CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

bio bőrápoló termékek, csúcsminőségű kozmetikumok

Bio bőrápoló termékek"Már első este kipróbálhattuk őket, amikor megérkeztünk a hotelbe, és egyszerűen beléjük szerettem. Korábban rengeteg problémám volt a bőrömmel, mivel nagyon érzékeny vagyok a vegyszerekre. Ezeket a termékeket viszont szívesen használom, mert a bőröm most puhább, mint valaha, és ha a víz keményebb is, akkor sem hagy foltokat a testemen. Az arcom is sokkal puhább lett, és nem érzem olyan érdesnek-durvának a bőrömet a szemem körül. Ami a testápolót illeti, szintén csak dicsérni tudom. A nap 24 órájában hihetetlenül puha a bőröm, és ez még akkor is így van, ha kint tartózkodom a hideg és párás levegőn, olyan ez nekem, mint egy védőmaszk… Higgy nekem, és használd az összes kozmetikumot, hiszen egészen rendkívüliek… A férjem is kipróbálta a testápolót borotválkozás után, és ezerszer jobbnak találta, mint amilyen a régi borotválkozás utáni krémje volt.”
Edina

…A tusfürdő gél kellemesen habzik, a testápoló pedig jól felszívódik a bőrbe, és a biominősítés is igazolja az új OrganiCare termékcsalád minőségét.”
Alexandrina Galiceanu

„…Frissebbnek érzed magad tőle, tisztít, tonizál és táplálja a bőrt. Az OrganiCare testápolóját használva ismét fiatalnak érzem magam, a bőröm puha lett, mint a vaj...”
Victoria

„…A nagyszerű illat már a legelején elnyeri a tetszésedet, majd a testápoló használata után a bőröd rugalmas és sima lesz, és bár gyorsan beszívódik, a diszkrét illat – megnyugtató hatásával együtt – még sokáig megmarad. A tusfürdő gél kényeztető, finom, a frissesség érzetét kelti, az illata pedig elbűvöl és felvidít. A termékek összetétele magával ragadó, a bioalapanyagok bizalmat keltenek. Nagyon érzékeny a bőröm, ám ezeket a termékeket kivételesnek találom. Nagyon megkedveltem őket, és már alig várom, hogy a többi OrganiCare terméket is használhassam.”
Maricica


Kérdésed van? Írj nekünk!