CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

diéta, testsúlycsökkentés, fogyókúra

Diétázol, fogyókúrázol, de eddig nem sikerült a fogyás? - Olvasd el sikertörténetünket!


Kilófaló Sikerek 1.

Sikeres (fél) fogyókúrám története

Sokszor próbáltam már fogyókúrázni, rengeteget kísérleteztem különféle technikákkal jelentős eredmény nélkül. A számtalan módszer és recept, amiket kipróbáltam hatástalanok voltak, ráadásul az éhezés miatt még a közérzetem is rosszabbá vált.

Amikor találkoztam a CaliVita Kilófaló csomagajánlataival, felcsillant előttem egy új, egy jobb lehetőség, hiszen a csomagok részletes leírása heti bontásban nyújt segítséget számomra abban, hogy miként fogyhatok a leghatékonyabban.

Elhatároztam, hogy belevágok ebbe a fogyókúrába, mivel a CaliVita termékeket már ismertem, állandó fogyasztójuk vagyok, sok jó tapasztalattal.

Mivel körülbelül +20kg volt a súlyfeleslegem, a -10kg-os csomagot vásároltam meg, amihez több ajándékterméket is kaptam. Végig betartottam a program előkészítő szakaszát, jelenleg az intenzív szakasz közepén tartok. Ennyi idő alatt (kb. 6 hét) eddig  -12kg olvadt le rólam.

A csomag tartalmáról:

Nagyon fontos tényező, hogy naponta legalább 2-3 liter vizet iszom.
A Nopalin tablettákat pedig evés előtt félórával, 3 deciliter vízzel veszem be, annak érdekében, hogy a gyomromban teltségérzetet keltsen.

Az étkezéseim mennyiségét is csökkentettem. Délelőtt gyümölcsöt szoktam enni, az ebédeken nem változtattam, viszont a vacsora időpontját maximum este 6 órára időzítem.

Szóval olyan nagy dolgot nem kellett tennem. A titkom az, hogy nem éhezem, nincs vércukor ingadozásom, így nem tör rám az édesség utáni vágy. Mivel a termékek tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, ezért nem alakulhat ki semmilyen tápanyaghiány szervezetemben.

Jelenleg a kúra közepén tartok, de szeretnék még legalább 10kg-ot lefogyni.

Amennyiben nem érzed jól magad a bőrödben, tarts Te is velem! A következő cikkben már a kúra végéhez közelítek, Te meg lehet, hogy már a felén is túlleszel.

Nagyon örülök, hogy jobban érzem magam a bőrömben, az egészségem megőrzése érdekében is tettem, ugyanis a túlsúly sok betegség kapuja.

Ne feledd, hogy hittel, akarattal és kitartással neked is sikerülhet. Sok sikert kívánok mindenkinek!

K. Elvira


Kilófaló Sikerek 2.

Fogyás a Liquid Chlorophyll segítségével

A CaliVita folyékony klorofillját egy nagyon kedves barátnőm javaslatára kezdtem el fogyasztani, amikor már majdnem minden reményem elszállt, hogy a régi alakomat visszanyerjem. Egy nemzetközi cég vezetőjeként szinte mindig úton vagyok, így olyan megoldást kerestem, ami egyszerű és nem jár felesleges előkészületekkel.

Történetem ott kezdem el, hogy az évek alatt fokozatosan jöttek rám a kilók. Sajnálatos módon 50 kg-ról egészen 94 kg-ig lépkedtem felfelé, de volt olyan időszak is, amikor 105 kg-ot mutatott a mérleg.

Próbáltam orvosolni ezt a helyzetet, így szinte minden „csodaszert” kipróbáltam, minden diétát tanulmányoztam, de egyszerűen semmi sem segített. A szervezetem annyira elsavasodott a sok egészségtelen ételtől és a stressztől, hogy bármilyen diétába is kezdtem, sajnos csak rosszabbodott a helyzet.

Barátnőmmel sokat beszélgettem erről a dologról, látta a szenvedésemet, és mint szakember, tudta, hogy mi a probléma. Beszélt nekem már korábban is a Liquid Chlorophyllról, de valahogy mindig elhessegettem a gondolatot, hogy megvegyem.

Az egyik beszélgetésünk alkalmával megmutatta a terméket, és nagy elkeseredettségem közepette, vonakodva bár, de kötélnek álltam és kipróbáltam.

Elsőre nem hittem benne, mert régebben már vettem egy hasonló terméket, de annak elkészítése macerás, íze kellemetlen volt. Sokszor rosszul lettem tőle, mivel por alapú volt, és ebből kifolyólag néhány porszemcse mindig megragadt a torkomon.

Amikor először megkóstoltam a Liquid Chlorophyllt, nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Az íze nagyon kellemes és frissítő volt, és nem kellett semmilyen különleges előkészület sem a fogyasztásához. A folyékony klorofillt csak beleteszem az ívóvizembe, és már kész is vagyok az indulásra.

A változás hihetetlen gyorsan és intenzíven megmutatkozott. Alig 4 hónap alatt 20 kg-tól sikerült megszabadulnom.

Ma már sokkal egészségesebb, energetikusabb, jobb kedvű és szabadabb vagyok. A mérleg 69 kg-ot mutatott 2013 áprilisában, és tudom, hogy 55 kg-ot is fog mutatni még ebben az évben. Ha elérem, újra jelenkezem!

Nem tudom eléggé meghálálni, hogy barátnőm rávett a Liquid Chlorophyll használatára, egész biztos, hogy a táplálkozásom része marad! Köszönöm!

V. Zsuzsanna

Megrendelem most!

Kérdésed van? Írj nekünk!