CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Hármas védelem a szeptemberi influenza ellen!

2015.08.19.

Hármas védelem a szeptemberi influenza ellen!

Az új tanév beköszöntével rendszerint együtt jár az influenzás időszak kezdete. A legtöbb óvodás és kisdiák szeptember hónapban, vagy már az első napokban influenzássá válik. Tüsszögés, orrfolyás - kellemetlen tünetek.

Előzd meg a megfázás, influenza tüneteit! Készítsd fel gyermeked immunrendszerét időben!

Az immunrendszer megfelelő működéséhez nélkülözhetetlem C-vitamin rendszeres bevitelével jelentősen csökkentheted gyermeked  fertőzésekkel szembeni fogékonyságát.

A C-vitamin sokoldalú hatásáról már számos vizsgálat számolt be. Az óvodai, iskolai influenzás fertőzések elkerülése érdekében használd naponta a csipkebogyóval kiegészített megadózisú C-1000 Plus készítményünket, melyben most sem fogsz csalódni.

Az immunrendszerünk optimális működéséhez a C-vitamin mellett D-vitaminra is szüksége van szervezetünknek. A D-vitamin - csakúgy mint a C-vitamin -, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, mérsékli a fertőzésekkel szembeni fogékonyságot.


Vizsgálati eredmények alapján bizonyítást nyert, hogy napi 2000 IU D3-vitamin akár 90%-kal csökkenheti az influenza és megfázás iránti fogékonyságot. Iskolás gyermekek körében történt vizsgálat szerint napi 1200 IU D3-vitamin rendszeres bevitele jelentős mértékben csökkentette az influenzás megbetegedések számát.

A népi orvoslásban régóta alkalmazott feketebodza - mely a SambuRex gyógynövényalapú szabadalmazott keverékből előállított termékben nagy mennyiségben és koncentrációban megtalálható - az influenza tüneteit hatékonyan csökkenti, a betegség lefolyását jelentősen lerövidíti.

A Samburex gyógynövénykomplexumban található echinacea serkenti az immunrendszerünk működését, védekező és vírusellenes hatása révén gátolja a baktériumok, vírusok szaporodását.

A SambuRex a gyógynövények erejét hívja segítségül a nátha és az influenzás megbetegedések legyőzéséhez: a feketebodza, a bio echinacea és a bio astragalus C-vitaminnal és cinkkel dúsítva együttes erővel veszik fel a harcot a vírusok támadásával szemben.
Erősítsd meg szervezetedet! Vásárold meg a SambuRex Packet és 3 üveg áráért 4-et kapsz.

Készülj fel időben az óvodai, iskolai fertőzések ellen!

Figyelmeztetések:
C1000 Plus: Ha a kórelőzményben előfordult vesekőbetegség, alkalmazása előtt kérje ki orvosa véleményét!
A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt tárolásnál figyelembe kell venni!
SambuRex: Keresztesvirágúakra érzékenyeknek, autoimmunbetegségben szenvedőknek és immunszupresszív gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott! Szedése legfeljebb 8 héten át ajánlott! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt felrázandó!
D-drops: A terméket napfénytől védve tárolja! Magas szérum kalciumszinttel járó állapotokban (hypercalcaemia) ne alkalmazza! Vesekövesség és sarcoidosis esetén egyeztessen kezelőorvosával! Más, D-vitamin tartalmú készítmény alkalmazása esetén egyeztessen kezelőorvosával!

Forrás:
Calivita.hu

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza