CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Nátha, influenza ellen feketebodzával

A nátha és influenza megelőzhető!


A hideg hónapokban könnyen válhatunk hurutossá, náthássá. A náthás megbetegedésekre a legtöbben ügyet sem vetnek, holott szövődményei is kialakulhatnak. Náthás megbetegedés esetén fokozódik az orrnyálkahártya váladéktermelése, a termelődött nyákot kiseperni hivatott csillósejtek részben elpusztulnak, részben pedig lebénulnak. Ennek következtében az orrüregekben felgyülemlik a váladék, mely a baktériumok szaporodásának táptalaja.

A baktériumok elszaporodásának következtében kialakulhatnak az orrmelléküregek gyulladásos folyamatai, mint az arcüreggyulladás, homloküreggyulladás, középfülgyulladás, torokgyulladás, mandulagyulladás. 

A vírusok kézfogás, használati tárgyak, cseppfertőzés útján személyről személyre terjednek. Egy náthás, netán köhögő személy zárt térben való tartózkodással számos embertársát megfertőzheti.

Tömegközlekedési eszközökön történő utazások esetén fontos a szervezet időben történő felkészítése a fertőzések ellen. A fertőzött személy már a lappangási időszakban is fertőzővé válik!

Miként előzheted meg a náthás, influenzás megbetegedéseket?

  • Gyakori kézmosással.
  • Megfelelő időtartamú alvással. Kialvatlanság következtében gyengül az immunrendszer, mely fokozza a kórokozók megtelepedésének és elszaporodásának esélyét.
  • Ne várd meg míg szervezetedben eluralkodnak a baktériumok, vírusok! Tégy időben ellene! A legkifizetődöbb módszer a megelőzés!

Tudtad? Tüsszentés alkalmával a kiáramló levegő közel 150 km/h sebességgel ontja környezetünkre a fertőző vírusok ezreit.

A náthás, influenzás tünetek megelőzése érdekében érdemes 3 hónapos SambuRex kúrát végezni. A Samburex alapanyaga  a feketebodza, mely immunerősítésre, köhögésre és felsőlégúti megbetegedésekre régóta használt gyógynövények egyike. A Samburex  nagy dózisban tartalmaz Echinaceát, C-vitamint és cinket, ezáltal eredményesen alkalmazható a náthás és az influenzás tünetek megelőzésére, enyhítésére és a betegség leküzdésére.

  • FONTOS! A Samburex egyedi összetételű gyógynovénykeverék nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, sem alkoholt, így gyermekek és gépjárművezetők is fogyaszhatják.

A Samburex mellett a D-drops fokozza immunrendszerünk egészséges működését. Szervezetünk megfelelő D-vitamin ellátása hatékonyan csökkenti az influenzás megbetegedések kockázatát.

Ha esetleg már beteg lennél...

Ha tapasztalod magadon az influenzás tüneteket, próbáld ki az alábbi tippeket:

  • Tölts meg egy 50 ml-es Low Deuterium Oxy Crystal üveget tisztított vízzel, tegyél bele néhány csepp Oxy Crystal-t és fél kávéskanál tengeri sót, majd csepegtesd az orrodba.
  • Mellkasi fájdalmak vagy nehézlégzés kínoz a letapadt váladék miatt? Külsőleg a mellkason alkalmazva az OrganiCare Rescue Gelt pár perc alatt segíthet, a SambuRex gyógynövénykomplex csillapíthatja a gyulladást és megkönnyítheti a váladék feloldását.

Óvd meg magad és családod egészségét!