CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Januári kedvezmény

Januári csomagkedvezménySokan tesznek fogadalmat az évelején, hogy életmódot váltanak és elkezdenek sportolni! Kínálj nekik átfogó segítséget céljaik elérésében!

 

A rendszeres testmozgás során, a helyesen kivitelezett gyakorlatok és a megfelelő étkezés mellett, nem szabad megfeledkezni az edzés előtti és utáni étrend-kiegészítésről sem. Több oldalról is érdemes megközelíteni a feladatot. Edzés előtt érdemes egy adag burn one-t meginni, hisz egyrészt természetes koffeintartalmával vitalizálja a szervezetet, másrészt támogatja a zsírlebontó folyamatokat. A shake one pure pedig magas fehérje-, rost-, vitamin-, ásványi anyag- és antioxidánstartalma miatt tökéletes választás az edzés befejeztével. Ráadásként a mindennapokban az Organic Acai remek kiegészítője lehet a diétádnak, hiszen az acai bogyók étvágycsökkentő tulajdonsággal bírnak, rostban gazdagok, és az emésztőrendszerre is pozitív hatással vannak. Segítik a szervezetet az ételek hatékonyabb feldolgozásában és a zsír gyorsabb égetésében, ezzel megkönnyítve a fogyást. A bogyókban található esszenciális zsírsavak szintén javítják az anyagcserét és elősegítik a test gördülékenyebb működését.

 

Vásárolj 2022. január 4. és 27. között 1 shake one pure (500g), 1 burn one (300g) és 1 Organic Acai készítményt, és 25% kedvezményt biztosítunk a termékek árából.