CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita természetes alapanyagú vitaminok

A CaliVita vitaminokról, CaliVita termékekről

Jó helyen jársz, ha kiváló minőségű, természetes forrásból származó vitaminokat, étrend-kiegészítőket keresel.

A CaliVita International  (California Fitness) prémium minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők, egészséget támogató elektronikus eszközök, kozmetikai termékek és környezetbarát tisztítószerek előállításával és forgalmazásával foglalkozó, bolygónk csaknem 40 országában jelen lévő nemzetközi vállalat.

 

Minőség kompromisszumok nélkül -

nemcsak a vitaminok terén

A vállalat tevékenységének és termékeinek mindvégig meghatározó eleme volt a kiváló minőség. Ez az elvárás nemhogy csökkent volna az utóbbi időben, de még szilárdabbá vált, mint valaha. A CaliVita International mindvégig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megőrizze vitaminjainak, étrendkiegészítőinek és valamennyi egyéb termékének - köztük a minőségi kozmetikumok, az egészséget támogató elektronikus készülékek, valamint a környezetbarát tisztítószerek - kompromisszumok nélküli kiváló minőségét és megfizethető árait. Az elmúlt 20 év során felhalmozott tapasztalatnak és vezetői hitnek köszönhetően mára a CaliVitáé az egyik legszigorúbb termékfejlesztési és gyártási elvárásrendszer, amely követelménnyé vált mind a vállalat saját munkatársaival, fejlesztőivel, mind a külső partnerekkel, beszállítókkal szemben. Ezen elvárásrendszer nem csak a vitaminok és étrendkiegészítők előállítására irányul, melynek köszönhetően kijelenthető, hogy valamennyi CaliVita termék előállításakor kiemelt hangsúlyt kap a kiváló minőség biztosítása.

A prémium minőségű vitaminok és étrendkiegészítők széles skálája, a csúcsminőségű kozmetikumok, az otthoni betegápolást is lehetővé tévő egészséget támogató elektronikus készülékek, csakúgy mint az öko tisztítószerek az Egyesült Államokban készülnek az élelmezésügyi és gyógyszerhatóság, az FDA felügyelete mellett, a legkorszerűbb technológiával, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. A CaliVita® International 100 százalékos garanciát vállal termékei minőségéért.

A CaliVita International álal gyártott minőségi vitaminokon kivül az egyéb termékeinek széles termékskálájával egészséged hosszú távú megőrzését és annak javítását kívánjuk szolgálni.

Hisszük, hogy

"az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden semmi"

(Arthur Schopenhauer)

8 ok, amiért a CaliVita prémium minőségű vitaminjait, széles spektrumú étrendkiegészítőit, kozmetikumait, egészséget támogató elektronikus készülékeit és öko tisztítószereit érdemes választani:

  • A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeit, köztük a kiváló minőségű vitaminokat, a számos problémára támogatást nyújtó étrendkiegészítőket, a csúcsminőségű kozmetikumokat, az egészséget támogató elektronikus készülékeket és a természetes tisztítószereket.
  • A vitaminok, étrendkiegészítők, kozmetikumok és öko tisztítószerek előállítása során folyamatosan törekszik a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.

  • A vitaminok és széles termékskálát felsorakoztató étrendkiegészítők előálltása során kiemelt hangsúlyt kapnak a hatékonyabb  felszívódást biztosító formák, pl: szerves kötésű hatóanyag formájában.
  • A CaliVita 100%-os minőségi garanciát vállal termékeire.
  • Valamennyi termék a vitaminoktól az öko tisztítószerekig szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esik át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
  • A CaliVita étrend-kiegészítőinek túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködés alakult ki a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy a fogyasztókhoz minden esetben a legkiválóbb termék kerüljön.
  • Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk!