CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

bőrápolás természetes szerekkel


Bőrápolás csúcsminőségű kozmetikumokkal igényeseknek

A közkedvelt DD-vizet tartalmazó Aquabelle nappali krém, éjszakai arckrém és arclemosó már együtt, díszcsomagolásban is elérhető, ráadásul kedvezményes áron. Tapasztald meg milyen, amikor a természet erejét a modern tudománnyal ötvözzük egy ellenálhatatlan illatban.


A három készítményből álló arcápoló szettünk  a bőr mindennapi ápolásán túl enyhülést nyújt a száraz, érzékeny bőrnek, segít a ráncok eltüntetésében, valamint felveszi a harcot a megjelenő aknék ellen.

Miért érdemes a 3 terméket együtt megvenni?

Arcápoló készítményeink célja, hogy megvédjék bőrünket a kiszáradástól és hidratáltan tartsák, hiszen száraz bőr esetén sérül annak védelmi funkciója, könnyebben bejuthatnak a kórokozók, másrészről felgyorsul a ráncok megjelenése is. Nedvességmegkötő hatóanyagként krémjeink mindegyikébe avokádó-, valamint jojobaolajat tettünk, melyek további előnye, hogy hatásosak az aknék kialakulásáért felelős baktériumok ellen és elősegítik a bőr sejtjeinek megújulását, ezért gyakran alkalmazzák az érzékeny, gyulladásos, heges arcok kezelésében is.

Ez persze nem jelenti azt, hogy arcápolóink helyettesítik, sokkal inkább kiegészítik egymást, hiszen innentől válik külön a nappali krém, az éjszakai krém és a lemosó funkciója.

A nappali krémnek nem csak a hideg, szeles időben kell védenie a bőrt, de a napközben minket érő környezeti hatások ellen is fel kell vennie a harcot, amelyek a bőr káros oxidatív folyamatait idézhetik elő. Nappali krémünket így vitaminban, antioxidánsban gazdag, ceramiddal és E vitaminnal egészítettük ki.

Az éjszakai krém funkciója a regenerálás, intenzív ápolás, és a bőr pihenésének biztosítása. Krémünk a DD víz és az olívaolaj esszencia komplex emulzióját tartalmazza, mely fokozatos hatóanyag leadáson keresztül biztosítja a tápláló, mélyhidratáló hatást, és készíti fel bőrünket a másnapra.

Az arc tisztítását szolgáló arclemosónk szintén hidratálja a bőrt, emiatt egyben arcápolóként is szolgál, és nem szükséges lemosni. A benne található bisabolol bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.

A DD-víz jelentősége

A csökkentett deutérium (Decreased Deuterium, azaz DD) tartalmú víz biológiai hatásai rendkívül figyelemreméltóak. Mára köztudottá vált, hogy minél alacsonyabb a víz deutériumtartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata, azaz annál lassabb a szervezet öregedése. Ez a bőr esetében is így van. A DD víz javíthatja a bőr vízmegtartó képességét, gyors felszívódást, rugalmasabb bőrt eredményezhet, ezáltal csökkentheti a ráncokat, valamint a bőrelváltozások kockázatát, és az egészséges sejteknek is vitalitást ad.

Szépségcsomagunk ára kedvezőbb, mintha a krémeket külön-külön vennéd meg, ráadásul ízléses csomagolásának köszönhetően ajándéknak is tökéletes. Vegyél egyet magadnak, és lepd meg vele szeretteidet is!

Forrás:
Clay jojoba oil facial mask for lesioned skin and mild acne--results of a prospective, observational pilot study - Meier L, Stange R, Michalsen A, Uehleke B. Forsch Komplementmed. 2012;19(2):75-9.
Comparison of solid-phase cytometry and the plate count method for the evaluation of the survival of bacteria in pharmaceutical oils - De Prijck K, Peeters E, Nelis HJ. Lett Appl Microbiol. 2008 Dec;47(6):571-3.
Wound healing properties of jojoba liquid wax: an in vitro study - Ranzato E, Martinotti S, Burlando B. J Ethnopharmacol. 2011 Mar 24;134(2):443-9.
Dr.József Kohán, Water Power, 2010., Nutrition&Health
Wound healing activity of Persea americana (avocado) fruit: a preclinical study on rats - Nayak BS, Raju SS, Chalapathi Rao AV., J Wound Care. 2008 Mar;17(3):123-6.
Ceramide synthesis in the epidermis - Rabionet M, Gorgas K, Sandhoff R., Biochim Biophys Acta. 2013 Aug 27. pii: S1388-1981

Megrendelem!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!