CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

gyulladáscsökkentő noni biodszúsz

A gyulladáscsökkentő Noni

Polinesian Noni, Organic noniAz Organic Noni pozitív hatását már rövid időn belül megtapasztaltuk. Miközben az óvodában a legtöbb gyerek beteg volt, kislányunk továbbra is egészséges maradt.  Én fittebbnek és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, s a férjem is kevesebbet panaszkodott stresszel teli napjai után.

B.M. Szilvia


A Noni családunk kedvenc, korhatár nélküli immunerősítője. 4 és 64 éves kor között minden családtag szívesen kortyolgatja a kellemes ízű folyékony vitaminbombát. Ezzel a különlegesen finom folyékony napfényes étrend-kiegészítővel készítjük fel szervezetünket a napfényszegény időszakra.

P. Éva


60 év áll mögöttem. Az elmúlt évtizedek alatt a tartalékaim teljesen kimerültek. Miután elkezdtem a Nonit fogyasztani, már egy hónapon belül éreztem a fantasztikus változást. Ellenálltam a vírusoknak, a baktériumoknak és a fertőzéseknek. Az immunrendszerem remekül működött. Jobban alszom, az izületi fájdalmaim elmúltak és a fizikai állapotom is javult. Tele vagyok energiával. A NONI minden várakozásomat felülmúlta.

N-A.