CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita C Plus Flavonoid, C-vitamin-komplex csipkebogyóval és bioflavonoidokkal, 100 tabletta

CaliVita C Plus Flavonoid, C-vitamin-komplex csipkebogyóval és bioflavonoidokkal, 100 tabletta
Értékelés:

Cikkszám: FL0048

CaliVita C Plus Flavonoid, C-vitamin-komplex csipkebogyóval és bioflavonoidokkal

100 tabletta

C Plus Flavonoid bioflavonoidokkal


A C Plus egy általános C-vitamin-készítmény, amely mindennapos védelmet nyújt a szabad gyökök támadása ellen és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A C-vitamin és az azzal szinergikusan együttműködő bioflavonoidok erősítik a hajszálerek belső szerkezetét és keringésserkentő hatásuk is van.

A C-vitamin az egyik leghatékonyabb immunerősítő szer. Védelmet nyújt a fertőzések ellen, lerövidíti a gyógyulási időt a meghüléses betegségekből, gyorsítja a sebgyógyulást, hatással van a kollagén termelődésre, mely bőrünk rugalmasságáért felel. Megköti a szabadgyököket, ezért daganatellenes hatással is rendelkezik. Csökkenti a vér koleszterin szintjét, valamint a szívinfarktus és szívkoszorúér megbetegedések kockázatát, segíti a vérerek, a csontok, a porcok, a fogak, a fogíny és a bőr egészségének a megőrzését. Vízben oldodó vitamin, szervezetünk nem képes tárolni, ezért pótlásáról napi szinten szükséges gondoskodni.

  • Az immunrendszer erősítésére mindenkinek.
  • Az oxidatív stressz elleni védelemben játszott szerepe miatt:
  • – aktív vagy passzív dohányosoknak,
  • – szennyezett levegőjű települések lakóinak.

A C-vitamin vízben oldódó vitamin. Sok enzimet aktivál, fontos szerepe van a sejtlégzésben, védelmet nyújt a stressz ellen. Segíti a vas felszívódását, a folsavval és a B12-vitaminnal együtt ösztönzi a vörösvértestek érését. Antioxidáns hatása révén támogatja a szervezet védekező rendszerének egészséges működését. Szükséges még az idegrendszer működéséhez, szerepe van a kötőszövet szerkezetének kialakításában, ezáltal segít megőrizni a bőr, az íny, a csontok és a porc egészségét is. A C-vitamin (aszkorbinsav) a vízben oldódó vitaminok csoportjába tartozik, így hamar kiürülhet a szervezetből.

A modern gyártási folyamatok során a C Plus a C-vitamint annak felszívódását segítő bioflavonoidokkal is kiegészítik. Ezeket más néven P-vitaminnak nevezik. Az emberi szervezet nem képes bioflavonoidokat előállítani, így a táplálékkal szükséges azt a szervezetbe bevinni.
A C-vitaminnal együttműködve őrzik és védik a kapillárisok belső szerkezetét, emellett keringésserkentő hatásuk is van. Ezt a vegyületcsoportot gyakran használják sportsérülések esetén is.
C Plus: csipkebogyó-őrleményt, és a C-vitamin hasznosulását elősegítő bioflavonoidokat is tartalmaz!
A C-vitamin hiánytünetei lehetnek: a C-vitamin hiánytünetei az általános kimerültségtől a vitalitás csökkenésén, az immunrendszer gyengülésén, a mentális problémákon, az elhúzódó sebgyógyuláson, illetve abetegségek utáni lassabb felépülésen át a fogínyvérzésig terjedhetnek.
100 mg Csipkebogyó
100 mgBioflavonoid
75mgC-vitamin (citrusfélékből kivont)
Inaktív összetevők: kalcium karbonát, mikrokristályos cellulóz, tejsavó, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, sztearinsav, magnézium sztearát, szilícium-dioxid, sellak, talkum.

A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt a tárolásnál figyelembe kell venni. Ha a kórelőzményben előfordult vesekőbetegség, alkalmazása előtt kérd ki orvosod véleményét! A bioflavonoidok túlzott bevitele hasmenést okozhat!

Egy tabletta C Plus annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy nagy narancs, vagy 1,5 kg alma!

Tudtad, hogy a csipkebogyó egyike a legmagasabb C-vitamin-tartalmú természetes forrásoknak?

Tudtad, hogy hozzávetőlegesen minden 5. ember szenved az asztma és allergia tüneteitől? Sőt az allergia a krónikus megbetegedések sorában előkelő helyet foglal el. Az allergia tulajdonképpen az immunrendszer túlzott reakciója, mely során az ártalmatlan anyagokat károsnak érzékeli. Egyes elméletek szerint a fokozódó káros környezeti hatások,  a szervezet túlterheltsége ill. vegyi anyagokkal való találkozása fokozza a túlérzékenységi kockázatot, így előreláthatólag az allergiások száma gyarapodni fog.

Az allergiás reakciókért felelős hisztamin szintje és a szervezet C-vitamin szintje között, valamint az asztma tüneteinek megjelenése és a szervezet C-vitamin szintje között szoros összefüggés mutathat ki.

Vizsgálati eredmények szerint napi 1000 mg C-vitamin bevitel 3 nap elteltét követően jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket okozó hisztamin szintet!


C-vitaminnal az agyi érkatasztrófák ellen?


A termék megvásárlásával járó Bonus Pont: 56

Ár: 4 815 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!