CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Mit mire?

Mely terméket mire alkalmazhatod?

Rhodiolin, Low Deuterium Oxy Crystal - vizsgaidőszakban
Keresztlányomnak javasoltam vizsgaidőszakban a Rhodiolin fogyasztását Oxigénnel társítva, hogy egyrészt ne stresszeljen, másrészt jó legyen a szellemi koncentrációja. Már 2-3 nap múlva visszajelzett, hogy fantasztikusan jól tud koncentrálni, tanulni és jól halad a vizsgákkal. Sikerült is neki 5-ösre.
Nagy Gabriella, Szeged

 

SambuRex - Megfázás, felsőlégúti betegségek
9 éves a kislányom és amióta megismertem a SambuRexet azóta alkalmazom nála, hogyha kezdődő felsőlégúti betegséget, köhögést vagy fülfájást tapasztalok, és 1-2 napon belül rendbe hozza. Összehasonlításképpen az osztálytársai ilyenkor hetekig elhúzódó panaszokkal küzdenek, mi pedig nagyon hamar rendbe jövünk ezzel a csodálatos sziruppal. Ha beteg, 3x1 teáskanálnyit adok neki. Először furcsállta az ízét, ekkor higítottam egy kis teával, mézzel, de azóta annyira megszokta és megszerette, hogy simán megissza egy kis vízzel és kéri is, ha esetleg véletlenül elfelejtem.
Kubik Ilona, Budapest

 

Liquid Chlorophyll - Gyomorsav
Egyik kedvenc termékem a Liquid Chlorophyll. Nagyon sokszor előfordul, hogy sok a gyomorsavam, van hogy éjszaka is felriadok rá. Ilyenkor töményen iszom egy nagy korty Chlorophyll-t, szinte percek alatt elmúlik ez az erős gyomorsav. Természetesen nap közben is fogyasztom és nagyon jó a hatása.
Nagy Gabriella, Szeged

 

Joint Protex Forte - Ízületi probléma
3 és fél éven keresztül állkapocs-ízületi gyulladásom volt, ami azt jelenti, hogy egy borsószem nem fért be a számba, ha rágtam borzasztó fájdalmaim voltak. 30 évesen úgy ettem, mint a 90 évesek, meghagytam a kenyér héját, mert fájt, kattogott, ásítani sem bírtam. Napi 2x2 Joint Protex Forte-t szedtem és 1 hét után már ásítottam, és már nem fájt annyira. 2 és fél hét után már elképesztő tapasztalataim voltak a termékkel kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom akinek bármilyen ízületi problémája van, legyen az könyék, térdízület, gerinc vagy más ízületi probléma.
Blahóné Simon Gabriella, Verpelét


Low Deuterium Oxy Crystal - Praktikus tanácsok
Ha befőttek, lekvárok tetejére csöpögtetek 2-3 cseppet, nem kell tartósítószer. Nátha esetén megtöltöm az 50 ml-es Low Deuterium Oxy Crystal üveget tisztított vízzel, teszek bele 2 csepp Oxy Crystal-t és fél kávéskanál tengeri sót, picit belecsöpögtetek az orromba és azonnal elmúlik a nátha. Ez szuperül működik allergiás tüneteknél is.
Simovits Zsóka, Pilisszántó