CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Aquarion víztisztó

Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezés

csak 2019. 11. 28-án 10% kedvezmény!

460.000.- Ft helyett: 414.000.- Ft

Miért válaszd az Aquarion ionizáló és víztisztító készüléket?

1. Egészségesebb és finomabb, mint a tisztítatlan csapvíz és a palackozott ásványvíz.

A vízpalackozással kapcsolatos komoly probléma, a hosszantartó tárolás következményeként a PET palackokból vízbe oldódó, emberre veszélyes phtalát vegyületek és a hűtés nélküli tárolás eredményeként elszaporodó mikroorganizmusok jelenléte.

Szakértők szerint, 75 év alatt egy átlagos csapvíz ivó kb. 28 kg, egy átlagos ásványvíz fogyasztó kb. 90 kg „kőzetet” iszik meg. A szervezetbe bejuttatott, de fel nem használt sók felesleges terhelést jelentenek, a testen belül lerakódnak, és közben epekövet, vesekövet, fogkövet, érelmeszesedést és ízületi rugalmatlanságot okozhatnak. 

„29 európai ásványvízből 11-ben gyomorbántalmakért felelős vírust (NLV) találtak” Forrás: Swiss Federal Office of Public Health

 

2. Visszaállíthatja az egészséges pH-értéket, melyet az élelmiszeradalékok, gyógyszerek és maguk az élelmiszerek a savasság felé billenthetnek az emberi szervezetben.

3. Kényelmes. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelned a bevásárlóközpontból! Elég csupán megnyomni a készüléken a megfelelő gombot.

4. Higiénikus. A műanyag palackokat már csak a gombák és vírusok szaporodása miatt sem szabad otthon újra tölteni. Ha már műanyag palackot vásároltunk, minél hamarabb a szelektív gyűjtőben a helyük.

5. Környezetkímélő vízfogyasztás. Egy PET-palack lebomlási ideje 450 (!) év. Földünket saját magunk pusztítjuk el. Tegyél ellene!

6. Hosszú távú befektetés az egészségedért! Ha egy négytagú család (2 felnőtt, 2 gyerek) havi 14 010 Ft-ot (vagyis napi 7 liter vízfogyasztás és 100 Ft egy 1,5 literes ásványvíz = 467 Ft) költ palackozott vízre, az éves szinten 168 120 Ft költséget jelent. Ha megvásárolod az Aquarion vízionizáló és víztisztító készüléket, befektetésed kb. 2 év 9 hónap alatt meg is térül.

21 napos vízivás kihívás:

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak!

Miért 21 nap? Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy egy viselkedés szokássá, azaz automatikussá váljon. Elsődleges célunk az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a vízfogyasztás fontosságára, és szokássá váljon a vízfogyasztás a kihívási idő lejárta után is.


Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító, ionizáló készülék rendszeres használata során?

  • Energiával tölti fel a szervezetet, csökken a fáradtság.
  • A bőr kitisztul, egészségtől ragyog.
  • Mérséklődik a cellulit (méreganyagfelhalmozódás).
  • Az elsavasodás számos tünetei csökkenhetnek. (gyomorsav-túltengés, fejfájás).
  • Javul az emésztés és a bélműködés, a kiválasztó funkciók erősödnek, megszűnhet a kellemetlen székrekedés.
  • Megfelelő étrenddel kombinálva csökkenhet a testtömeg.

Válaszd az egészséget, válaszd a tisztított, lúgos vizet!

Tudtad, hogy egy PET-palack lebomlási ideje 450 (!) év? A  palackokból a hosszan tartó tárolás során phtalát vegyületek oldódnak a vízbe, az elszaporodó mikroorganizmusokról nem is beszélve!

A tisztított víz egészségesebb és finomabb, mint a tisztítatlan csapvíz és a palackozott ásványvíz. Védd környezeted és állítsd vissza szervezeted egészséges PH-értékét!

Az Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, lúgos vagy savas vizet állít elő.

PET palackokkal csak a környezeted szennyezed, míg Aquarion berendezés használatával megtérül a befektetett összeg! Fektess be családod egészségébe!

*Az ajánlat csak 11.28-án, illetve a készlet erejéig érvényes! Az akció csak az egy összegben megvásárolt készülék esetén érvényes, részletfizetésre vásárolt készülék esetén az akció nem érvényesíthető.

Megnézem és megrendelem: >>>