonban a szinergikus hatás kiaknázása érdekében echinaceával és astragalusszal került kiegészítésre. Az echinacea (bíbor kasvirág) ősidők óta ismert gyógynövényünk, mely legfőbb hatásaként természetes módon támogatja az immunrendszer működését. Az évszázadok óta népszerű astragalus pedig a kínai orvoslás hatóanyaga.

A SambuRex tehát az őszi-téli hónapokban a család valamennyi tagja számára valódi segítséget nyújtó komplex immunerősító készítmény.

Figyelem!

  • Felbontás után hűtőben tárolandó!
  • Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott.
  • Keresztesvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immunszupresszív gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt.
  • Szedése legfeljebb 8 héten át történhet.
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Terhesség és szoptatás alatti alkalmazásáról kérdezze meg orvosát!

vissza