CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A D-vitamin nyáron is fontos!

D-vitamint nyáron is!


Tudtad, hogy a D-vitamin fogyasztása nyáron is fontos?

Rohanó életmódunk következtében kevés a szabadidőnk, kevesebb idő jut kikapcsolódásra, a friss levegőn tartózkodásra. D-vitamin raktáraink nem tudnak a szükséges mértékben feltöltődni. 

Mindezek következtében döbbenetes kutatási eredmények születtek.
Hazánk népességének több, mint a felénél a nyár végén is D-vitamin hiányos állapot figyelhető meg. Kutatási eredmények azt is bizonyítják, hogy a csontsűrűségi vizsgálatok eredményei is Magyarországon a legrosszabbak.

Miért van a napsütéses évszakban is D-vitamin hiányunk?
  • Napjaink legnagyobb részét napfényhiányosan,  zárt térben, fedett helyiségben töltjük.
  • Ha napfényes helyre készülünk, bőrfelületünket védőréteggel vonjuk be, ennek következtében testünket csak kisebb mennyiségű napfény éri, ezáltal szervezetünk nem képes elegendő D-vitamint termelni.

A D-vitamin hiánya számos komoly betegség kialakulásában játszik szerepet! Bővebben: > > > Legfrissebb kutatási eredmények a D-vitaminról

 

D-vitamin hiány és várandósság?

Kutatási eredmények alapján bizonyítást nyert, hogy a D-vitamin-hiánya mérsékli a teherbeesési esélyeket, ugyanakkor fokozza a terhességi diabetes kialakulásának esélyét, valamint a magzat immun-és idegrendszerének működését, izom- és csontrendszerének kifejlődését is hátrányosan befolyásolja.

A megfelelő D-vitamin pótlás ezért rendkívül fontos a gyermekvárás és a szoptatás időszakában is. A D-vitamin rendszeres bevitele kisgyermekkorban jelentős mértékben képes csökkenteni az 1-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Melyek a D-vitamin pótlásának lehetséges formái?

Tekintettel arra, hogy a D-vitamin legfőbb forrása a napfény, ugyanakkor életformánk miatt kevés lehetőség kinálkozik a megfelelő D-vitamin termelésre, ezért legegyszerűbben étrendkiegészítők révén fedezhetjük szervezetünk D-vitamin szükségletét.  A D-drops D-vitamin cseppek, folyékony D-vitamin természetes forrásból, tőkehalmájból kivont D3-vitamint tartalmaz, s mindezt könnyen adagolható formában, mely kisgyermekek, idős emberek, s a család valalmennyi tagjának megfelelő D-vitamin forrást biztosít. 

CSAK 7 NAPIG! Június 13. és 19. között ismét megvásárolható a D-drops Family pack!

A D-drops Family pack, D-vitamin cseppek, folyékony D-vitamin az egész család számára könnyedén biztosítja  a megfelelő D-vitamin-ellátottságot. Élj ezzel a különleges lehetőséggel, hiszen ebben a kiszerelésben 3 termék áráért 4-et kapsz, tehát most azonnal spórolhatsz 5295 Ft-ot!  Tovább >>