CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Elektroszmog ellen E-protect termékcsalád

E-Protect termékcsalád

 az innovatív védelem

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rosszindulatú megbetegedéseket okozhatnak, nagy port kavart. Azóta is folyik a vita a mobiltelefonok és egyéb hordozható elektronikus eszközök gyakori használatával járó ártalmairól.

Mára már az elektronikus készülékek egész sora - számítógép, TV, mobiltelefon, GPS -  áll rendelkezésünkre, melyeket napi munkánk során vagy kikapcsolódás céljából használunk. Ezen eszközök használatának azonban veszélyei is vannak, melyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

A mai gyerekek már az "elektronikus világ"-ban nőnek fel. Ők ezáltal a legveszélyeztetettebb csoporthoz tartoznak, különösen ha több elektromágneses hullámot kibocsátó tárggyal vannak egy légtérben.


A láthatatlan veszélyforrások

Dr. Thomas Rau, az alternatív egészségmegőrzés szaktekintélye, valamint a svájci Paracelsus Klinika orvosa szerint a világ fejlettebb régióiban a népesség 3-8 százaléka elektro-hiperérzékenységben szenved és az őket érő elektromágneses terhelés következtében neurológiai zavarok, migrén, alvászavar, szívritmuszavar, rosszindulatú elváltozások és további egészségügyi zavarok léphetnek fel.

Valamennyi elektronikus eszköz és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki. Ez a sugárzás ugyan láthatatlan, de hatása potenciálisan káros az egészségre. Éppen ezért a mobiltelefont ne tároljuk fekhelyünkhöz közel, s a konnektor, hosszabbító közelsége sem egészséges.

A mobiltelefonok és egyéb elektronikus eszközök negatív hatásaival kapcsolatos tudományos kutatások még ma is folynak, érdemes  egészségünk érdekében védelmet biztosítani az elektromos eszközökkel szemben.

 

Az elektromágneses sugárzások összeadódnak

Az elektromágneses szennyezés hatásai (az elektroszmog [EMF] és a rádiófrekvenciás sugárzás [RFR], melyet az elektromos és drót nélküli eszközök bocsátanak ki) más – például kémiai vagy nehézfém – szennyezésekhez hasonlóan évek alatt összeadódhatnak a szervezetünkben, anélkül, hogy észrevennénk.

Dr. Hanoch Talmor, a floridai gainesvilli Holisztikai Központ orvos igazgatója és az „Egy jobb világért” szervezet alapítója és igazgatója éveken keresztül folytatott kutatásokat az elektromágneses szennyezés emberi szervezetre gyakorolt hatásairól. A vizsgálati eredemények szerint a mobiltelefont használó személyeknél fokozottabb az agyi, nyaki és fejtájéki problémák kialakulásának valószínűsége.

A hullámok, melyeket ember alkotta eszközök bocsátanak ki - a rádió, a tévé, a mikrohullámú sütő és a mobiltelefonok, stb. -  kétdimenziós szinusz hullámokból tevődnek össze. Amint ezen hullámok keresztezik a természetes hullámokat, megváltoztatják azokat, s ennek eredményeképpen az eredeti információ torzzá válik. Következményként az emberi test is torzult információt kap, és a DNS normál működésében, a szervekben és a mirigyekben zavart hozhat létre. Ez nagymértékben hozzájárul a betegségek, az idő előtti öregedés, az érzelmi és mentális zavarok kialakulásához.” (Dr. Hanoch Talmor)

Számtalan kockázati tényező

Az elektronikus eszközök által kibocsátott hullámok, a testen áthaladó magas frekvenciájú mezők ténylegesen vagy virtuálisan észlelhető stresszfaktorként jelentkeznek, s következményként felborul a belső szervek és mirigyek energiájának harmóniája. Ennek okán az immunrendszer folyamatos terhelés alatt áll és fokozatosan gyengül.

Válaszd az E-Protect családot!

 


Sok évnyi kutatómunka után a CaliVita megalkotta a rendkívül sikeres Communiguard termék második generációját az E-sugárzások harmonizálására. Az E-Protect termékcsalád mindhárom tagja katalizátorként funkcionál, és teljes körűen harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat.

Termékválaszték:

1. E-PROTECT STICKER
Csomag tartalom: 1 db E-Protect Sticker.

Az E-Protect Sticker egy CaliVita logóval ellátott divatos, aranyszínű öntapadós fólia, mely az elektronikus eszköz - mobiltelefon, táblagép, laptop, tévé, PC stb. - hátoldalára felragasztva harmonizálja az eszköz által kibocsátott EMF-hullámokat.

2. E-PROTECT STICKER PACK
Csomag tartalom: 3+1 db AJÁNDÉK Sticker.

3. E-PROTECT PERSONAL
Csomag tartalom: 1db E-Protect Card, amihez 2db E-Protect Sticker AJÁNDÉK!

Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelben kell tartani: zsebben, kézitáskában vagy pénztárcában.  Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Stickert.

4. E-PROTECT HOME
Csomag tartalom: 1db E-Protect Disc, 1db E-Protect Card + 2db AJÁNDÉK Sticker!

Az E-Protect Disc harmonizálja az irodában, nappaliban vagy hálószobában található készülékek, vezetékek és egyéb elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat. Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.

Az E-Protect termékcsalád tagjai igazán izgalmas, gondoskodó, különleges és egyedi ajándékot képviselnek.