CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

K2 vitamin az egészséges csontozatért

A K2-vitamin csontépítő ereje

Bár a K-vitamin a kevésbé ismert vitaminok közé tartozik, ennek ellenére szervezetünk optimális működésében rendkívül fontos szerepet tölt be.

  1. Korunkban táplálkozásunk révén lényegesen kevesebb K-vitamin bevitelére nyílik lehetőségünk, mint néhány évtizeddel korábban. Ennek oka, hogy míg régebben a réteken, legelőkön nevelt állatok elegendő mennyiségű K-vitamint tudtak előállítani, addig mára a nagyüzemi állattartás következményeként ez lecsökkent, s emiatt az egyes élelmiszerek K-vitamin tartalma is alacsonyabb mértékűvé vált.
  2. Ezen ok miatt a lakosság körében a K2-vitamin hiánya egyre gyakoribb jelenséggé válik. Mivel azonban a K2-vitamin a kalcium csontokba, fogazatba történő beépüléséhez hatékony támogatást nyújt, így a szervezet megfelelő K2-vitamin szintjének biztosítása kiemelt fontosságú a csontozatunk és fogazatunk egészsége, épsége érdekében.
  3. A kalcium felszívódását a D-vitamin támogatja, a K2-vitamin pedig hozzájárul a kalcium csontokba és fogazatba történő beépüléséhez. E három hatóanyag szinergikus hatására van szüksége szervezetünknek ahhoz, hogy a K2-vitamin kettős feladatát - a csontképzés serkentését, valamint a csontbontás mérsékését - el tudja látni.
  4. A K2-vitamin fő feladataként a tápcsatornában lévő kalcium útját irányítja, annak érdekében, hogy felszívódásukra a csontozatban, fogazatban kerüljön sor, miközben az érfalakra történő lerakódás mérséklésével csökkenti a szívinfarktus és érelmeszesedés lehetőségének bekövetkeztét.

Új termékünk a Strong Bones PLUS K2 az eddigieknél is komplexebb támogatást nyújt a szilárd és egészséges csontozat kialakulásához és megtartásához fiataloknak és időseknek egyaránt.

Rendeld meg mielőbb az Strong Bones Plus K2-t, és add meg csontozatodnak az extra K2-vitamin támogatását. Tovább >>

Kérdésed van? Írj nekünk!