CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Bőrhidratálás

Védd bőrödet a napsugarak károsító hatásai ellen OrganiCare biokozmetikumokkal!

 


A nyári hónapokban napsütötte vízpartra vágyunk. Ilyenkor azonban fokozottan kell gondoskodnunk egészségünkről. A forróságban ugyanis a bőr vérerei kitágulnak, a hőleadás fokozódik, a bőr erőteljesebben zsírosodik. Az intenzív izzadás következtében a szennyező anyagok könnyebben megtapadnak a bőrön, a pórusok eltömödnek, a bőrön lévő kórokozók szaporodásnak indulnak. A klóros vagy éppen a sós víz gyorsan kiszárítja a bőrfelületet. Ezen károsító hatások elkerülése érdekében a teljes nyári időszak alatt folyamatosan gondoskodjunk bőrünk hidratálásáról és ápolásáról.  A hidratálás nem csupán a bőr hidratását jelentik, hiszen belső szerveink hidratálása ugyancsak fontos, mivel kevés folyadékfogyasztás esetén a bőr veszít  rugalmasságából. Naponta legalább 2 liter víz elfogyasztása fontos, mégpedig egyenletes elosztásban.

Ismered-e az OrganiCare biokozmetikumok előnyeit?

Az egészséges, szép bőr eléréséhez tökéletes megoldást nyújt az OrganiCare biokozmetikum termékcsalád.  Összetevőinek túlnyomó része (99 %-a) biofarmokról kerül a termékekbe, szüretelésük és feldolgozásuk is manuálisan történik.

Az OrganiCare biokozmetikumok igazoltan biogazdálkodásból származnak,  vegyszermentesek, s még az allergiára hajlamos vagy ekcémás bőrfelületen is irritációmentes és kíméletesen ápolást biztosítanak. Hatóanyagai a bőr pórusainak eltömítése nélkül könnyen felszívódnak a bőrbe. 

Összetevői közül az Aloe vera sebgyógyító, vírus, baktérium-és gombaölő hatást fejt ki, a bőr irritációját enyhíti, nyugtatja, táplálja  és hidratálja a bőrfelületet. Az olívaolaj és búzacsíraolaj kiváló bőrmegújító hatással rendelkezik, miközben visszaállítja a bőr rugalmasságát. A shea-vaj tartós hidratáló hatást biztosítva gondoskodik a bőr öngyógyító képességének beindításáról.  A levendula lazító és nyugtató hatása mellett a rozmaring hajnövekedést serkentő hatást fejt ki.

Az OrganiCare biokozmetikum termékcsalád biotusfürdője és testápolója  aloe vera és egyéb gyógynövénytartalma révén a család valamennyi tagjának kiválóan hidratálja és regenerálja a napégett és kiszáradt bőrfelületet.

A csecsemők bőre a különböző környezeti hatásokra érzékenyebben reagál, bőrtünetek is gyorsabban alakulnak ki rajtuk, pl. az atópiás dermatitisz vagy ekcéma. Esetükben méginkább kerülni kell az irritációt.

Útipatikánk elengedhetetlen eleme az OrganiCare Rescue elsősegély gél, mely a régóta elismert gyógynövények – mint az Aloe vera, olivaolaj, a mentol, kamilla, kámfor, rozmaring, zsálya, ördögcsáklya és a hegyi árnika – értékes hatóanyagait egyesíti. Praktikusan használható kirándulások, nyaralások alkalmával a napégett bőr nyugtatása, hűsítése céljára, rovarcsípések alkalmával, valamint izomgörcsök, húzódások, reumás fájdalmak esetén is fájdalomcsillapító hatást fejt ki.

Miért válik előnyödre az OrganiCare biokozmetikum temékcsalád használata?

  • .... mert mellékhatásmentesek;
  • .... mert magas vitamin- és ásványianyag-tartalmuk révén kiváló bőrápoló tulajdonsággal rendelkeznek;
  • .....mert valamennyi bőr-és hajtípusra megfelelőek a család minden tagjának;
  • .... mert kellemes illatuk tartósan megmarad.