CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Msm, gyömbér, C-vitamin visszerek ellen

Msm, gyömbér, C-vitamin, heszperidin, kurkuma és szőlőmag a könnyed léptekért

Vein Protex

Vénáink egész életünkben a gravitáció ellen dolgoznak, az erekből a szív felé áramoltatva az elhasznált vért. Falukban kicsi billentyűk találhatók, melyek összezáródásukkal akadályt képeznek, hogy a vér ne áramolhasson visszafelé és ne gyűlhessen fel a végtagokban. Ezt a működést nagyrészt a szív pumpafunkciója tartja fent, így a vénabillentyűk minden szívdobbanásnál kinyílnak és összezáródnak. Ha ez a funkció valamilyen okból akadályozott, a vér összegyűlhet a végtagokban, lábdagadást, melegségérzetet, kellemetlen feszülést okozva. Ez nem csupán esztétikai probléma, mert tartós, kezeletlen panaszok esetén komoly vénás betegségek is kialakulhatnak.

Ezek a tünetek leggyakrabban hosszas állás után figyelhetők meg, de gyakoriak lehetnek ülőmunkát végzők esetében is. Ez utóbbi oka, hogy a behajlított térdben a vénák lefutása megtörik, amiket sok esetben a szék ülőfelülete még el is nyom. A vénák számára „fokozottan veszélyes életmódot” jelenthet tehát a túlnyomórészt ülő- és állómunka (irodai munka, fodrászok, tanárok, sebészek, fogorvosok), de számos más tényező is létezik, mely negatívan befolyásolhatja vénáink egészségét, például a túlsúly (nagyobb ellenállás irányába kell pumpálni a vért), a mozgásszegény életmód (a vér normál áramlását a környező izmok is nagymértékben segítik), a kor, illetve hormonális tényezők.

Vénáink egészségéért aktív életmóddal, kényelmes, egészséges lábbelik viselésével, hideg-meleg váltózuhannyal, valamint a lábak időszakos felpolcolásával magunk is sok mindent tehetünk, de gondolnunk kell a vénák „belső” táplálására is. A CaliVita Vein ProteX tablettájának gondosan összeválogatott hatóanyagai kifejezetten ez utóbbi célt szolgálják.

A készítmény alapja a szőlőmagból nyert oligomerikus proantocianid komplex (OPC), mely flavonoid természetű. Az OPC-k szívesen kötődnek az olyan területekhez, amelyek magas glükozaminoglükán tartalommal jellemezhetőek. Ilyen terület például a hajszálerek fala is. Az OPC-k emiatt hasznosak a véredények áteresztőképességének csökkentésére és a hajszálér szilárdságának támogatására, emellett erős antioxidánsok is. Az érfal rugalmasságának megőrzését támogatja még a készítményben található C-vitamin, mely a vénák falát szilárdító kollagén szintéziséhez is elengedhetetlen. A készítményben megtalálható MSM leginkább az ízületekkel kapcsolatos jótékony hatásáról ismert, de az erek állapotára is kedvező hatással lehet.
Termékünk összetevői közt megtalálható még a biofalvonoidok közé tartozó heszperidin, egy vízben oldódó antioxidáns, amely a C-vitaminnal együtt található meg gyümölcsökben, és javítja a C-vitamin aktivitását a szervezetben. A bioflavonoidok elősegítik a hajszálerek falainak karbantartását és a szervezet sejtközi „cementjeként” a kollagén megerősítését, ezen kívül segíthetnek csökkenteni a lábak folyadékvisszatartás miatti duzzanatát. Más bioflavonoidokhoz hasonlóan a heszperidin akkor a leghatásosabb, ha C-vitaminnal és más bioflavonoidokkal együtt alkalmazzák. A készítmény a fentieken túl még két értékes növény, a gyömbér és a kurkuma kivonatát is tartalmazza.


Gondoljon Ön is vénái egészségére, és támogassa őket

Vein ProteX-szel!

Figyelem!
A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot, továbbá az orvosi konzultációt és kezelést. Vénás betegségek fennállása esetén kérd ki szakorvosod véleményét!
A készítmény terhesség és szoptatás alatt történő alkalmazása esetén ugyancsak kérd ki szakorvosod véleményét!

 

Rendeld meg most!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess újdonságainkról és a legfrissebb érdekességekről, kutatási eredményekről, melyek egészséged megőrzésében vagy visszanyerésében segítségedre lesznek!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!