CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Túl gyakran érzed magad fáradtnak?

2015.04.21.

Túl gyakran érzed magad fáradtnak?

Túl gyakran érzed magad fáradtnak, esetleg kimerültnek? Nehezedre esik megfelelni az elvárásoknak? Emésztési problémáid vannak? Az utóbbi időben pattanások jelentek meg a bőrödön? Nem hatnak a jobbnál jobb, másoknál hatékony fogyókúrás módszerek?

Valószínűleg a szervezetedben több a méreganyag a kelleténél!
Ha rászánod magad egy tisztítókúrára, mi segítünk!

Sajnos szervezetünkbe nap mint nap egészségkárosító, toxikus anyagok jutnak, melyek felhalmozódva megnehezítik élettani funkcióinkat. A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás mellett sajnos ma már az iparilag előállított élelmiszerek, a gyógyszerek, a kozmetikumok, a tisztálkodó- és tisztítószerek is mérgeket juttatnak szervezetünkbe. Sőt még az ivóvizünk és a levegőnk is szennyezett.

Májunkat a szervezet „boszorkánykonyhájaként” szokták emlegetni, ám ha túlterhelődik, nem tudja méregtelenítő funkcióját maradéktalanul ellátni, és így méreganyagok kerülnek a vérrel és nyirokrendszerrel a szövetekbe. Gyengül az immunrendszer működése, allergiák, bőrbetegségek, gombafertőzések (pl. candida), szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, daganatos betegségek stb. alakulhatnak ki.

Sok betegség gyökere a szervezetben felhalmozódott toxikus anyagok jelenléte, ezért külső segítséget kell nyújtanunk szervezetünk öntisztító tevékenységéhez. Az odafigyeléssel és rendszeresen végzett tisztítókúrák akár évekkel meghosszabbíthatják életünket!

A tisztítókúra fontos elemei az élelmi rostok (korpa, cellulóz, hemicellulóz, lignin, pektin, gumiszerű és nyálkaanyagok), melyek két csoportot alkotnak: a vízben oldódó és nem oldódó rostokat. A vízben nem oldódó rostok fokozzák a bélmozgást, míg a vízben oldódók javítják a szénhidrát- és zsíranyagcserét, csökkentik a vér cukor- és koleszterinszintjét, mérséklik az étvágyat, ami fogyókúra esetén igen fontos előnyt jelent.

Rostbevitelként a tisztítókúra során a mexikói nopál kaktusz – a Nopalin – lehet segítségünkre.

Természetesen fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, ami szénsavmenetes, lehetőleg lúgos víz legyen. Ha nincs otthon Aquarion víztisztító-és ionizáló készülékünk, akkor lúgosíthatunk Liquid Chlorophyllal is.

Májunk működését a máriatövist tartalmazó Liver Aid-del érdemes támogatnunk, melyből évente kétszer 1-1 dobozzal érdemes fogyasztanunk.

Segíti a méreganyagok eltávozását a Detox Patch, melynek összetevői kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el szervezetünkből a szennyeződéseket.

Használhatunk még gyógynövényeket, beöntést hashajtással kombinálva, végezhetünk légzőgyakorlatokat is.

Az összes méregtelenítő módszert azonban a lélek békéjének megteremtésével érdemes kezdeni, amihez szükség esetén a Rhodiolin adhat segítséget.

Használd a CaliVita természetes alapanyagú, hatékony méregtelenítő, májtámogató és béltisztító termékeit, és légy egészséges!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza