CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Őszi-téli immunerősítés

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita BioHarmonex biorezonanciás készülék III. generáció

CaliVita BioHarmonex biorezonanciás készülék III. generáció
2 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: CE0014

CaliVita Bioharmonex biorezonanciás készülék

otthoni egészségmegőrzéshez


Bioharmonex biorezonanciás készülék


Innovatív technológia és modern formaterv tetszetős kivitelben. - Ez a Bioharmonex biorezonanciás készülék jellemzője.Tudományos és bejegyzett fejlesztések állnak termékeink és rendszereink mögött, ami kiváló teljesítményt nyújtó, energiatakarékos és megbízható biorezonanciás készülékeket biztosít számodra.

A Bioharmonex biorezonanciás készülék tagok által részletfizetési lehetőséggel is megvásárolható! Ennek értelmében, amennyiben vásárolsz 15.500.- Ft értékben egyéb terméket ill. termékeket, máris taggá váltál, s biorezonanciás készüléket ezt követőn részletfizetési lehetőséggel vásárolhatod meg.
Lásd alább: bioharmonextartosberletiszerzodes.pdf
BioHarmonex ®
Biorezonanciás készülék otthonra 2 év garanciával

A BioHarmonex® biorezonanciás készülék a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett készülék. A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák. A BioHarmonex® biorezonanciás készülék egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is. A Bioharmonex biorezonanciás készülék hallhatatlan rezgéseivel észrevétlenül dolgozik az egészségedért, ráadásul könnyen kezelhető és hordozható.

A BioHarmonex biorezonanciás készülék formatervezett, egy mobiltelefonhoz hasonló eszköz. Ebből kifolyólag túl azon, hogy az árfekvése kedvezőbb, egy rendkívül tetszetős, praktikus biorezonanciás eszköz került általa kialakításra.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Az egészség megőrzését vagy visszanyerését szolgáló programok kialakítása során a legfontosabb szempontok egyike az volt, hogy a mindennapi életünkben leggyakrabban felmerülő problémákra nyújtson hatékony megoldást, ugyanakkor bárki által könnyen kezelhető legyen.

Miben különbözik a mágneságyat is tartalmazó biorezonanciás eszköztől?

A biorezonanciás eszközök legdrágább egysége a mágneságy. Ez az "alkatrész" szinte drágább, mint maga a biorezonanciás eszköz. Működési elve szerint a készülék biorezonanciás hullámainak felerősítésével lehetővé teszi a heti 1-2 alkalommal történő használatot.

Mint mindennek, ennek is van azonban hátránya, mégpedig az, hogy a kezelés idejére a páciens nem távolodhat el a mágneságytól. Ez a tény napi használat esetén időtrabló folyamat. A CaliVita által kifejlesztett  BioHarmonex biorezonanciás eszköz azonban bármely élethelyzetben alkalmazható, legyen szabadiős tevékenység, munka, kerti munka, házimunka vagy éppen televizió nézés.

Mindezeken túlmenően a BioHarmonex biorezonanciás eszköz előprogramozható, ezáltal teljes pontossággal beállítható hogy napi, vagy akár heti rendszerességgel működtesse a programokat. Fontos azonban, hogy az akkumulátor rendszeresen feltöltésre kerüljön, így már nincs akadálya annak, hogy a biorezonanciás programok az általunk előre meghatározott időpontokban működésbe lépjenek.  Ezen okból kifolyólag elegendő behelyezni a hálószobai ágyba, vagy éppen gyermekünk kiságyába, netán éppen ágyhoz kötött nagyszüleink fekhelyébe.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!

A Bioharmonex biorezonanciás készülék tehát egy kedvező árfekvésű, kiváló minőségű, könnyen kezelhető, ugyanakkor tetszetős készülék. Állíthatjuk, hogy a Bioharmonex biorezonanciás készülék a piacon a  maga nemében egyedülálló.

A BioHarmonex biorezonanciás készülék tervezésénél alapvető fontosságú volt, hogy a készülék megfizethető áron kerülhessen forgalomba, hozzájárulva ezzel a Bioharmonex biorezonanciás készülék nyújtotta egészségmegőrző programok minél elterjedtebb felhasználási lehetőségét.  Egy biorezonanciás kezelés árát figyelembe véve, megállapítható, hogy hozzávetőlegesen 15 biorezonanciás kezelés árából megtérül a Bioharmonex biorezonanciás készülék vételára, mely készüléket természetesen nem csupán 15 alkalommal, hanem korlátlanul és bárki használhat.

A BioHarmonex biorezonanciás készülékkel 25 programot lehet futtatni, és minden program több alprogramból áll. A programok kb. 25-30 percig tartanak és a készülék 1,5 méteres körzetében hoznak létre rezonanciát.
A legtöbb program naponta többször is futtatható.
A Bioharmonex biorezonanciás készülék az alábbi problémákra fejthet ki pozitív hatást:

A BioHarmonex® biorezonanciás készülék programválasztéka:

ANTIFRONT – A jó közérzetért, minden időben.

BIORITMUS – A harmonikusan működő bioritmusért.

BŐR – A szép bőrért és annak megfelelő működéséért.

CSONT/SZÖVET – A program rezgései a csontban és a szövetekben zajló folyamatokkal vannak összhangban.

EDZÉS UTÁN – Az intenzív testmozgás utáni regenerálódásért.

EMÉSZTÉS – Az emésztési funkciók optimalizálására hangolt rezgésekkel.

FÁJDALOM – Program a jó általános közérzetért.

GYERMEK – A gyors változás, növekedés, fejlôdés miatt a gyermek anyagcseréjének speciális igényei vannak. Ez a program ezeket a speciális igényeket célozza meg. A programhoz ajánlott termékeink:

Gumi Multivitamin, GraVital, ZenThonic, Polinesian Noni dzsúsz

HORMON – Kifejezetten a hormonrendszert célzó program.
A program feladata a hormonrendszer mûködésének befolyásolása.
Vele együtt ajánljuk az Örökifjú és a Menstruáció programok
használatát.

IDEGEK – Azok számára kifejlesztett program, akiknek mindennap kifogástalan szellemi állapotra van szükségük nagyfokú koncentráció mellett.

IMMUN – Az immunrendszert megszólító rezgésekkel. Ennek a programnak a rezgései tökéletes harmóniában vannak az immunrendszerrel. Hatékonyan lehet kombinálni olyan egyéb, immunrendszert támogató programokkal, mint például a
Gyermek, az Örökifjú, a Lazítás, az Idegek, a Bioritmus és a Meridián.

A programhoz ajánlott termékeink: C-1000, Immun Aid, ZenThonic, Polinesian Noni, Aquarion víztisztító, Vércsoport szerinti vitaminok, VirAgo

KERINGÉS – Elsősorban azok számára kifejlesztett program, akik erőteljesen próbára teszik keringési rendszerük működését (sportolók), vagy akiknek keringési rendszerük optimális működéséhez támogatásra van szükségük.

LAZÍTÁS – Pihenéshez, feltöltődéshez, relaxációs programokhoz.

LÉGZÉS – A megfelelő légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.

MÁJ/HASNYÁLMIRIGY – Az Emésztés program kifejezetten e két szervet megcélzó, továbbfejlesztett változata.

MENSES – A természetes nőiességért.

MENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS – A megfelelő pihenésért extrém túlterhelés esetén is.

MÉREGTELENÍTŐ – Ez a program támogathatja a méregtelenítő folyamatokat.

MERIDIÁN – Célja az akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálása.

NYIROKRENDSZER – Az egészséges nyirokműködésért.

ÖRÖKIFJÚ – Az Örökifjú program a szervezet antioxidáns rendszerét
célozza meg. Az antioxidáns folyamatok hatással vannak a sejtek egészségének, fiatalságának megőrzésére, öregedésgátló hatásuk van. Ez a program hatékonyan kombinálható például a Lazítás, az Idegek,
a Méregtelenítô, a Keringés, a Bioritmus és a Meridián
programmal.

A programhoz ajánlott termékeink: Aquarion, ZenThonic, Ginkgo XC, Oxy Max, Xantho Plus, Energy Memory

PROSZTATA – Az érett, a középkorú és az idősödő urakért.

SÚLYCSÖKKENTŐ – A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit-kúrák támogatására kifejlesztett program.

SZEM/LÁTÁS – A szemet erősen igénybe vevő munkát, illetve hobbitevékenységet folytatók számára kifejlesztett rezgésekkel.

VESE – Rezgései az optimális veseműködéssel vannak összhangban.

A programok természetesen az ajánlott termékek nélkül is hatékonyan alkalmazhatók.

bioharmonexadasveteliszerzodes.pdf

bioharmonextartosberletiszerzodes.pdf
A termék megvásárlásával járó Bonus Pont: 6000, mely levásárolható!
További kihagyhatatlan ajánlatunk:

Vásárolj a Vitaminkincsek webáruházból biorezonanciás készüléket.
Amennyiben a részletfizetési lehetőség mellett döntesz, kamatot nem számítunk fel! 4 illetve 7 hónapos futamidő választására van lehetőség. Megrendelés esetén eljuttatjuk a bérleti szerződést, melyet nyomtatást követően 2 példányban szükséges a CaliVita International, 1117, Budapest,  Bercsényi u. 21/b címre visszaküldeni.  Ezt követően a futár néhány napon belül kiszállítja a készüléket. A készülék első részlete a futárnak fizetendő.

Bizalmadért cserébe a készülék nettó árának a 7%-át a későbbiekben levásárolhatod webáruházunkban, részletfizetés esetén is.

Megrendelés esetén erről bővebb tájékoztatást fogsz kapni.

További kedvezmények!

Ha baráti, ismerősi köröd bármely tagja is vásárol tőlünk biorezonanciás készüléket, ő is részesül ugyanezen kedvezményekben. Azonban Téged több kedvezmény illet meg! Mennyivel több?

Biorezonanciás készüléked nettó árának a
7 %-át kapod meg levásárolható kedvezmény formájában. Aki pedig javaslatodra vásárolt webáruházunkban biorezonanciás készüléket, az ő biorezonanciás készülékének nettó árából is megillet Téged további 3%.
Fontos, hogy tudjuk Te voltál az ajánló, ezért
a megyjegyzés rovatban, vagy telefonon e-mailban ezt a tényt feltétlenül jelezd felénk. 

Használd ki egyedülálló kedvezményeinket!

Amint eléri vásárlásod értéke a 21.000.- Ft értékhatárt, azonnali 25% kedvezményben részesülsz, és minden további vásárlásodnál 25% kedvezményt kapsz!

25.000.- Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjtalan.

Részletek:> > >


Ár: 234 065 Ft Egységár: 234 065 Ft /db

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!