CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

3 Testőr

3 TESTŐR

a fertőzéses megbetegedések ellen

A vírusok még a 21. században is sokakat ágynak döntenek, pedig a természet már régóta kínál olyan megoldásokat, melyek segíthetnek az immunrendszered megerősítésében.

D-drops, Garlic Max, AC-Zymes - a 3 bizonyítottan hatásos testőr a vírusok ellen! Előzd meg az influenzát 3 immunerősítő készítményünkkel, mely 02.13-tól 15% KEDVEZMÉNNYEL lehet a Tiéd!

 

AKCIÓBAN A 3 TESTŐR! Cselekedj időben és vértezd fel szervezetedet! Február 13-tól a „3 testőr” csomagot megvásárolva felkészülhetsz a vírusok elleni támadásra! A 3 testőr csomag tartalma egy D-drops, Garlic Max, AC-Zymes termék amely 15% kedvezménnyel elérhető.


D-vitamin fokozza az immunrendszer védekezését a fertőzésekkel szemben, míg hiánya fogékonnyá tesz rájuk minket. Magyarországon az ezzel foglalkozó orvosi bizottság szakértői véleménye szerint a megfelelő D-vitamin ellátottság az influenzás megbetegedések számát 90%-kal csökkentené!

A probiotikumoknak is fontos szerepe van a megelőzésben. Az immunrendszerünk 75-80 százaléka az emésztőrendszerünkben van, így a megfelelő bélflóra pozitív hatással van az immunrendszerre, ezáltal csökkenti egyes betegségek kialakulásának esélyét, kifejezetten a vírusfertőzésekét is. Egy kutatás során a probiotikumokat kapó gyerekeknél a lázas esetek száma akár 72%-kal, a köhögés akár 62%-kal csökkent

A fokhagyma kiváló baktérium- és vírusölő hatása már évezredek óta ismert. Mindamellett, hogy a legrizikósabb csoportnak, a szívproblémákkal küzdőknek az alapbetegségén is javíthat. Egészségvédő tulajdonságát annak köszönheti, hogy a benne lévő hatóanyagok fokozzák a fehérvérsejtek aktivitását, melyek elsődleges fontosságúak a kórokozókkal szembeni védekezésben.

AKCIÓBAN A 3 TESTŐR!

Cselekedj időben és vértezd fel szervezetedet! Február 13-tól a „3 testőr” csomagot megvásárolva felkészülhetsz a vírusok elleni támadásra!

A 3 testőr csomag tartalma egy D-drops, Garlic Max, AC-Zymes termék amely 15% kedvezménnyel elérhető.

 

A pack ára:  18.126.- Ft.

Érvényes kedvezménykártyával rendelkezők részére: 13 630 Ft 

Nincs még kedvezménykártyád?

 Kérem a kedvezménykártyát! >>>

 


3 nagyágyú csomag (3 db termék egy csomagban)

Lefegyverzi a vírusokat

 

A 3 nagyágyú csomag - olyan ütős hármast tartalmaz, mint a C 1000 Plus, Chelated Zinc és Oregano oil - mostantól 15% KEDVEZMÉNNYEL lehet a Tiéd!

Ha már ledöntött lábadról a vírus, fegyverezd le őket a 3 nagyágyúval. A 3 testőr megelőző csomagja védi immunrendszeredet a betolakodók ellen, azonban ha neked még ennél is ütősebb megoldásra van szükséged, a 3 testőr következő lépcsőfokaként összeállítottunk számodra egy igazi nehéztüzérség csomagot, a 3 nagyágyút.

Akár csak a mindennapi megelőzésre gondolunk, akár már ledöntött minket a lábunkról a nátha, a legalapvetőbb vitamin immunrendszerünk támogatására a C-vitamin.

A cink egy olyan nyomelem, ami szinte minden anyagcsere-folyamatunkban részt vesz és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az oregánó olajban megtalálható hatóanyagok antimikrobás és antibakteriális képességgel bírnak.

A csomag ára: 15.466.- Ft