CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

gyomorrontás, gyomorhurut, fertőzés,

Előzd meg a nyári gyomor-bélrendszeri fertőzéseket!

Véget ért a tanév, megérkezett a diákok által várt nyári szünet.

Szülőként a nyári szünet sok fejtörést okozhat, a két és fél hónapos időszak rengeteg tervezést és szervezést igényel. Ma már szerencsére számtalan különböző típusú nyári tábor közül választhatunk, ahol gyermekeink eltölthetnek egy-két hetet.

Az önfeledt szórakozás, vidámság mellett azonban veszélyek is leselkedhetnek rájuk. Fontos az óvatosság, a kis vadócok szervezete ugyanis érzékenyebb, sokkal fogékonyabbak a baktériumokra, fertőzésekre.

A gyomor-és bélrendszeri fertőzések miért gyakoribban nyáron? 

  • Nyáron megváltoznak a táplálkozási szokások (jégkrém, madártej stb.), a nyers tojás sárgáját tartalmazó ételek könnyebben megromolhatnak és akár szalmonella-fertőzést is okozhatnak.
  • A nyári táborozások alkalmával gyermekeink nehezen viselhetik az otthoni táplálkozástól eltérő étrendet, szervezetük ezekre érzékenyen reagálhat. Talán az is lehetséges, hogy a táborban nincs megfelelő higiénia.
  • A meleg időjárásban a kórokozók gyorsabban terjednek. Bárkinek okozhat panaszokat a tartós meleg, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok: a várandósok, a gyermekek és az idősek.
  • Az egzotikus utazásokon magasabb a gyomorfertőzések kockázata.

Vakáció kellemetlen meglepetések nélkül!

Óvjuk családunk minden tagjának egészségét! Ha a közös nyaralások alatt valamely családtag lebetegszik, az az egész család nyaralását megkeserítheti. Fontos felkészíteni szervezetünket a nyári időszakra, és óvnunk kell bélflóránk egészségét, különben a nyaralást, amiről már hetekkel, hónapokkal korábban álmodoztunk, könnyen tönkreteheti egy nem várt gyomorrontás.

Őrizd meg bélflórád egészségét!

Immunrendszerünk hatékonysága nagyban függ a bélflóra működésétől. Ha ez az érzékeny rendszer valamilyen betegség hatására megsérül, akkor védtelenebbek lehetünk.

Mi segíthet?

A betegségek megelőzése céljából érdemes minden nap probiotikumokat fogyasztani, amelyek amellett, hogy pótolják a bélflórát, valamint óvják az emésztőrendszer és bélrendszer épségét, hozzájárulnak immunrendszerünk megfelelő működéséhez is.

A ProbioBalance pre- és probiotikum finom, cseresznye ízű rágótabletta, melyet a gyermekek is szívesen fogyasztanak, így a család minden tagja számára tökéletes megoldás. Magas csíraszámának köszönhetően viszonylag rövid idő alatt képes a károsodott bélflóra helyreállítására.

Óvd családod minden tagjának egészségét nyáron is, hogy ne érjenek többé kellemetlen meglepetések!

2015. július 31-ig 1600 BP feletti vásárlás esetén

1 db ProbioBalance terméket adunk ajándékba!

Vásárolok most!