CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita Detox Patch, méregtelenítő tapasz, 12 db

CaliVita Detox Patch, méregtelenítő tapasz, 12 db
Értékelés:

Cikkszám: CV0139

CaliVita Detox Patch, méregtelenítő tapasz, 12 db

Méregtelenítés külsőleg

Detox Patch (12 tapasz)

Méregtelenítő tapasz

Szervezetünk a mindennapok során számtalan méreggel találkozik (környezetszennyezéssel, vegyszerekkel, gyógyszerekkel, bizonyos élvezeti cikkekkel), ami a méreganyagok felhalmozódásához vezethet. A Detox Patch gondosan kiválasztott hatóanyagaival, a turmalin által kibocsátott infravörös hő és a keleti reflexológia segítségével segít ezeket eltávolítani pihenés közben, természetes módszerekkel.

  • Mindenkinek a felhalmozódott méreganyagok eltávolításához.
  • Azoknak, akiknek a kúraszerű, hagyományos méregtelenítés túl megterhelő lenne. A Detox Patch kíméletes, finomabb hatású méregtelenítési módszer.
  • Kúraszerű méregtelenítés esetén étrend-kiegészítők kiegészítéseként.

Alkalmazása: A ragasztófólia segítségével a talpra rögzíthető, és legalább nyolc órán keresztül viselendő! Legkényelmesebb éjszaka alkalmazni.

Összetétel:

Az alábbi gondosan kiválasztott növényi összetevőkben rejlik a Detox Patch kiválósága:

SZERVES AGARICUS GOMBA: Beta Flucant tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a rákos sejtek szabályozásában.

TURMALIN: Természetéből adódóan távoli infravörös fényt bocsát ki, ami mélyen relaxáló hatású.

SZIBÉRIAI GINSZENG: Elősegíti az egészséges anyagcsere-működést.

SAURURUS CHENENSIS: Antioxidáns.

ACHYRANTIS GYÖKÉR: Javítja a vérkeringést.

PERLIT: Növeli az anyagok folyékonyságát és felszívódó képességét.

PLATICODON GRANDIFLOUM: Védi a tüdőt és a torkot.

MOKCHO POR: Infravörös fényt sugároz.

MUGWART KIVONAT: Jól hat idegesség, álmatlanság ellen, serkenti a máj- és emésztési funkciókat.

LOGWART KIVONAT: Serkenti a testnedvek kiválasztását.

FAECET, BAMBUSZNEDV, EUKALIPTUSZNEDV: E három finomított fából származó összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amely sterilizáló hatást is nyújt.

E különleges összetevők hatása valóban csodálatos. A Detox Patch a lehető legjobb természetes tisztító, méregtelenítő, fájdalomcsillapító és stresszoldó formula, melyet érdemes kipróbálni.

ÁLLATI EREDETŰ ANYAGOKAT NEM TARTALMAZ.

Minek köszönheti hatékonyságát a Detox talppárna?

Ahogy nő bennünk az igény, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért, szervezetünk tisztán tartásának fontossága is egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra. Hiszen létfontosságú visszaállítanunk gyakorta kimerülő immunrendszerünk természetes egyensúlyi állapotát, hogy aztán újult erővel láthassa el életmentő tevékenységét.

A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik” őket, például a lábfejünkbe. A keleti gyógyítók azt is pontosan tudják, hogy a mérgek felhalmozódása számos degeneratív betegség kialakulását idézi elő. Például a fájdalmas reuma és arthritis kiváltó oka nem más, mint az ízületekben felgyülemlő savas folyadék.

Egy ázsiai mondás szerint az öregedés a lábfejünkből indul ki. A keleti reflexológiában lábfejünkön (melyet „második szív”-ként is emlegetnek), minden főbb szervünk leképeződése megtalálható a talpunkon elhelyezkedő több mint 60 akupunktúrás pont formájában. A lábfej felső harmada általában a testünk felső harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik.

Nem is olyan régen a talppárnákhoz csak Ázsiában lehetett hozzájutni, ahol havonta több mint 10 milliót adnak el belőlük!

Mivel érdemelte ki a Detox Patch ezt az óriási bizalmat?

A Detox Patch kifejlesztői – ötvözve a tradicionális gyógyászatot a modern technológia vívmányaival – gondosan kiválasztottak 14 gyógynövényt és gyógyító összetevőt, melyek segítenek a toxikus elváltozások enyhítésében és megszüntetésében.

Sokan elámultak már azon, hogy mennyire hatékony a Detox Patch a helyi fájdalmak csillapításában, valamint a stressz és a szorongás tüneteinek oldásában.

Mi biztosítja a Detox Patch jótékony hatását?

Az elfogultságtól mentes kutatás és minőségellenőrzés. Bízunk abban, hogy ön is nagyra értékeli majd a Detox Patch egyedülálló tulajdonságait.

A Detox Patch a nyugati piac igényeihez igazítva, minőségi összetételben és csomagolásban már nálunk is kapható. Az ősi bölcsesség és a modern technika boldog házassága ez. Ma már világszerte milliók és milliók élvezhetik a fantasztikus talppárnák jótékony hatásait.

A Detox Patch annak köszönheti népszerűségét, hogy segíti szervezetünket a kimerültség leküzdésében, a keringés élénkítésében, az anyagcsere fokozásában és az alvás minőségének javításában. Csökkenti a helyi fájdalmakat, eltávolítja a mérgeket, növeli az energiaszintet.

Alvás közben fejti ki hatását

Szervezetünkben számos forrásból származó toxinok halmozódnak fel. Ezek származhatnak többek között kémiai rovarirtó szerekből, melyek esetleg ételünkbe kerülnek, a szennyezett levegőből, melyet belélegzünk, a nem kellően tiszta vízből, amit megiszunk, és okozhatják a modern, zaklatott életvitelből adódó stresszreakciók is. Az ember már több millió toxint hozott létre, és több ezer kerül kereskedelmi forgalomba nap mint nap.

A toxinok fogyasztásának következménye gyakran gyengeség, betegség és fájdalmak. Hogy egészségünket megőrizzük, nagyon fontos a mérgek rendszeres eltávolítása szervezetünkből.

Szervezetünk méregtelítésének számtalan módja létezik. Használhatunk vény nélkül kapható növényi méregtelenítőket, de akár böjtölhetünk vagy diétázhatunk is, étrend-kiegészítők és gyógyszerek szedésével kiegészítve. Szakember irányítása mellett mindezek rendkívül hasznosak lehetnek.

A legnehezebben eltávolítható toxinok azonban éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízből származó arzén, higany, ólom, platina stb.).

A kelátképzés az amalgám fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás szint csökkentésének egyik lehetséges módja. Ám ennél jóval egyszerűbben és hatékonyabban is méregteleníthetjük szervezetünket, méghozzá a talpunkon keresztül.

Mivel a Detox Patch helyileg alkalmazandó, nem kell aggódni az esetleges mellékhatások miatt. A nemkívánatos anyagokat azonban eltávolítja.

Mindez a Detox Patch első használatakor nyilvánvalóvá válik. Reggelre a fehér, száraz párnácskák sötétbarnára vagy feketére színeződnek és benedvesednek, sőt olykor rossz szagúvá is válnak.

A Detox Patch könnyű, szelíd, természetes tisztítást kínál

Minden egyes Detox Patch könnyen eltávolítható tapasszal van ellátva, hogy közvetlenül a bőrre rögzíthessük.

A Detox Patch alkalmazható fájdalmas, egészségileg problémás testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket arról a területről. Egyidejűleg azonban a talpon is alkalmazni kell, hogy a maximális tisztító hatást elérjük.

Egyéntől függően ez az időszak két-három naptól két-három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább. Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat.

Ahogy a talppárnák felmelegszenek, bőrünk pórusai kitágulnak, lehetővé téve a felgyülemlett mérgek távozását a vérből és a nyirokrendszerekből az ozmotikus nyomás alatt álló bőrön keresztül.

A talppárnácskákat bármikor viselhetjük, de a legmegfelelőbb időszak rá az éjszaka. Szemproblémák esetén helyezzük a fülünk mögé, illetve a halántékra, de közvetlenül a szemünkre soha. Sebekre és horzsolásokra helyezve (kivéve a vágott sebeket és a szemsérüléseket) a párnák csökkentik a gyulladást és a fájdalmat.

Hogyan használjuk a Detox Patch-et

  1. Helyezzük a párnát szöveges felével a ragasztószalag fölé!
  2. A Detox Patch a ragasztószalag közepén helyezkedjen el!
  3. Határozott mozdulattal nyomjuk a Detox Patch-et a talpunkra vagy a fájó testrészre!
  4. Ne használjuk a Detox Patch-et, ha a csomagolása nyitott vagy sérült!
  5. Ha már kibontottuk, a Detox Patch-et fel kell használni!
  6. Gyermekektől tartsuk távol!
  7. Kizárólag külsőleg használható!
  8. Ne használjuk sérült bőrfelületen vagy sebeken!

Egy doboz 12 darab Detox Patch-et tartalmaz.

A termék megvásárlásával járó Bonus Pont: 177

Túl gyakran érzed magad fáradtnak?

Ár: 13 900 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!