CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Napi vitaminkomplex - energiacsomag

Daily Recharge – A mindennapok praktikus vitaminkomplexe

 

Kapkodás és rohanás? - ugye Neked is ismerős?

A felfokozott életvitel mellett gyakran megfeledkezünk néhány dologról, és talán az immunrendszerünket erősítő és egészségünket támogató vitaminjaink beviteléről is.

Ennek ellensúlyozására a CaliVita új terméke a Daily Recharge gyors segítséget nyújt. 30 kis tasakban valamennyi, a szervezetünk egészséges működéséhez szükséges tápanyag megtalálható. A praktikus csomagolású kis tasakot bárhova magunkkal vihetjük és a nap bármely szakában elfogyaszthatjuk. 

Legyen hát mindig kéznél egy doboz Daily Recharge akár utazásodhoz, netán éppen a feszültséggel és rohanással teli hétköznapokra.

Daily Recharge – csak 1 tasak és indulhat a nap!

Energiacsomagunk tasakos kiszerelésben 30 napon át támogatja szervezetedet az olyan fontos tápanyagokkal, mint a C-vitamin, D-vitamin, B-komplex, omega-3, nopál rost, probiotikum és moringa*, ami praktikus csomagolása révén bármikor utitársaddá válhat, hiszen egyetlen mozdulattal az összes fontos vitamin a táskádba helyezhető.

A Daily Recharge az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat, rostokat és probiotikumokat, továbbá antioxidánsokat tartalmazza praktikus csomagolásban.

A Daily Recharge 30  kis tasakba rejtve biztosítja az olyan fontos tápanyagokat, mint a C-vitamin, D-vitamin, B-komplex, omega-3, nopál rost, probiotikum és moringa, így bármikor, bárhova magaddal viheted.

Mikor és kinek ajánljuk a Daily Recharge-t?

  • Utazáskor, mivel a tasakokat bárhová magaddal viheted. Ráadásul kevés helyet foglal! Csak dobj a bőröndödbe néhány tasakot és már indulhat is a több napos, gondtalan pihenés!
  • Idősek számára különösen nagy könnyebbség lehet, hiszen számukra nehézséget okozhat a napi vitaminok megkülönböztetése és összeválogatása.
  • Nagyobb gyerekek számára is ideális. Utazáskor, sportoláskor, táborozás idején napi 1 csomag számukra is nagy segítség lehet.
  • Bármikor szükséged lehet rá, így készülj fel, hogy legyen otthon egy tartalék doboz Daily Recharge, ha esetleg hirtelen el kellene utaznod.

A Daily Recharge limitált mennyiségben kapható! Biztosítsd be magad most! MEGRENDELÉS >>

* A moringa fát Mexikóban fedezték fel néhány éve, s gyógyhatása révén gyors népszerűségre tett szert a természetes gyógymódok hívei körében. A moringa levelek számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek sokféle betegség megelőzésében és gyógyításában játszanak szerepet. A moringa fa valamennyi része ehető, ám a levelében van a legjelentősebb hatóanyag-koncentráció. A moringa 2x több vitamint tartalmaz, mint a répa, 14x több kalciumot, mint a tej, 4x több rostot, mint a zab, 4x több káliumot, mint a banán és 9x több vasat, mint a spenót. Szárított levele tápanyagokban igen gazdag, így már kis mennyiségben alkalmazva is képes a szervezetben lévő hiányok pótlására. Kelet-Afrikában, az alultápláltság ellensúlyozására moringa fa ültetvényeket telepítenek, melyek segítségével alultáplált gyerekek és felnőttek életét mentik meg.