CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

aloe-mályva-eukaliptusz ereje

Aloe, mályva és az eukaliptusz ereje

a ragyogó mosolyodértAz ínygyulladás valamint az ebből kialakuló inysorvadás és fogágygyulladás (parodontitis) a felnött lakosság 90%-át érintő megbetegedés.  

Az inygyulladás kezeletlenül hagyva krónikussá válik és ínysorvadáshoz, fogágygyulladáshoz vezethet.  Kontinensünkön az iskolás gyermekek 52%-ánál találtak kisebb vagy nagyobb mértékű ínygyulladást egy lengyel felmérésben szerint.

Hogyan tehetünk ellene? 

A legfontosabb teendő mindenekelőtt gyermekeink megtanítása a megfelelő szájhigiéniára, és a tanultak rendszeres alkalmazása.  Ezen túlmenően fogorvosunk által végzett rendszeres fogkő-eltávolítással is csökkenteni lehet az ínygyulladás, ínysorvadás, fogágy-gyulladás kialakulásának kockázatát.

A megfelelő szájhigiénia elengedhetetlen kelléke a megfelelő fogkefe és fogkrém használata. Egyeseknek érzékenyebb az ínye, ez esetben ne használjunk kemény sörtéjű fogkefét.  Nem kevésbé fontos a megfelelő fogkrém kiválasztása sem. Gyerekek esetében fordítsunk figyelmet a fluormentességre, felnőttek esetében azonban célszerű a fennálló probléma megoldását célzó fogkrém használata.

A CaliVita új OrganiCare termékcsaládjával két fluorid- és nikkelmentes fogkrémmel gazdagodott  termékpalettánk, melyek a kicsiktől a nagyokig az egész család fogászati problémáit jótékonyan befolyásolják.

Az OrganiCare Aloe Toothpaste fogkrém aloét, eukaliptuszt és mályvát tartalmaz, melyek megnyugtatják a gyulladt ínyt, és elősegíthetik gyógyulását, ugyanakkor a gyulladást okozó lepedék eltávolításában is aktiv szerepet vállalnak.  Az OrganiCare White Clay Toothpaste fogkrém citromolajjal és fehér agyaggal nemcsak az egészséges fogak és íny megőrzésében vagy visszaszerzésében lehet segítségünkre, hanem a teától, kávétól, cigarettától sárgássá színeződött fogak természetes fehérségét is visszavarázsolja.

A fogíny egészségéhez táplálkozásunkkal is hozzájárulhatunk, ha sok nyers zöldséget és minél kevesebb cukros üdítőt fogyasztunk. Mindezeken kívül a fogínysorvadás kezelésében jelentős támogatást nyújthat a koenzim-Q10 pótlása is. Vizsgálati adatok szerint napi 50 mg Q10-koenzimmel kezelt betegek 70%-ánál a fogínysorvadásos tünetek jelentős csökkenését mutatták ki, míg további 30%-uknál a Q10-koenzim még ennél is jelentősebb gyógyító hatását sikerült bizonyítani. 

Tégy Te is fogaid egészségéért és a ragyogó mosolyodért!

 

Megrendelem most!
Kérdésed van? Írj nekünk!