CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Méregtelenítés-tisztítás enzimekkel

Ünepek utáni méregtelenítés, tisztítás

 


Az ünnepek gyakran azt is jelentik, hogy jelentősen túlterheltük a gyomrunkat, emésztőrendszerünket. Rendkívül hasznos, ha a nagy ünnepi lakomák után beiktatunk egy  tisztító-méregtelenítő kúrát, mert bizony sok méreganyag rakódik le az ízületekben, valamint az érfalakra és a sejtfalakra. Természetes segítséget nyújt a Pure Yucca tiszta vízbe csepegtetve. A Pure Yucca alapméregtelenítő, az anyagcserefolyamatok felgyorsításával fokozza a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Az ünnepek alatti időszakban minden bizonnyal a szükségesnél lényegesen több cukrot és zsírt tartalmazó élelmiszert vittünk be a szervezetünkbe (aminek a baktériumok nagyon örültek), így vélhetően a koleszterinszintünk megemelkedett. (ldl koleszterinszint) Ennek csökkentését segítheti a Cholestone, valamint a Soya Lecithin. A lecithin növényi eredetű élelmiszerekben, például szójában fordul elő. Pozitív hatása, hogy a koleszterint és az egyéb zsírokat vízzel elegyedő formájúvá alakítja, így azok könnyebben ürülhetnek ki a szervezetből. Tisztítja az érfalakat, erősíti a szívizomzatot, zsírégető és zsírbontó hatása kiemelkedő. Rendszeres fogyasztásával az ízületi fájdalmak is enyhíthetők. Rendkívül jó hatással van hajunk minőségére, csökkenti a hajhullást. Kiváló roborálószer idős, étvágytalan emberek számára.

Miután sikerrel elvégeztük a tisztítókúrát, méregtelenítést, és a koleszterinszintünk is elérte az  elfogadható mértéket, semmiképp se hagyjuk ki a különböző ásványi anyagok és vitaminok bevitelét. Ez az emésztési és felszívódási problémák elkerülése céljából fontos. Sokan vélekednek úgy, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak. Sajnos ez nem így van: hiszen nem tudunk elfogyasztani mindennap 3 kg zöldséget és 3 kg gyümölcsöt, így szervezetünkbe nem jut be a megfelelő mennyiségű ásványi anyag és nyomelem. A legfontosabbak: a kalcium, a magnézium, a cink, a mangán, a vas, a réz, a jód, a szelén és a króm.

Az ünnepi időszak az emésztési, felfúvódási problémák ideje is. Mivel az emésztést enzimek szabályozzák, ezért a rendellenesség megszüntetéséhez az enzimeket kívülről kell bevinni őket a szervezetünkbe. A papaját (papaya) tartalmazó enzimpótló legfőbb hatása a hús előemésztése: még azelőtt puhítja meg a húst, hogy a gyomorban megkezdődne az emésztése. A másik hatásos enzimpótló, a Digestive Enzymes a zöldségek és egyéb élelmiszerek emésztését segíti.

Az ünnepi időszak alatt elfogyasztott édességek a testünkben található baktériumok elszaporodását segítik elő. A ParaProteX 10 féle gyógynövény-összetevőjével segíti a candida gomba, a különböző baktériumok és paraziták kitisztítását.

 Ne késlekedj, tisztítsd meg szervezetedet!