CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

időskori egészség megőrzéséért

Érett korban is egészségesen!

 

A hugyutak egészségéért!

Egyesek szerint nehéz méltósággal idősödni, hiszen a testünk már nem működik olyan olajozottan, mint korábban, és időnként cserben hagyja az embert. Ugyanakkor időben elkezdett gondoskodással sok, érettebb korban jelentkező problémától megkímélhetjük magunkat.

Gyakori, főként nőket érintő tabutémaként kezelt probléma a vizeletinkontinencia, mely nem feltétlenül csak az időseknél jelentkezik. Egyes tanulmányok szerint a nők több mint fele tapasztal ilyen tüneteket a terhesség során és után, de túlsúly is okozhat inkontinenciás tüneteket. Bár ez akkor és később, idősebb korban is eredményesen kezelhető tornával, gyógyszeresen, esetleg sebészi úton, ameddig az akaratlan vizeletvesztés megoldódik, rontja az életminőséget és fokozza a húgyúti fertőzések előfordulását. Az URX-ben található tőzegáfonya-kivonat hatékony segítséget jelent a fertőzések visszaszorításában, a D-mannóz pedig érintetlenül végig haladva az emésztőrendszeren, majd a vizeletbe kiválasztódva képes magához kötni a kórokozó baktériumokat.


Könnyíts magadon könnyedén!- Az egészséges prosztatáért!

Idősödő férfiak egyik gyakori problémája a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, mely igen zavaró vizelési nehezítettséggel jár, és rendszeres orvosi kontrollt igényel. A természet segítségét igénybe véve, a fűrészpálma és a csalán már sokaknak segített a tünetek enyhítésében. Ezeket antixoidánsokkal (szelénnel vagy cinkkel) kombinálva megtalálhatod a Pro-State Power-ben!

 

Mozogj úgy, mint fiatalon!

A leggyakoribb és talán leglátványosabb problémákat az ízületek kopása okozza. Ez sajnos szintén korral jár, főleg, ha keveset mozgunk vagy túlsúlyt cipelünk. Egy új kutatás szerint a kopást lassítani, a térdfájdalmat és a merevséget csökkenteni glükozamin és kondroitin kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítővel hasonló mértékben lehet, mint az egyik leggyakrabban alkalmazott gyulladáscsökkentővel, annak kellemetlen gyomor-bélrendszeri mellékhatásai nélkül. Ilyen komplex étrend-kiegészítő a Joint ProteX és Joint ProteX Forte, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy ízületeid megfelelő támogatást kapjanak.

Szintén sokakat érint a csontritkulás, mely már jóval korábban kialakul, mint ahogy a tünetek megjelennek. Éppen ezért már fiatalabb korban érdemes a odafigyelni a minél erősebb csontozat elérésére, 30 éves kor után pedig elsődleges feladat a csontvesztés lassítása. Ezt mozgással, kiegyensúlyozott étrenddel, a dohányzás mellőzésével és kellő mennyiségű kalcium, magnézium és D-vitamin bevitelével lehet támogatni. A Strong Bones PLUS-t pont a csontok egészségnek megtartása érdekében alkottuk meg, hiszen a benne található ásványi anyagok a csont felépítéséhez, a D-vitamin a kalcium felszívódásához szükséges.

Forrás:
Urinary incontinence related to perineal muscle strength in the first trimester of pregnancy: cross-sectional study – Riesco et al., Rev Esc Enferm USP. 2014 Aug;48 Spec No:32-8.Combined chondroitin sulfate and glucosamine for painful knee osteoarthritis: a multicentre, randomised, double-blind, non-inferiority trial versus celecoxib – Hochberg et al., Ann Rheum Dis. 2015 Jan 14

 

Megrendelem most!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!