CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Immunerősítéssel a fertőzések ellen!

Védekezz az influenza ellen az immunrendszered erősítésével 
a SambuRex és D-Drops Pack segítségével!


A hideg hónapokban fokozottan ügyeljünk a család valamennyi tagjának egészségére, immunrendszerünk erősítésére, különösen annak érdekében, hogy családtagjaink továbbfertőzését megakadályozzuk.

A magyar lakosság D-vitamin szintje veszélyesen alacsony.

A D-vitamin központi szerepet játszik a csontfejlődésben, azonban hatása sokkal szélesebb körű. A fogazat egészsége, a téli depresszió megjelenése, illetve az immunrendszer hatékony működése is összefügg a szervezet D-vitamin ellátottságával, hiszen a D-vitamin fokozza az immunrendszer hatékony működését.

Gondoskodj az egész család megfelelő D-vitamin ellátásáról! Vásárold meg kedvezményesen a családi kiszerelésű D-drops Family Pack termékünket, amely 3+1 AJÁNDÉK D-drops készítményt tartalmaz, vagyis 3 áráért 4-et kapsz! Tehát azonnal spórolsz 5 295 Ft-ot!


Ha a megfázás már ledöntött a lábadról...

Kapar a torkod, folyik az orrod, valami "bújkál benned"? Hívd segítségül a SambuRexet! Védekezz a gyógynövények erejével!
A feketebodza immunerősítésre, köhögésre és felsőlégúti megbetegedésekre legrégebben használt gyógynövények egyike. A kellemes ízű SambuRex ezen kívül nagy dózisban tartalmaz Echinaceát, C-vitamint és cinket, így eredményesen alkalmazható a nátha és az influenza tünetei ellen. Hozzáadott cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, sem alkoholt nem tartalmaz, így gyermekek és autóvezetők számára is tökéletes választás.

Vásárold meg kedvezményesen a családi kiszerelésű SambuRex Pack-et amely 3+1 AJÁNDÉK SambuRex készítményt tartalmaz, vagyis 3 áráért 4-et kapsz! Tehát azonnal spórolsz 8 870 Ft-ot!