CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Májvédelem felsőfokon máriatövissel

Máriatövissel a máj egészségéért!

 

A máriatövis a természetes gyógyítás terén régóta bevált szer.  A máriatövis gyógynövény kivonata méregteleníti és regenerálja a májat, ugyanakkor antidepresszáns hatást is kifejt, segít mozgósítani a máj stagnáló energiáit. A máriatövis a nyálkahártyákra nyugtató és nedvesítő hatást fejt ki, így jótékonyan befolyásolja a vese, a húgyhólyag és a bőrgyulladást. Enyhe hashajtó hatása is ismert.

A máj számos létfontosságú funkciót lát el. 

Fő feladata a méregtelenítés, a mérgező anyagok lebontása és azok szervezetből történő kivezetése. Hatással van a szervezet koleszterinszintjére, befolyással van a testsúlyra.

Vajon milyen mennyiségű méreganyaggal küzd meg májunk nap mint nap?

Talán bele sem gondolunk, hogy még a fejfájásra bevett gyógyszerek is károsítják májunk egészségét. A mértéktelen alkoholfogyasztás, a táplálékainkban található tartósítószerek, színezőanyagok mind, mind májkárosító hatást fejtenek ki.

Ugyanakkor májunknak hihetetlen mértékű a regenerálódó képessége, viszont nem megfelelő működésének nincsenek különösebb tünetei, ha netán mégis, az már komolyabb problémát jelenthet. 

Mit tehetünk májunk egészsége érdekében?

Végezzünk rendszeresen tisztítókúrát máriatövissel. A máriatövis háromféleképpen védi a májat: 1. Stabilizálja és erősíti a máj sejtmembránjait, amely megelőzi a méreganyagok behatolását. 2. Hatékony antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket. 3. Elősegíti a fehérjeszintézist, serkenti a májsejtek termelődését, felgyorsítja a károsodott májszövetek regenerációját és az elhalt sejtek cseréjét.

Liver Aid készítményünk a nagy mennyiségű máriatövis mellett a máj öngyógyító képességét fokozó kéntartalmú aminosavakat és a májat tehermentesítő krómot is tartalmaz.

Most 3-at fizetsz, 4-et kapsz! Május 23-tól 29-ig kedvezményes áron gondoskodhatsz májad méregtelenítéséről és regenerálásáról a Liver Aid pack készítménnyel, mely 3+1 ajándék doboz Liver Aid májregeneráló készítményt tartalmaz.