CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Ajándékötletek karácsonyra

Karácsonyi ajándékötletek


A karácsony szélsebesen közeleg, várjuk a szeretteinkkel együtt eltölthető órákat. Most azonban még törjük a fejünket mivel lepjük meg szeretett családtagjainkat, ugyanakkor nem kívánkozunk a zsúfolt bevásárlóközpontok forgatagába.

Legdrágább kincsünk az egészség, sokan azonban csak akkor tudják értékelni, ha már baj van. A legcélszerűbb kezelés  mindig a megelőzés! A karácsony, a szeretet ünnepe alkalmat nyújt arra, hogy hozzájárulj szeretteid egészségének megőrzéséhez.

Multivitamin időseknek és fiataloknak praktikus tasakos kiszerelésben

Az idősebb korosztálynál méginkább kulcsfontosságúvá válik az egészségmegőrzés, valamint az esetlegesen megromlott egészségi állapot javítása. A Daily Recharge az immunrendszerünk egészséges működéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat, rostokat és probiotikumokat és antioxidánsokat tartalmazza praktikus csomagolásban. A tasakos kiszerelés lehetőséget biztosít arra, hogy azon szükséges tápanyagokat, mint a C-vitamin, D-vitamin, B-komplex, omega-3, nopál rost, probiotikum és moringa, bármikor bárhol magunknál tartsuk. 

Prosztatavédelem

A család idősebb férfitagjai részére különösen hasznos a Pro-STP-t, prosztatavédő készítmény fogyasztása. Az 50 év feletti férfiaknál gyakoriak azon prosztataproblémák, melyek ugyan a prosztata jóindulatú megnagyobbodásából erednek, azonban az orvosi vizsgálat ezen esetekben is kiemelt fontosságú.  A Pro-STP természetes összetétele a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás kezelésében már ismert hatóanyagokból áll, pl.: fűszeres törpepálma-bogyókivonat és fitoszterol komplex, melyek segítséget nyújtanak a tünetek enyhítésében.

Bőrápolás

A család valamennyi tagja számára hasznos ajándék az OrganiCare biokozmetikum család, melynek alapanyagai biogazdaságból erednek, szüretelésük mellőzi a nagyüzemi technikák alkalmazását, feldolgozásuk pedig alacsony hőmérsékleten, kíméletesen történik, vegyszerek felhasználása nélkül. A gyengéd illatú és tápláló OrganiCare Body Lotion és Bath&Shower pihentető és energetizáló hatást biztosít, az OrganiCare Shampoo és Hair Conditioner tápláló és kíméletes tisztító hatást biztosít a hajnak.  Az OrganiCare Aloe és White Clay fogkrémek hozzájárulnak a gyermekek felnőttek fogazatának egészségéhez, melyek homeopátiás kezelések során is használhatóak. Az OrganiCare Rescue Gel fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógynövénykivonatokkal és praktikus kiszerelésével gyors segítséget nyújt apróbb sérülések, égések, csípések esetén.

Decemberi ajánlat!

Az OrganiCare ízléses ajándékcsomag kétféle színben választható praktikus piperetáskával. A csomag decemberben kedvezményesen rendelhető, hiszen a túsfürdőt ajándékba adjuk, ezért 3 terméket fizetsz és négyet kapsz. Amennyiben vásárlásod összértéke meghaladja az 1000 BP-t, az OrganiCare testápolóját adjuk ajándékba, így Te is letesztelheted a termékcsaládot, ha még eddig nem tetted meg.

Ajánlatainkkal segítséget kívánunk nyújtani karácsonyi vásárlásaidhoz. Amennyiben bármilyen egyéb termék mellett döntenél, válassz széles termékpalettánkból!Egészségben gazdag, boldog karácsonyt kívánunk!