CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Allergia elleni támadás természetes szerekkel

Így támadj az allergia ellen!


Szénanátha, orrfolyás, tüsszügés, viszkető szemek? Ezek az allergia főbb tünetei, melyek egyeseknél akár veszélyessé is válhatnak.

Hazánk népességének egyötöd része érintett az allergiás tünetekkel járó kinzó és kellemetlen panaszokban, és számuk folyamatosan gyarapodik.

Az allergiás tünetek megkeseríthetik mindennapjainkat, életminőségünket rontják, s akár napirendünket is felboríthatják. Előfordulhat, hogy olyan hirtelenséggel kezdődnek a heves allergiás rohamok, mint derült égből a villámcsapás, s keresztülhúzzák a símogató napsugarak és árnyas fák közé tervezett programjainkat, vagy éppen vízparti kikapcsolódásunkat.

Tudatos felkészüléssel jelentős mértékben csökkenthetők az allergia tünetei, sőt el is kerülhetők.

Íme néhány ötlet:

  • Száraz levegőjű környezetben pl: légi közlekedés vagy egyes épületekben történő tartózkodás esetén, az orr nyálkahártyájának kiszáradása ellen védelmet nyújt a sós vizes orrcsepp vagy orrspray.
  • Asztmás tünetekkel küzdők számára jótékony hatást fejt ki a sós viz melletti vízparti nyaralás, ilyenkor még ekcémás tüneteink is mérséklődnek.
  • A házi poratka által okozott heves orrfolyás és tüsszögés elleni óvintézkedésként tartsuk magunkat távol a szőnyegpadlóktól és amennyiben penészallergia tüneteivel is küzdünk, a nedves falaktól is.

Tégy természetes szerekkel és idejében tudatos lépéseket az allergia ellen!

Az allergia tüneteit jelentősen mérsékli a napi 1000 mg C-vitamin, valamint a kalcium bevitele. E két hatóanyag fogyasztása valamennyi allergiás beteg számára kiemelten fontos. A hatékonyság növeléséhez válaszd a természetes forrásból származó és bioflavonoidokat is tartalmazó készítményeket.  Az allergia tüneteit hatékonyan enyhíti a rendszeresen szedett C-1000 Plus mely citrusfélék kivonatából készült és biocsipkebogyóörleményt is tartalmaz, vagy a Liquid C+, melynél a citrusok értékes bioflavonoidjai mellett az acerola és heszperidin jótékony hatásai is érvényesülnek.

A kalciumtartalmú étrend-kiegészítők közül a Strong Bones Plus K2 készítmény az allergia tüneteinek enyhítése mellett csontjaid erősítéséhez és egészségéhez is hozzájárul, hiszen az erős csontozat kialakulásához szükséges valamennyi építőelemet tartalmaza. A Strong Bones Plus K2-t az érelmeszesedés megelőzésében is segítségedre siet.

A bio termesztésből származó Organic noni dzsúsz szervezeted ellenálló képességének növelése mellett  sokféle vitamint és ásványi anyagot is szolgáltat sejtjeidnek, sőt még az éjszaka folyamán fellépő orrdugulás ellen is hatékony fegyverként szolgál!

Használd még allergiás panaszaid fellépése előtt a természetes szereket!


Az egyes termékekhez tartozó Bónusz pontok (BP) a termékek leírásai alatt találhatók.

Cikkek az allergiáról:

Kerüld el az allergiát!

Itt az allergiaszezon