CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Multivitamin a Te igényeidre szabva!- Vércsoport vitaminokkal

2015.05.23.

Multivitamin a Te igényeidre szabva!- Vércsoport vitaminokkal

Hitted volna, hogy egész életedet, egészségedet ősidőktől fogva meghatározza az, milyen a vércsoportod? Bizonyára hallottál már a vércsoport szerinti diétáról, miszerint más táplálkozás ajánlott más-más vércsoportúak számára.

Kinek mi ajánlott?

  • A 0-vércsoportúaknak fontos a rendszeres húsfogyasztás, de ők sem ehetnek büntetlenül minden húsféléből.
  • Az A-vércsoportúaknak inkább a gabonafélék, a zöldségek és gyümölcsök az előnyösek, ők a vegetáriánus táplálkozáshoz közelítenek.
  • A B- szerencsés vércsoport a maga „vegyes” táplálkozásával.
  • Az AB-vércsoportúak is vegyes táplálkozásúak, de inkább a vegetarianizmushoz közelítenek.

Ha kiváncsi vagy a vércsoport szerinti táplálkozás elméletére, kattints ide!

Dr. J. D'Adamo elmélete

Az elmúlt tíz évben szélsebesen terjedt és sok ezer embert hódított meg egy amerikai orvos-természetgyógyász, Dr. J. D'Adamo elmélete és tapasztalata a vércsoport szerinti táplálkozásról.

Adamo doktor betegei gyógyítását különböző diétákkal egészítette ki, és azt tapasztalta, hogy erre az emberek különbözőképpen reagálnak. Ennek okát kutatva jött rá arra, hogy alapvetően a különböző vércsoportok az okai az egyes étrendi diétákra adott eltérő reakcióknak.

Molekuláris magyarázat

A témában egy könyv is megjelent Dr. Peter J. D'Adamo amerikai orvos tollából, mely az egyes betegségek megelőzése és gyógyítása érdekében vércsoportspecifikus táplálkozásra buzdítja az olvasót. A különböző betegségek, az egyes vércsoportok és a táplálkozási szokások összefüggéseit a szerző édesapja, Dr. James D'Adamo kezdte el tanulmányozni még az 50-es években.

Apja nyomdokain járva, és az ő eredményeit alapul véve, az aktív gyógyító tevékenységet folytató szerző emellett a lehetséges összefüggések molekuláris magyarázatának tisztázását is céljául tűzte ki.

Tudtad hogy különböző vércsoportúaknál a vitaminok is máshogyan hasznosulnak?

Nos, a vércsoport szerinti diéta, bár egészséges, valljuk be őszintén, nem egyszerű feladat, főleg, ha egy 4 fős családot veszünk figyelembe. Ha nem tudsz vagy nem akarsz szigorú diétába kezdeni, szedj multivitamint a vércsoportod szerint! Ugyanis a vitaminokra és az ásványi anyagokra is ugyanúgy igaz: más-más szükséges különböző vércsoportúak számára!

A CaliVita® International Vital termékcsalád egyike Európa legkorszerűbb multivitaminjainak. Különlegessége, hogy nem ugyanazt az összetételt ajánlja mindenkinek. Figyelembe veszi vércsoportodat, ami sok mindent meghatároz életünkben és egészségi állapotunkban egyaránt. Ez a kiváló összetételű vitamin- és ásványianyag-készítmény a szokásos összetevőkhöz képest értékes plusszokat is tartalmaz. Emellett olyan gyógynövények találhatóak meg benne, amelyek a Te vércsoportodnál gyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik.

Tudtad hogy a 0-ás vércsoportú emberek között például gyakoribb a gyomorsósav-túltengés és a gyomorfekélyre való hajlam? A számukra kifejlesztett vércsoport-specifikus étrend-kiegészítő éppen ezért édesgyökér- és petrezselyemkivonatot is tartalmaz, melyek védik a gyomor nyálkahártyáját.

Figyelembe véve az egyes vércsoportok sajátosságait, különböző gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények kivonatát tablettaformába öntötték, és létrehoztak egy olyan multivitamin-termékcsoportot, mely a szervezet számára tartalmazza a szükséges valamennyi vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet.

Ha nem éred be egy általános multivitaminnal, válaszd a vércsoportodnak megfelelő Vital terméket!

Vércsoportvitaminok

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza