CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

minőségi vitaminok, étrend-kiegészítők

Prémium minőségű vitaminok, étrend-kiegészítők


A CaliVita (korábbi nevén: California Fitness)  több mint 20 éve a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő innovatív termékekkel áll vásárlói rendelkezésére. A száznál is több terméket felvonultató színvonalas termékválasztékában az általános vitaminok és ásványi anyagok mellett egyedi gyógynövénykomplexumok is szerepelnek.

Hagyomány és innováció

A termékek folyamatos fejlesztése során mindig a legfrissebb tudományos kutatási eredményekre és technológiai vívmányokra támaszkodik. Az étrend-kiegészítők  – a technológiai lehetőségek adta keretek között – minden esetben természetes alapanyagokból készülnek. További célkitűzés, hogy minél több ökológiai gazdálkodásból származó növényi eredetű aktív hatóanyag alkalmazására kerüljön sor.

A legfrissebb tudományos kutatási eredményeken alapuló innovatív megoldások mellett olyan növényi összetevők kerülnek felhasználásra, amelyek jótékony hatását több évszázados tapasztalatával a népi gyógyászat is igazolja.

Korszerű receptek

A termékfejlesztés során különleges figyelmet kapnak a szerves anyagok. A gyártás során jobb felszívódásuk miatt lehetőség szerint ezek kerülnek alkalmazásra. Az egyes termékösszetevők kialakítása során különös hangsúlyt kap a szinergikus hatás biztosítása, azaz, hogy az egyes összetevők egymás hatását erősítsék.

A CaliVita által gyártott és forgalmazott vitaminok és multivitaminok késleltetett felszívódásuk révén folyamatosan biztosítják a megfelelő vitamin- és ásványianyag-szintet a szervezetben.

Folyékony étrend-kiegészítők színesítik a termékskálát, amelyek kényelmes megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek a tabletta vagy a kapszula bármilyen okból kifolyólag nem megfelelő.

A termékfejlesztés során a CaliVita folyamatos figyelmet fordít az előírások, ajánlások követésére, melynek révén figyelemmmel kíséri az egyes vitaminok vagy ásványi anyagok bevitelére vonatkozó ajánlásokat, és termékösszetételt az eredményeknek megfelelően módosítja.

 


Széles termékskála

Válassz fogyasztó, emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!


Termékeink kiváló minőségét az alábbi tanusítványok igazolják.

Étrend-kiegészítők

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (United States Department of Agriculture, USDA) által kiadott tanúsítvány, mely igazolja, hogy a termék megfelel a biotermékek követelményeinek.

 

 

Az európai logó célja, hogy a fogyasztók könnyebben felismerjék a biotermékeket. A logó használata és a megfelelő címkézés kötelező minden előre csomagolt és az Európai Unióban előállított bioterméken.

 

 

Étrend-kiegészítőink a U.S. Food and Drug Administration ellenőrzése mellett és előírásainak betartásával készülnek és kerülnek forgalomba.

 

Étrend-kiegészítőink előállítása a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik. A GMP egy adott gyógyszer, étrend-kiegészítő vagy élelmiszer előállítására létrehozott minőségszabályozási minimumkövetelmények összessége, melyek az alapanyagok előállításától kezdve a gyártásban részt vevő munkaerőn át a végtermék kezeléséig követik a folyamatot.

Kérdésed van? Írj nekünk!