CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita Stress Management, stresszcsökkentő B-vitamin komplex az immunrendszer támogatásához

CaliVita Stress Management, stresszcsökkentő B-vitamin komplex az immunrendszer támogatásához
CaliVita Stress Management, stresszcsökkentő B-vitamin komplex az immunrendszer támogatásához
Értékelés:

Cikkszám: CV0253

CaliVita Stress Management B-vitamin komplex

a KIEGYENSÚLYOZOTT MINDENNAPOKÉRT

100 tabletta

A stresszirtó

Stress Management stresszcsökkentő B-vitamin-komplex

A stressz életünk része. Amíg pozitív stresszre szükségünk van, mert motivál és produktívvá tesz, addig a negatív stressz megkeserítheti életünket és hosszabb távon betegségekhez is vezethet. Előzd meg a stresszt megfelelő életmóddal, helyes táplálkozással! Ehhez nyújthat segítséget a Stress Management-ben található, C-vitaminnal és magnéziummal kiegészített B-vitamin-család, amely nem csak az idegrendszer működését támogatja, de a test energia-háztartását és az immunrendszer működését is pozitívan befolyásolja.

A különbőző B-vitaminok együttesen tudják hatásukat a leginkább kifejteni. Fontos szerepet töltenek be az idegrendszer, emésztőszervek, bőr, haj, szem és a máj egészséges működésében. A legújabb kutatások alapján a munkahelyi stressz legyőzésében kiemelkedő szerepük van, ám a depressziós tüneteket is elkerülhetjük általa.

  • Azoknak, akik mindennapi stressznek vannak kitéve munkájuk vagy életmódjuk miatt.
  • Fokozott fizikai megterhelés esetén.
  • Az immunrendszer támogatásához mindenkinek

Hiánytünetek:

A B-vitamin hiánytünetei lehetnek: attól függően, hogy melyik B-vitamin hiányáról beszélünk, a tünetek az étvágytalanságtól, a vérszegénységen és bőrproblémákon át a szív-, izom-, ideg- és emésztőrendszeri problémákig terjedhetnek. Pl: korai őszülés, kopaszodás, depresszió, székrekedés, magas koleszterinszint.

Összetétel:
  • B1-vitamin (tiamin); 1.3 mg
  • B2-vitamin (riboflavin); 1.8 mg
  • B5-vitamin (pantoténsav); 5 mg
  • B6-vitamin (piridoxin); 2 mg
  • B4-vitamin (folsav); 100 mcg
  • B8-vitamin (kolin); 100 mg
  • B9-vitamin (inozitol); 100 mg
  • B12-vitamin (cianokobalamin); 2 mcg
  • C-vitamin; 60 mg
  • Magnézium; 30 mg
  • Niacin 15 mg
Inaktív összetevők:
mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid, természetes riboflavin színezék.

Figyelem!

A B-vitamin komplex szedése esetén a vizelet sötétsárga színűvé és jellegzetes szagúvá válik. (Folyamatos, kimerítő fizikai terhelés – például versenyszerű sportolás – esetén ez a jelenség kevésbé vagy egyáltalán nem tapasztalható.)

Tudtad, hogy a beriberi nevű betegséget a B1-vitamin hiánya okozza? E betegség első leírása i. e. 2697-ből Kínából származik, de csak 1937-ben ismerték fel a kórkép és a vitaminhiány közti összefüggést. Manapság a Távol-Keleten a hántolt rizs fogyasztása következtében fordul elő, a fejlett országokban pedig az alkoholbetegség okozza.

Tudtad, hogy az orvostudomány feltételezései szerint a 18. században tömegesen megjelenő pellagra betegség állhat a vámpír legendák háttérben, amelynek jellegzetes, ijesztő tünetei alapján -fényérzékeny bőr, vérben úszó szemek és száj, álmatlanság, agresszió- alakították ki az emberek a vámpírok képét. Mára már világossá vált, hogy a betegséget a B3-vitamin, azaz a niacin hiány okozta.

Tudtad, hogy a B1-vitamint szellemi vitaminként tartják számon, az idegrendszerre és szellemi tevékenységre gyakorolt kedvező hatása miatt?

A termék megvásárlásért járó Bonus Pont: 128

Élj legalább 100 évig - de nyugodtan!> > > 

Mit szoktunk tenni stressz ellen?> > >

A vitaminellátás fontossága> > >


A Stress Managementben minden benne van, amire stresszes életmódunk mellett agyunknak szüksége lehet: B1-, B2-, B3-, B4-, B5-, B6-, kolin (vagy B8-vitamin), inozitol (vagy B9-vitamin) és B12-vitamin. Az eredmény: kedvező hatás az idegrendszerre és a szellemi teljesítményre. A fejfájás és a magas vérnyomás csökken, javul a vérkeringés. A vörösvértestek képződése intenzívebb. A vas jobban felszívódik, a szénhidrátok és a zsírok könnyebben alakulnak energiává. Az izomszövetek gyorsabban regenerálódnak. Enyhül az idegfeszültség. Javul az agyműködés, a memória, az idegingerületek továbbítása, az agysejtek táplálása. Mérséklődik az ingerlékenység, javul a koncentráció, az emlékezőképesség.

Ár: 10 625 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Zs. Gáspár2021.03.23. 17:24

A Stress Management-et kiegészítő kezelésként használom a Rhodiolin mellett. minden nap egyet szedek belőle, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokat segít a stressz és szorongás leküzdésében, az álmatlanságom is megszűnt. Ráadásul 1-2 munkanapon belül meg is kapom a terméket.