CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

qProtect – Életünk védelmezője

2015.05.27.

qProtect – Életünk védelmezője

A qProtect vezető antioxidáns termékünk népszerűsége nem véletlen, hiszen az alapját képező 200 millió évvel ezelőtt kifejlődött Ginkgo biloba az „élet csodája”, mely az őstörténet minden eddigi katasztrófáját túlélte.

Ez főként stabil, saját antioxidánsai által védett genetikai állományának köszönhető, ami ellenáll mindenfajta betegségnek, időjárási körülménynek, légszennyezettségnek, sőt a növény még a japániai atomtámadás után is kivirágzott, és továbbörökítette az életet.

Korunk tudománya elismeri a Ginkgo széleskörű egészségvédő hatását. Flavonoidjai elősegíthetik a keringési rendszer normál működését, a megfelelő véráramlást, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságát. Támogatják az agy normális működését, segítik a koncentrációt és a memória szinten tartását, amely főként idős korban és fokozott szellemi leterheltség esetén lehet kiemelt fontosságú. Az erek állapotának normalizálásával bizonyos hallás- és látásproblémák esetén szintén előnyös hatású, illetve támogatja azok vérkeringését, akik hűvös végtagokra panaszkodnak.

Ideális körülmények között egy egészséges szervezet elegendő antioxidánst termel ahhoz, hogy közömbösítse a szabad gyökök károsító hatását. Viszont a modern korral járó stressz, a környezetszennyezés, az egészségtelen táplálkozás, az elektromos eszközök kisugárzása mind rombolóan hat testünkre, arról nem is beszélve, hogy idős korban, betegség, sportolás és fokozott leterheltség esetén is mindenképpen támogatásra szorul a szervezet.

Étrendkiegészítőnkben a kiváló tulajdonságokkal rendelkező Ginkgo biloba mellé olyan vitaminokat és nyomelemet gyűjtöttük össze – így a C-vitamint, a béta-karotint (amely az A-vitamin provitaminja), az E-vitamint és a szelént –, melyek külön-külön is a legfontosabb antioxidánsok közé tartoznak, de együttesen alkalmazva egymás hatását erősíthetik és fokozottan jótékony hatással rendelkezhetnek.

Az „öreg barát” C-vitamin mellett talán a béta-karotinból képződő A-vitamin a másik legismertebb vitamin. Már kiskorunkban megtanultuk, hogyha répát rágcsálunk, szép barna bőrre tehetünk szert, látásunk élesebbé válhat, sőt az A-vitamin segítheti egészséges csontozatunk kialakítását is.

A szelén részt vesz a pajzsmirigyhormon hatásának kifejtésében, továbbá igen fontos alkotóeleme annak a rendszernek, amely a sejteket a túlburjánzástól védi. Mi több, a férfiaknak kiemelten szükségük van e nyomelemre, hiszen a szelén főként a herékben raktározódik, viszont az ondóval együtt nagy mennyiségben ki is ürül.

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp érdemes szót ejteni az E-vitaminról, mely nem ok nélkül a fiatalság vitaminja. Hozzájárul ahhoz, hogy fiatalosan nézzünk ki és fiatalosan is érezzük magunkat. Segít megőrizni bőrünk rugalmasságát, idegrendszerünk és nemi életünk normális működését, béta-karotinnal és C-vitaminnal kombinálva éles látásunk fenntartását is szolgálja.

Add meg szervezetednek időben, amire szüksége van! A qProtect kiválóan támogatja immunrendszerünk működését, mely ezáltal könnyebben küzd a fáradtság, a stressz és a betegségek leküzdésén, miközben segíti szervezetünket az öregedés lassításában, fiatalságunk megőrzésében.

FIGYELEM!

  • A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ginkgo biloba fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadást gátló szerek szedése közben, illetve műtétek előtt nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt.

qProtect hatóanyagai/tabletta:

Béta-karotin 100 mg
C-vitamin 5 mg
E-vitamin 5 mg
Szelén 20 mcg
Ginkgo biloba kivonat 50 mg

Adagolás: 1 tabletta naponta.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess újdonságainkról, akcióinkról, valamint a legfrissebb kutatási eredményekről, melyek egészséged megőrzését segítik elő.

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza