CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A vitamin ellátás fontossága

A vitaminellátás fontosságaKorábban már beszámoltunk róla, hogy a táplálkozásnak és a megfelelő vitamin- és ásványianyag-ellátottságnak hatalmas szerepe van nemcsak a testi, de a szellemi fejlődésben is, és nem csupán gyermekkorban, hanem életünk végéig. Tanulmányok bizonyítják, hogy a D-vitamin védhet az időskori elbutulás ellen, de a ginkgó is támogathatja a szellemi frissességet.

A kiegyensúlyozott táplálkozásra mindig figyelmet kell fordítani,  ugyanakkor több étrend-kiegészítőnk is segíthet az ilyenkor szükséges plusz energiát és szellemi doppingot biztosítani.

Az egyik az Energy&Memory multivitamin készítmény ásványi anyagokkal és guaranával.  A guarana a taurinhoz hasonlóan képes élénkíteni a gondolkodást, akárcsak a kávé, míg a hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok antioxidánsként is hozzájárulnak az egészséges idegrendszer működéséhez. Ezen felül a kolin és a lecitin is értékes támogatói az idegrendszernek, főleg a tanulásban szerepet játszó funkciók működésének. Egy 2011-es tanulmány kimutatta, hogy a magasabb kolinbevitelhez jobb szellemi teljesítőképesség társult. Az Energy&Memory-val úgy élénkíthetjük elménket, hogy az energiaitalok mellékhatásait nem kell elszenvednünk.

Ha egy nagyobb hajrában nagyobb támogatás kell, akkor a Super Soya Lecithint vagy a Triple-Potency Lecithint ajánljuk, melyekben koncentráltan és nagyobb dózisban található meg a gondolkozás, tanulás olajozottságát segítő kolin.

Az agyi folyamatokhoz fontos a megfelelő B-vitamin-ellátottság is. Ehhez két, különböző dózisú B-vitamin komplexet is tudunk ajánlani, a Stress Management és a magas dózisú Mega B-Complex közül választhatsz szükségleteidnek megfelelően. Ezek a termékek nemcsak extrém szellemi megterhelés, például vizsgaidőszak vagy határidős munkák esetén javasoltak, de fokozott fizikai terhelés esetén a fáradtság csökkentésére és az immunrendszer erősítésére is.

Egy-egy stresszel teli napra való felkészülés nem pusztán a szervezetünket kimerítő energiaitalokkal és kólával lehetséges, hiszen olyan természetes hatóanyagok is rendelkezésünkre állnak, melyek nemcsak élénkítenek, de fel is töltenek. Hívd őket segítségül, és vedd sikeresen az akadályokat!

Figyelem! Energy&Memory: Ha más koffeintartalmú élelmiszereket is fogyasztasz, körültekintően alkalmazd! Terhesség és szoptatás idején alkalmazása kerülendő! Szív- és érrendszeri betegségek esetén a készítmény alkalmazása előtt kérd ki orvosod véleményét! * Stress Management, Mega B-Complex: A B-vitamin alkalmazása a vizeletet élénksárgára színezheti.

Forrás: Soy isoflavones and cognitive function – Lee et al., Journal of Nutritional Biochemistry 16 (2005) 641–649 * The relation of dietary choline to cognitive performance and white-matter hyperintensity in the Framingham Offspring Cohort – Poly et al., Am J Clin Nutr. 2011 Dec;94(6):1584-91