Termékkategóriák

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

  • TESTRE SZABOTT ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉS

    TESTRE SZABOTT ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉS

    Egyedi vitamincsomagok a Te speciális igényeidhez igazítva

    Megnézem
  • 25% azonnali kedvezmény!

    25% azonnali kedvezmény!

    47.000.- Ft feletti vásárlás esetén azonnali 25% kedvezmény!

    Megnézem
  • Változtak a szállítási feltételek!

    Változtak a szállítási feltételek!

    Tájékozódj a szállítási feltételekről!

    Megnézem
  • BioHarmonex csúcstechnológiás biorezonanciás készülék

    BioHarmonex csúcstechnológiás biorezonanciás készülék

    Indítsd be tested öngyógyító folyamatait!

    Megnézem!
  • Ionizált, tiszta ívóvíz az Aquarion 9 víztisztító-és ionizáló berendezéssel

    Ionizált, tiszta ívóvíz az Aquarion 9 víztisztító-és ionizáló berendezéssel

    Erős antioxidáns tartalmú, káros anyagoktól mentes, stabil őH értékű tiszta ívóvíz

    Megnézem
  • Bankkártyával szeretnél fizetni?

    Bankkártyával szeretnél fizetni?

    Kattints ide és válaszd ki itt a termékeket!

    Megnézem
  • Bio illóolajok: minőségi egészségmegőrző termékek

    Bio illóolajok: minőségi egészségmegőrző termékek

    Ellazuláshoz, feltöltődéshez, a nyugalom megteremtéséhez

    Megnézem
  • Organic Noni új összetételben

    Organic Noni új összetételben

    A hatékonyabb egészségvédelemért!

    Megnézem
  • Légy Te is CaliVita partner! Vállj vállalkozóvá!

    Légy Te is CaliVita partner! Vállj vállalkozóvá!

    Online vagy offline módon

    Megnézem
  • E-protect termékcsalád elektroszmog elleni védelem

    E-protect termékcsalád elektroszmog elleni védelem

    E-sugárzásokkal szembeni harmonizáló eszköz

    Megnézem

Folyékony vagy szilárd halmazállapotú vitaminokat, étrend-kiegészítőket fogyasszak?

2015.08.18.

Folyékony vagy szilárd halmazállapotú vitaminokat, étrend-kiegészítőket fogyasszak?

A vitaminok, ásványi anyagok szervezetbe történő bevitelének többféle módja lehetséges. Az egyik út a táplálkozás. Táplálkozással azonban szervezetünk teljes vitamin és ásványi anyag szükséglete nem fedezhető, ezért a hiányzó mennyiség pótlása szükséges.

Egyes vitaminok előállítására szervezetünk nem képes (A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin) ezért ezek beviteléről - akár táplálkozás révén, akár étrend-kiegészítő formájában – gondoskodni szükséges. Az A, C, és E-vitaminok egyúttal antioxidánsként is szolgálnak, mely hatás szervezetünk szabad gyökök elleni védelmét szolgálja, ezáltal védőpajzsot építve a súlyosabb megbetegedések ellen.  

A vitaminok pótlása történhet tabletta formájában, vagy folyékony étrend-kiegészítők formulák fogyasztása által.

Egyesek a tablettákat, kapszulákat nem kedvelik, Számukra, valamint a gyermekek, idősek és nyelési problémákkal küzdők számára ideális megoldás a vitaminok és ásványi anyagok folyékony formában történő bevitele. A folyékony formulák a szervezet számára jobban hasznosíthatók, felszívódásuk teljesebb.  Mivel a folyékony formulák koncentrátumok, így hatékonyabbak a tabletta vagy kapszula formában létező társaiknál, ezáltal erősebb hatást fejtenek ki szervezetünkben.

Miért kedvelik sokan folyékony termékeinket?

Mert:

– aktív hatóanyagainak hasznosulása ideálisabb,

– természetes forrásból származnak,

– fogyasztásuk kellemesebb,

– mert energizáló, vitalizáló hatású italok, melyek nagyszerű kiegészítői lehetnek mindennapjaink egészségmegőrző étrendjének, valamint méregtelenítő kúráknak is.

Folyékony termékeink széles skálájában megtalálható a legkisebbektől az érettebb korosztályig, valamint az immunerősítő szerektől a fogyókúrát támogató termékekig mindenki számára ideális összetételű formula.

A lucerna klorofill nevű zöld festékanyagát tartalmazó és nagy népszerűségnek örvendő Liquid Chlorophyll az egészséges sav-bázis egyensúly megteremtésével sokak számára áldásos hatást biztosít a reflux, gyomorégés, fokozott gyomorsavtermelés, gyomorfekély ellen. A klorofill méregtelenítő hatása is jelentős. A reuma, köszvény tüneteit hatékonyan csökkenti, jótékony hatást fejt ki az emésztésre. Vérszegénység kezeléséhez és sebek gyógyulásának elősegítésére alkalmazzák eredményesen.

A diétázók, fogyókúrázók ugyancsak közkedvelt terméke az Organic acai, mely a kiegyensúlyozott és tartós fogyást biztosító volta miatt a diétázók, fogyókúrázók körében igen nagy népszerűségnek örvend, ugyanakkor erős antioxidáns hatása által nagy hatékonysággal alkalmazható szervezetünk általános egészségi állapotának javítására.  Jótékony hatást fejt ki a mozgásszervi fájdalmakra, cukorbetegség, magas vérnyomás, emelkedett triglicerid- és koleszterinszint elleni terápiában hatékony kiegészítőként alkalmazható.

Tudod-e, hogy az Acai fogyókúrás készítményként hódította meg a világot? Ha kételkedsz, tekintsd meg videónkat! >>>

Az ősidők óta méltán népszerű és a természet kincseként is számontartott aloe vera, valamint a graviola jótékony hatásai egyesülnek a GraVital dzsúszban, mely eredményesen alkalmazható herpesz és egyéb eredetű vírus vagy baktérium általi fertőzések esetén, valamint gyulladáscsökkentőként.

Még több az aloe vera-ról: Mi mindent tud az aloe vera?

Az egyedülállóan gazdag összetételű és erős antioxidáns hatású flavonoidokkal dúsított, ázsiában őshonos gyümölcs kivonatát tartalmazó ZenThonic dzsúszt az immunrendszer erősítésre, erőnlét javításra, szív-és érrendszeri problémák ellen, a dohányzás és alkoholfogyasztás, valamint a káros környezeti ártalmak kiegyensúlyozására alkalmazzák nagy hatékonysággal vásárlóink.

Az évek óta kedvelt termék, a Noni dzsúsz vitaminokban és ásványi anyagokban rendkívül gazdag, mely által markáns immunrendszert erősítő hatással rendelkezik, és kiválóan alkalmas az erőnlét fokozására. Segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást, mérsékli a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat. Hozzájárul a máj méregtelenítő funkciójához, valamint antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkezik.

Az egyedülálló összetételű szabadalmazott gyógynövénykivonatban, a Samburexben koncentrált, nagy dózisú feketebodza-kivonatot ötvöztünk az évszázadok óta alkalmazott, Echinaceából készült gyógynövénykomplexszel, valamint extra C-vitaminnal és cinkkel. Idősek, gyermekek és várandósok körében rendkívül kedvelt immunerősítő termék. Mérsékli a megfázás és influenza tüneteit, serkentőleg hat az emésztésre.

"Az oroszlánkölykök ereje" nevet is viselő Liquid C+ Bioflavonoids folyékony C-vitamin készítményünk citrusfélékből, csipkebogyóból és acerolából kivont C-vitamint tartalmaz, melyben a citrusfélék és bioflavonoidok szinergikus módon, egymás hatását erősítve biztosítják az immunrendszer hatékony működését. Fertőzések ellen megelőzésként, tünetek csökkentésére, valamint dohányzás és alkoholfogyasztás káros hatásainak kivédésére szolgáló nélkülözhetetlen antioxidáns készítmény.

Az autoimmun betegség, az 1-es típusú cukorbetegség, a reuma, reumás izületi gyulladás, a sclerozis multiplex és a lupus kialakulásának hátterében álló D-vitaminhiány felszámolására szolgáló készítményünk a hosszú évek óta méltán népszerű D-drops, D-vitamin cseppek. A diéta, fogyókúra nélkülözhetetlen támogatója, mindemellett az immunrendszer erősítésében, az egészséges csontozat fenntartásában betöltött szerepe vitathatatlan. Napallergiások D-vitamin pótlásának nélkülözhetetlen eleme.

Tudod-e,hogy égövünkön még a napsütéses nyári hónapokban is elégtelen a népesség 41%-ának D-vitamin-ellátottsága? Ha nem hiszed, tekintsd meg videónkat. > > > 

Most rendeld meg a számodra legmegfelelőbb folyékony termékeinket Te is, hogy időben elláthasd szervezetedet a számára szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal: >>>


Kérdésed van? Írj nekünk!


vissza

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Megosztás

Elérhetőség

Vitaminkincsek webáruház

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

e-mail: calivitaminforras@gmail.com

Tel: +36 70 576 4553