CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Ionizált lúgos víz erős antioxidáns

Az ionizált lúgos víz hihetetlen ereje

Gyakran hallunk a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás fontosságáról, melynek hiányából számos egészségügyi probléma adódik: (Pl: fejfájás, migrén, székrekedés)

A megfelelő mennyiségű, minőségű és összetételű folyadékbevitel tehát fentiek miatt alapvető fontosságú egészségünk és teljesítőképességünk megőrzéséhez és fokozásához.

A víz nélkülözhetetlen szerepet játszik szervezetünk működésében, hiszen biztosítja a vérkeringést, befolyásolja a vér megfelelő összetételét; szabályozza a vérnyomást; lehetővé teszi a tápanyagok, a salakanyagok és a gázok oldását, szállítását; biztosítja a szervezet állandó, belső hőmérsékletét; az izületi folyadékok révén elősegíti az ízület megfelelő működését.
Alapvető fontosságú, hogy ne várjuk meg míg szomjúságérzet lesz úrrá rajtunk,  mivel testünk reletíve későn érezteti folyadékszükségletét. Ez tehát azt jelenti, hogy már jóval a szomjúságérzet megjelenése előtt lett volna szüksége szervezetünknek a folyadékbevitelre.
Úgy alakítsuk ki folyadékfogyasztási szokásainkat, hogy a szomjúságérzet jelentkezése nélkül fogyasszunk folyadékot, elsősorban vizet, napi legalább 2 liternyit, amelynek biztosítására a leginkább jótékony hatással bíró jó minőségű viz alkalmas.

dr. Robert Youngtól (az Egyesült Államokban élő tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus, mikrobiológus és számos nagysikerű könyv szerzője.) néhány sokak által fogyasztott italon végzett kísérletet.

Vizsgálatai szerint alapvető fontosságú, hogy a szervezetünket energiával ellátó folyadékot fogyasszunk.

Kísérlete szerint egy ORP (oxidációs-redukciós potenciál) mérőt összekötött egy villanykörtével, majd különböző típusú ásványvizekbe, és ionizált lúgos vízbe helyezte ezeket. Mindezek által vizuálisan megjelenítette a kísérletben résztvevő folyadékok elektromos kapacitását, vagyis az elektronátadó képességét.

Az ORP értéke megmutatja a folyadék antioxidáns tulajdonságát is. Minél magasabb negatív előjelű ORP értéket mutat egy folyadék (pl.: -350), annál erősebb antioxidáns hatással bír.

Ha egy víznek pozitív ORP-je van, akkor oxidál, tehát öregítő hatással van a szervezetre. Ezzel ellentétben a negatív ORP-vel rendelkező vizek lekötik a szabadgyököket, ezáltal meggátolják a szervezetben zajló oxidációt, tehát jelentős mértékben lassítják az öregedési folyamatot.

Az alább található videóban látható, hogy dr. Robert Young palackozott vízbe és ionizált, lúgos vízbe mártotta a műszert. Az Egyesült Államokban megszámlálhatatlan fajtáját kínálják a  palackozott vizeknek, ám a  kísérlet tanúsága alapján csak az ionizált víznél jelzett a műszer, azaz felgyulladt az égő.

A következő videóban látható, hogy élvezeti termékeket: kávét, sört és kólát hasonlított össze ugyancsak az ionizált lúgos vízzel. A kísérlet eredménye szerint a kávénál felvillant egy pillanatra a lámpa, a lúgos víznél folyamatosan világított, míg a sör és a kóla esetében semmilyen hatás nem jelentkezett.

A vizsgálat tehát egyértelműen bebizonyította az ionizált lúgos víz rendkívüli erejét.

Az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezés által gyártott friss lúgos víz nagy mennyiségű oxigénnel tölti fel a szervezetet, egyúttal immunerősítő hatással bír. Nem véletlenül nevezik a friss lúgos vizet a fiatalság forrásának.

A Calivita International Aquarion ionizáló-és víztiszító berendezése kiváló minőségű ionizált lúgos viz előállítására képes, mindezeken túlmenően 5 év garancia jár a termékhez, mely hosszú időtartam a minőség alapvető mutatója.

 

Megrendelem most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess újdonságainkról és a legfrissebb érdekességekről, melyek egészséged megőrzésében vagy visszanyerésében segítségedre lesznek!

 

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!